Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Vid
- кандидат преподавател
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Хора ужастно е в нашия град. Смога от кюмюра де се носи при безветрени дни е нещо наистина ужасно...
Прибирайки се от риболов и влизайки в града, нужно е да си туря диоптрите, да спра парно и все, да вдигна все прозорци на колата....
Бах, няма такава държава, ни врата, ни прозорец можеш да отвориш, га си прибера прането от простора на терасата, целия ми апартамент се увонява на кюмюр.... Тия дрехи се чуда дали да ги пера наново или да отиват директно в контейнера....
Е, нема такава държава де се пееше в една песен, ама се оказва, че има и ще я има още време.... доде не приключи напълно, за това още малце е нужно де.... Все пак това е европейска държава де...

Прибирайки се от риболов и влизайки в града, нужно е да си туря диоптрите, да спра парно и все, да вдигна все прозорци на колата....
Бах, няма такава държава, ни врата, ни прозорец можеш да отвориш, га си прибера прането от простора на терасата, целия ми апартамент се увонява на кюмюр.... Тия дрехи се чуда дали да ги пера наново или да отиват директно в контейнера....
Е, нема такава държава де се пееше в една песен, ама се оказва, че има и ще я има още време.... доде не приключи напълно, за това още малце е нужно де.... Все пак това е европейска държава де...

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Детко не спира да ме изненадва . Сега за Коледа си поръча акустична китара пък аз съм щял да го уча да свири
Сглобих му един що годе читав комплект на Фендер - акустична китара , кейс , колан , тунер , перца и дъжач за перца , сега остава интереса му да се задържи и за в бъдеще и ще е екстра .

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- Модератор
Е не е точно такъв данъка. Някои си го прекръстиха за благозвучие, а инак си го има още от около 1995 год. Касае се за облагане на вещи /разбирай телефони, коли, партита и т.н./, които някои заобикаляйки закона отчитат като фирмен разход и така плащат по-малко ДДС на бюджета. Иначе си ги ползват за лични нужди. Май са сметнали, че спестените така данъци са повечко като сума, та да спрат кранчето.Bigmarlin написа:А бе какъй е тоо данък уикенд бре![]()
Кирчо, Честит ти Рожден ден, па макар и доста закъсняло !
Чудна торта са ти спретнали.
1981 или 82 год. същото и при нас ,само че акордеон-велтмайстер ,120 баса ,учебници ,школи ,даже и 20 лв. глоба за превишена скорост на връщане от В. Търново.Така си остана с мерака ,инструмента събира прах доволно време и след ? ли време на половин цена зарадвах някакъв дето ги изкупуваше.Дано при вас не е така.Павел Иванов написа:си поръча акустична китара пък аз съм щял да го уча да свири сега остава интереса му да се задържи и за в бъдеще и ще е екстра .
Късмет.Всичко е до късмет. 

- трапера
- сериозен играч
ЧРД на патерици на Капитан Киро!!!
Догодина ще се кандидатирам за екипаж за няколко дена
Споко, убоде ли те веднъж струната тръпката си остава форевър
Вид, защо ли си мисля, че с Краси нещо те дразним? Щото сме "азиланти" ли, както ни нарече преди време?!? Ние сме граждани на държава членка на ЕУ, а не политически бежанци. В "европата", както сигурно много добре знаеш няма нищо даром, както впрочем навсякъде по света. Аз си бачкам от двадесет годишен и не съм спирал до ден днешен.Имам и семейство, за което се грижа. Не разчитам и не се надявам на никой. Карам си дъртия Опел, който си купих с пари изкарани от къртовски труд (в макДоналдс) а не скъпарска кола от гешефтарски сделки.
Знам много добре какво е положението в България, защо според теб съм в чужда държава!?!?
Да не мислиш, че е много лесно, ей тъй вдигаш си чукалата, зарязваш родители, брат сестра, дом и приятели и отиваш някъде в неизвестното!?!?
Постоянно се оплакваш, каниш се да се върнеш в Швейцария... Ами давай, аз го направих преди пет години и не се оплаквам. Щом аз се реших на тия години (набори сме с теб), значи не е невъзможно.
ПС. Поста ми с плетките и "гащите" беше основно насочен към Киро, във връзка с питането му. И беше закачка!
ПС1. Айде весело посрещане на празниците и повече оптимизъм през новата година
Догодина ще се кандидатирам за екипаж за няколко дена

То тъй се почва-кухарка, пък после някой дърт поне двайсет годишен американски СтратокастерПавел Иванов написа:Детко не спира да ме изненадва.... Сглобих му един що годе читав комплект на Фендер ....

Vid написа:Трапера, моя дядо преди да почине вземаше 200 лв. пенсия и зимъска тока за отопление му превишаваше дохода въпреки, че беше герой от войната и пр. и пр.., а ти ми говориш за некви калцуни? Ми, ела си в БГ да бачкаш за 300 юро и да издържаш семейство при цени близки, че и по високи от тези в европата...трапера написа:Мдаа, цените са прилични в компромисните/бюджетните магазини. Тия, последните две снимки са от специализиран такъв. При заплата 1,8 да дам 1,2 за гащи!?! Никогиш!
То толкова ми е месечния наем за жилището.
.
Вид, защо ли си мисля, че с Краси нещо те дразним? Щото сме "азиланти" ли, както ни нарече преди време?!? Ние сме граждани на държава членка на ЕУ, а не политически бежанци. В "европата", както сигурно много добре знаеш няма нищо даром, както впрочем навсякъде по света. Аз си бачкам от двадесет годишен и не съм спирал до ден днешен.Имам и семейство, за което се грижа. Не разчитам и не се надявам на никой. Карам си дъртия Опел, който си купих с пари изкарани от къртовски труд (в макДоналдс) а не скъпарска кола от гешефтарски сделки.
Знам много добре какво е положението в България, защо според теб съм в чужда държава!?!?
Да не мислиш, че е много лесно, ей тъй вдигаш си чукалата, зарязваш родители, брат сестра, дом и приятели и отиваш някъде в неизвестното!?!?
Постоянно се оплакваш, каниш се да се върнеш в Швейцария... Ами давай, аз го направих преди пет години и не се оплаквам. Щом аз се реших на тия години (набори сме с теб), значи не е невъзможно.
ПС. Поста ми с плетките и "гащите" беше основно насочен към Киро, във връзка с питането му. И беше закачка!
ПС1. Айде весело посрещане на празниците и повече оптимизъм през новата година

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- Bigmarlin
- сериозен играч
Бе никви отзиви няма от борда на крайцера 
Заслужава ли си филма ?

Заслужава ли си филма ?
- Martin Mihailov
- учете се от него
Вече и аз почвам дасе притеснявам дали некои джадаи него еBigmarlin написа:Бе никви отзиви няма от борда на разрушителя

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Било к'вот било,краят на работното време е дошло.
Кара ме да кажа било к'вот било,кара ме да кажа сипи по-едно.
Сцепиха ми задника от бач,ей така предваканционно.
Нооооооо ето,че в следващият месец ще си питам дедовия.
Няма време бригада,ще се събираме ли
Г.Петков разбрах,че отива на гости,но останалите
Да знам как да организирам нещата.
Ако все пак се съберем,искам да ме закарате на някое заведение да си се наплюскам с наша си кухня.
Кара ме да кажа било к'вот било,кара ме да кажа сипи по-едно.
Сцепиха ми задника от бач,ей така предваканционно.
Нооооооо ето,че в следващият месец ще си питам дедовия.
Няма време бригада,ще се събираме ли

Г.Петков разбрах,че отива на гости,но останалите

Да знам как да организирам нещата.
Ако все пак се съберем,искам да ме закарате на някое заведение да си се наплюскам с наша си кухня.
- Павел Иванов
Абе той се беше "убождал" няколко пъти на моята си китара като малък ама тотално му беше минал мерака да я погледне даже . То и с риболова тъй , като беше съвсем запъртък голем ищах , от как почна училище тц . От няколко месеца обаче е силно запален рибар а сега и към китарата афинитет добива , та за това негов си комплект па ако му ареше след време сам да си мисли дали "Страт" , дали “SG” , какво му е на сърце начитрапера написа:...Споко, убоде ли те веднъж струната тръпката си остава форевър...

Ми организирай де , кво съ подмотвашКрасимир Атанасов написа:...Да знам как да организирам нещата...

Инак МВ 7 си беше доста приличен филм . Верно , че очаквах повече , ама това на база МВ 3 гледан по време на соца

Павел Иванов
Павел Иванов
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Какво да организирам като незнам кой,къде,каквоПавел Иванов написа:...организирай де , кво съ подмотваш...

Кажете кой може,кой неможе и да се разберем за мястото.
Аз София не я познавам особено така,че оставам избора на вас да ме закарате на някое сгодно местенце.
Бг номер нямам,но ще си взема още сутринта на другия ден и може да се разберем.
-
- Модератор
Краско, въпреки огромното ми желание, ще е без мен. Софето ми е далечко, а и работата точно по празниците ме възпрепятства. През януари ще си чекам носа щот народа ще е безпаричен тогава, но така стоят нещата.Красимир Атанасов написа:
Какво да организирам като незнам кой,къде,какво![]()
Данчо чрд и на теб.
много здраве,щастие,пълен джоб,и весели празници.
много здраве,щастие,пълен джоб,и весели празници.

Риболовци.
-
- Модератор
Благодаря Люси !
Да сме здрави всички ! И да си правим живота хубав.
Пийнете си за мое здраве.
Да сме здрави всички ! И да си правим живота хубав.
Пийнете си за мое здраве.
Е аз почнах да празнувам от вчера.
Изядохме по комшийски сафрида последния,
Мезета,туршии,8 литра вино,1 шише ракия,
И накрая изпяхме няколко песни съвместно с ю,тубето,станал съм като диджей,изпълнявам всекви песни,там има всичко,и сега малко почивка,щото и на маса е уморително,към 3 часа гостите се измориха и отидеха да спят.
в софия пак има гадна мъгла,и е студено.
Много поздрави на бургас.
Изядохме по комшийски сафрида последния,
Мезета,туршии,8 литра вино,1 шише ракия,
И накрая изпяхме няколко песни съвместно с ю,тубето,станал съм като диджей,изпълнявам всекви песни,там има всичко,и сега малко почивка,щото и на маса е уморително,към 3 часа гостите се измориха и отидеха да спят.
в софия пак има гадна мъгла,и е студено.
Много поздрави на бургас.

Риболовци.
- Павел Иванов
Данчо , ЧРД и от мен

Баси , а аз се чуда от де струи таз Сила във форумаlusienn написа:...станал съм като джедай ...

Павел Иванов
Павел Иванов