Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

за щука около София ??
Модератор: sapuna
за щука около София ??
Колеги искам да споделите къде около София дава най голяма резултат Щуката ако опишете и вида на риболова ще е чудесно-(спининг или на рибка)

ДЕН С ДЕН НЕ СИ ПРИЛИЧА НО, НАДЕЖДАТА ПОСЛЕДНА УМИРА
-
- научил се да хвърля
Re: за щука около София ??
Виж в темата за риболов около София. Иначе според мен предвид по студеното време по резултатно ще е на жива стръв,но нищо не ти пречи докато чакаш тапата да помяташ и на спининг.Успех и наслука.
По принцип около София има щука навсякъде , но дава слабо... на 3-4 ходения по една...
Тази година имаше добри отзиви за щука на Пънчарево , така че там е добра алтернатива, но не разчитай че от първото ходене ще се излъже някоя.
Тази година имаше добри отзиви за щука на Пънчарево , така че там е добра алтернатива, но не разчитай че от първото ходене ще се излъже някоя.
-
- вече хвърля и на тежко
Колега, щуките около София са много наплашени и си иска търпение. Всяка кариера държи добро количество щуки, но не е гаранция, че ще се хванат. Панчарево даде отлични резултати за щукарите тази година и е една прекрасна опция. Ако ходиш търси я на рибе. На спининг капото ти е гарантирано, защото е студено вече, което на мен не ми пречи да въртя, но успеха ми е нулев
.

- isavkov
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Някой ходил ли е скоро на панчарево да каже как е?
Във форума всички мятат по километър дистанции, хващат по 100 килограмови риби и са ултра-шампиони...
Зле е .Ходих в неделя.Плажа наполовина беше заледен.Опитахме на спининг посока стената но нищо.
На Богоров платеното има доста
- isavkov
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ми май ще взема да тествам тоя уикенд. дано само не е кучешки студ де, че не мърдам иначеKaloqn19 написа:На Богоров платеното има доста

Във форума всички мятат по километър дистанции, хващат по 100 килограмови риби и са ултра-шампиони...
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Има или имаше преди да го направят платено ?!?Kaloqn19 написа:На Богоров платеното има доста
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Има и в момента доста - лошото е , че повечето са в диапазона 3 -8 кг. /като ги хванеш -си ги плащашПавел Иванов написа:Има или имаше преди да го направят платено ?!?Kaloqn19 написа:На Богоров платеното има доста

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- isavkov
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
изкушавате ме ей.... ше ида баш по коледаpampasa написа:Има и в момента доста - лошото е , че повечето са в диапазона 3 -8 кг. /като ги хванеш -си ги плащашПавел Иванов написа:Има или имаше преди да го направят платено ?!?Kaloqn19 написа:На Богоров платеното има доста/

На рибе предполагам?
P.S. все тая че се плащат, и без тва не ям риба, не я взимам

Кълве и на тапа и на спининг ,но собственика не дава да се връщат във водата - та трябва да си я платиш / задължително/isavkov написа: изкушавате ме ей.... ше ида баш по коледа
На рибе предполагам?
P.S. все тая че се плащат, и без тва не ям риба, не я взимам)

Има извадени и по 10 кг.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ти лично колко извадени там щуки през изминалата година си видял , ама лично ?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
Аз лично съм видял извадени тази година 2 /две/ - съответно 5.2 и 6.9 кг. - мой приятел/ Боби /, ги хвана на единствения ни излет през 2015 г. там.
Иначе Мариян Шиманото може да драсне някой ред ,ако иска , той редовно си ги ловеше там.
Някъде имам негови снимки...............

Иначе Мариян Шиманото може да драсне някой ред ,ако иска , той редовно си ги ловеше там.
Някъде имам негови снимки...............

- isavkov
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
@pampasa евалата. Ще се пробвам задължително! Имаш ли спомен за цена?
Аз последно бях чувал че е 6-7лв/кг.
Аз последно бях чувал че е 6-7лв/кг.