Нов директен за Коледа
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Нов директен за Коледа
Ааа, обичайно си падаш по здрави гьостерици, много далеч от моя вкус. Надявам се този да е фин и нежен, точно като за мен. 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- фен клуб-скобар
Бате аз ловя скобари от бързеи,нормално е да не смея да играя с тика уинърchirusa_bg написа:Ааа, обичайно си падаш по здрави гьостерици, много далеч от моя вкус. Надявам се този да е фин и нежен, точно като за мен.

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Тъй де, тъй.
Знам, че дереш едри в течение. Ти пък знаеш, че аз с директния ловя дребни рибки, затова се разминаваме. Много се надявам в този модел да се срещнем, защото ми се иска нова пръчка, а честно казано на пазара класните въдици са малко.
Като дръпнеш първите 15-20 скобара ще кажеш бива ли го пръчлето и му скачам
Знам, че дереш едри в течение. Ти пък знаеш, че аз с директния ловя дребни рибки, затова се разминаваме. Много се надявам в този модел да се срещнем, защото ми се иска нова пръчка, а честно казано на пазара класните въдици са малко.
Като дръпнеш първите 15-20 скобара ще кажеш бива ли го пръчлето и му скачам

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-
- фен клуб-скобар
Chiruse,по принцип това мило е по дебелостенно от Колмик Екстрийма на същите грамажи и изглежда по мощно( на пръв поглед и прочит само и само визуално)! Не е точно от най твърдите тояги и по точно горната част на въдицата-доста разумно от страна на замисъл при борба с едри и силни риби като скобарите примерно:) Да видим в действие как ще е:) Ще кажа при първа възможност,която скоро няма как да е
))))Е тези палавници ме карат да харча пари,когато имам възможност:))))))

- Прикачени файлове
-
- image.jpeg (429.95 KiB) Преглеждано 831 пъти
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- фен клуб-скобар
За всички с интерес слагам още снимки на Милото:)
- Прикачени файлове
-
- image.jpeg (93.76 KiB) Преглеждано 786 пъти
-
- image.jpeg (107.11 KiB) Преглеждано 786 пъти
-
- image.jpeg (235.07 KiB) Преглеждано 786 пъти
-
- image.jpeg (300.79 KiB) Преглеждано 786 пъти
-
- image.jpeg (238.08 KiB) Преглеждано 786 пъти
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- Sorcerer
- научил се да хвърля
Красавица!!!
- кирил великий
- разбира нещата
Извинявам се, че използвам темата на колегата, но въпросът ми е продиктуван от нея. Замислил съм се за деветка, а защо не и Мило. Та, колеги, видях че в обяви във форума един участник предлага два директни на 9 метра.
Ето двете обяви:
https://www.nariba.com/obiavi/obiava/Gr ... %B0-a21675
и
https://www.nariba.com/obiavi/obiava/Mi ... %B0-a21673
Какво ви е мнението за покупката на един от двата и кой е по-добре, ако имате някакъв опит или инфо с идентични пръти!
Ето двете обяви:
https://www.nariba.com/obiavi/obiava/Gr ... %B0-a21675
и
https://www.nariba.com/obiavi/obiava/Mi ... %B0-a21673
Какво ви е мнението за покупката на един от двата и кой е по-добре, ако имате някакъв опит или инфо с идентични пръти!
-
- фен клуб-скобар
Колега,Grauvella е по добрата въдица точно в този случай!И е по лека!Имал съм деветки и мога спокойно да счупя митовете,колко било трудно замятането и прочие-аз лично не видях голяма разлика като поведение при замятане между 8 и 9 метра. 9 метров телескоп в определени ситуации се превръща в много силен бияч! С такава дълга въдица задължително оглеждане за жици,за да няма гниек и чудеса от Бога!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- кирил великий
- разбира нещата
Благодаря ти за колегиалното мнение - ще се свържа с човека.DJONI RINGO написа:Колега,Grauvella е по добрата въдица точно в този случай!И е по лека!Имал съм деветки и мога спокойно да счупя митовете,колко било трудно замятането и прочие-аз лично не видях голяма разлика като поведение при замятане между 8 и 9 метра. 9 метров телескоп в определени ситуации се превръща в много силен бияч! С такава дълга въдица задължително оглеждане за жици,за да няма гниек и чудеса от Бога!