Нов директен за Коледа

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Нов директен за Коледа

Мнение от chirusa_bg »

Ааа, обичайно си падаш по здрави гьостерици, много далеч от моя вкус. Надявам се този да е фин и нежен, точно като за мен. :lol:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

chirusa_bg написа:Ааа, обичайно си падаш по здрави гьостерици, много далеч от моя вкус. Надявам се този да е фин и нежен, точно като за мен. :lol:
Бате аз ловя скобари от бързеи,нормално е да не смея да играя с тика уинър :)То и от гьостериците има много класни въдици :)Ако беха за моя риболов да съм ги купил отдавна топ моделите на Тика(два са).Тая ще я мъчиме,дано не изпищи бързо :D
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Тъй де, тъй.
Знам, че дереш едри в течение. Ти пък знаеш, че аз с директния ловя дребни рибки, затова се разминаваме. Много се надявам в този модел да се срещнем, защото ми се иска нова пръчка, а честно казано на пазара класните въдици са малко.
Като дръпнеш първите 15-20 скобара ще кажеш бива ли го пръчлето и му скачам :fishing7:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Chiruse,по принцип това мило е по дебелостенно от Колмик Екстрийма на същите грамажи и изглежда по мощно( на пръв поглед и прочит само и само визуално)! Не е точно от най твърдите тояги и по точно горната част на въдицата-доста разумно от страна на замисъл при борба с едри и силни риби като скобарите примерно:) Да видим в действие как ще е:) Ще кажа при първа възможност,която скоро няма как да е :)))))Е тези палавници ме карат да харча пари,когато имам възможност:))))))
Прикачени файлове
image.jpeg
image.jpeg (429.95 KiB) Преглеждано 831 пъти

DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

За всички с интерес слагам още снимки на Милото:)
Прикачени файлове
image.jpeg
image.jpeg (93.76 KiB) Преглеждано 786 пъти
image.jpeg
image.jpeg (107.11 KiB) Преглеждано 786 пъти
image.jpeg
image.jpeg (235.07 KiB) Преглеждано 786 пъти
image.jpeg
image.jpeg (300.79 KiB) Преглеждано 786 пъти
image.jpeg
image.jpeg (238.08 KiB) Преглеждано 786 пъти

Аватар
Sorcerer
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sorcerer »

Красавица!!!
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от кирил великий »

Извинявам се, че използвам темата на колегата, но въпросът ми е продиктуван от нея. Замислил съм се за деветка, а защо не и Мило. Та, колеги, видях че в обяви във форума един участник предлага два директни на 9 метра.
Ето двете обяви:
https://www.nariba.com/obiavi/obiava/Gr ... %B0-a21675

и

https://www.nariba.com/obiavi/obiava/Mi ... %B0-a21673

Какво ви е мнението за покупката на един от двата и кой е по-добре, ако имате някакъв опит или инфо с идентични пръти!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Колега,Grauvella е по добрата въдица точно в този случай!И е по лека!Имал съм деветки и мога спокойно да счупя митовете,колко било трудно замятането и прочие-аз лично не видях голяма разлика като поведение при замятане между 8 и 9 метра. 9 метров телескоп в определени ситуации се превръща в много силен бияч! С такава дълга въдица задължително оглеждане за жици,за да няма гниек и чудеса от Бога!

Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от кирил великий »

DJONI RINGO написа:Колега,Grauvella е по добрата въдица точно в този случай!И е по лека!Имал съм деветки и мога спокойно да счупя митовете,колко било трудно замятането и прочие-аз лично не видях голяма разлика като поведение при замятане между 8 и 9 метра. 9 метров телескоп в определени ситуации се превръща в много силен бияч! С такава дълга въдица задължително оглеждане за жици,за да няма гниек и чудеса от Бога!
Благодаря ти за колегиалното мнение - ще се свържа с човека.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”