Избор на мач въдица и макара

Модератор: Paublo_Eskobar

топлия
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Избор на мач въдица и макара

Мнение от топлия »

И аз обичам twin power но не мога да отделя 400 лева много е .... 2016 г.модела на stradic след месец два по може да го взема ......
никъде не пише къде е произведен ,по принцип марката е японска ,но не съм сигурен . Някой знае ли.
http://www.nordfishing77.at/shimano-str ... 00-ra-2387
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
kevlar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kevlar »

Най-вероятно е произведен в Малайзия, само най-високият клас, се правят в Япония в наши дни.
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
Аватар
Naas
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Naas »

Малйзия е стрдика, последните японски са до 2004 -та година ако не бъркам, за това и ти предложих японския втора ръка, като си решил купувай новия и не му мисли много.
топлия
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от топлия »

Не беше това идеята. Имам 7 шимана все Малайзия. Това е любимата ми марка. Двата ми мача са с шимана, Симетри и Сахара, доволен съм от работата им. Навиват много добре и бързо. Мощни са за размера си. Абе всичко с тях е ок. Идеята ми бе да имам поне една японска, иииии аз незнам защо, просто тъпа мечта. Щом немога да си позволя това, което искам, ще продължа да си мечтая. Поне за сега.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
bushido1964
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bushido1964 »

Новото японско производство на Shimano няма много общо със старите,доказали се с времето модели...за съжаление! Качеството на риболовните такъми,както и на всичко друго не е това,което беше някога...така,че трябва да се внимава на каква бройка ще попадне човек...
kevlar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kevlar »

Не съм съгласен колега, и от Малайзиските модели има прекрасни макари!
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
bushido1964
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bushido1964 »

Ами аз точно това искам да кажа...Не, че и малайзийското производство не върши работа(ползвам десетина такива),но не мисля че е нормално, като се тества един и същи модел макари, едни от тях да работят без шум и вибрации,а при други да има забележки... Поне при мен се получи така преди известно време при мач модела на Shimano Stradic 3000 GTM-RC.Наложи се да сменя три макари,докато попадна на читава бройка. Все пак не са макари за по 20-30лв. ... :?
kevlar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kevlar »

топлия написа:Не беше това идеята. Имам 7 шимана все Малайзия. Това е любимата ми марка. Двата ми мача са с шимана, Симетри и Сахара, доволен съм от работата им. Навиват много добре и бързо. Мощни са за размера си. Абе всичко с тях е ок. Идеята ми бе да имам поне една японска, иииии аз незнам защо, просто тъпа мечта. Щом немога да си позволя това, което искам, ще продължа да си мечтая. Поне за сега.
https://www.nariba.com/obiavi/obiava/Sh ... GTM-a23448
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”