Слука на щука!

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Слука на щука!

Мнение от asini »

Днес към 10:30 сутринта пристигнахме на въпросния водоем в Петърч, който вчера споменах.Хора бол, а риба никаква.Духаше много силен вятър и никой нищо не хващаше.Аз ловях на плувка и дъно, но близо 4 часа без нито едно почукване.След това разпънахме тапите за щука.Първоначално имаше 2 завличания, но не особено силни и съответно не се престраших да засичам, защото явно щуката изплюваше стръвта.След няколко часа към 2:30 следобяд установихме, че една от тапите бе изчезнала незабелязано.Един приятел намота и засече, като мислехме, че рибката се беше завряла в тревата и с думите:"Ааа и за салата ще има..." установехме в последния момент, че на куката нямаше водорасли, а щука.Рибата се завъртя много рязко и си подаде опашката над водата, плясна силно и се откачи :? След това презаредихме всички тапи и започна пак чакане:"Пу да му се невиди, как мое сме толко тъпи да не забележим, че има щука на въдицата"Около половин час по-късно последва второ сериозно увличане на една от тапите и успяхме да извадим една щукичка 2,100 грама.Това беше за целия ден от 10:30 сутринта до 4:00 следобяд.Ето и въпросната щука в ръцете ми:
Изображение
Изображение

Общо взето това е от мен, хубав излет си направихме, пък не останахме и без риба.С нетърпение очаквам следващата събота или неделя, за да отида пак сред природата и да практикувам любимото си хоби :mrgreen:
Последно промяна от asini на Пон Мар 03, 2008 9:58 pm, променено общо 1 път.
Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Слука на щука!

Мнение от Nikola Polizovski »

Много красива риба.Браво!
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

МХммм колега и аз преди ходех на този рибарник но от както го обиколиха няколко пъти с мрежи и направиха 5 лв на пръчка се отказах.Имам мн хубави моменти на този рибарник и на тоя до него аз лично съм хващал щука 5,100 а баща ми към 6 и малко , сигорен съм чеима още дзверове там , преди собственика единя го държеше за развъдник а други го пускаше за риболов преди много ловеха амури и шарани виждал съм амури по 10 15 20 кг и шарани до 15 кг , а сомове над 20-30 , бил съм и на преместване от рибата от единя в другия рибарник и съм виждал как местат огромни сомове , абе въобще мн спомени от там , ама преди си зарибявае ама беше 3 лв на пръяка и се плащаше рибата , а сега само 5 на пръчка .Миналото лято ходих там за последно и няколко едри каракуди за цял ден ,а в реката до рибарника около 30 -40 каракудки , то по едно време там имаше повече риба от колкото до рибарника . Дай някакво инфо ако имаш дали е пускано шаран
Изображение
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Че то си е щука бе човек ... !
Браво , дано следващата е такава каквато си я желаеш !!!
Аватар
carbolino
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от carbolino »

Браво пич айде все така да е през новия сезон
:P
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

ЕЕе браво бе не трябваше да я пускаш тая тема :D .Ама нали съм ти пожелал успех значи ще хванеш!Тая мойта работа много ме прецака можеше и аз да си хвана нещо.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

Благодаря на всички за пожеланията :D Само да кажа, че се плаща 2 лв. на въдица и се плаща рибата.Има и сом, а на мен ми е мерак да хвана точно сом и другия път съм на тежко.Та мисълта ми е, че във водоема има риба, защото се плаща и въдица и уловената риба :wink: Незнам дали преди е променяна таксата за риболов на 5 лв. без да се плаща рибата, но сега не е така :wink:
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Е значи пак са го променили , може и да е друг собственика , преди неговите хора минаваха с една червена нива , сега незнам как е . но щом се плаща и рибата значи е зарибен , а за другия до него нещо знаешли там имаше главно шарани и амури , а иначе рибата лесно може да се скрие от там , да не се плати
Изображение
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Браво, пич! Дерзай все така! :wink:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

Че може да се скрие рибата може :mrgreen: Водоема до него е източен, в момента е празен.Пазача е един възрастен човек, който обикаля с някакъв стар форд, ако не се лъжа Орион, но това няма значение :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”