Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

За Риба около Своге
Модератор: Кърцата
За Риба около Своге
Колеги, може ли да помоля за малко инфо ако някой знае, къде може да се лови около Своге и евентуално какво по това време
мерси
мерси
Re: За Риба около Своге
1.Както надявам се знаеш през града минава р.Искър ,но аз незнам как са местата и какви са условията в момента
2.Западно от Своге минава и се влива в р.Искър Искрешката река (мисля че това е името и)за която знам че държи пъстърва
3.По-малките притоци на Искър преди и след Своге

2.Западно от Своге минава и се влива в р.Искър Искрешката река (мисля че това е името и)за която знам че държи пъстърва
3.По-малките притоци на Искър преди и след Своге

Благодаря Колега,
последните 2 дни заради времето се отказах, но така или иначе ще имам възможност да проуча, защото наблизо ходим на една вила на мои приятели.
Ще разкажа когато се случи това,
мерси отново и на слука
последните 2 дни заради времето се отказах, но така или иначе ще имам възможност да проуча, защото наблизо ходим на една вила на мои приятели.
Ще разкажа когато се случи това,
мерси отново и на слука
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Най-добре отиваи там кадето каза колегата кадето се влива в р.Искър Искрешката река
-
- новобранец
Има един гьол по пътя за село желен в които има сом, каракуда, червеноперка, клен, шаран и много, много щука. Ако ходищ лятото може да ми оставиш телефона си и ще те водя на супер места.
Казвам се Николай Луиджи Неделчев, на 15 години съм и ходя всеки ден през лятото защото имаме вила в село желен.
Казвам се Николай Луиджи Неделчев, на 15 години съм и ходя всеки ден през лятото защото имаме вила в село желен.