Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Варриациите на една платформа Rive
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Варриациите на една платформа Rive
Малко идейки за сръчните колеги. Трябваше ми лайт табуретка за бързите леки риболовчета. Както и за дългите фидер турнири и други глезотийки.Еми имам си бе нали за това е платформата. Кеф ти със скарата, кеф ти с облегака, ако искаш по малка плаформа или направо табуретка. Табуретката 6,730 кг. Всичко в едно.
Ей добри са тия Рив за супер функционалност.
Малко снимков материал.

Ей добри са тия Рив за супер функционалност.
Малко снимков материал.

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Re: Варриациите на една платформа Rive
Здравейте,
За да не отварям нова тема искам да попитам,къде в София мога да разгледам някоя платформа на Rive?
След разговор в магазин на Aquasport-n,които са вносители разбрах че вече не ги внасяли,защото били много скъпи.....
Обаждах се на още 2 места и от там ми отговориха че нямат Rive,интересуваше ме този стол http://sukibaits.com/platforma-rive-d25 ... -blue.html
Наистина ли няма откъде човек да си купи един нов стол на Rive?
За да не отварям нова тема искам да попитам,къде в София мога да разгледам някоя платформа на Rive?
След разговор в магазин на Aquasport-n,които са вносители разбрах че вече не ги внасяли,защото били много скъпи.....
Обаждах се на още 2 места и от там ми отговориха че нямат Rive,интересуваше ме този стол http://sukibaits.com/platforma-rive-d25 ... -blue.html
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Точно този модел едва ли ще го намериш в Бг.в момента. Най много някое XT 411 но и това ще е трудно.Paublo_Eskobar написа:Здравейте,
То не кълве, ама ние си ловиме
Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Благодаря за отговора!
В такъв случай да си оправят онлайн магазините
Не може да пише че е в наличност нещо,което не се внася,не го има и няма да го има...
В такъв случай да си оправят онлайн магазините

Не може да пише че е в наличност нещо,което не се внася,не го има и няма да го има...
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн