Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Здравейте колеги . Някой да има някаква актуална информация за Здравец , или поне някой водоем за улов на щука около Варна
до село величково има една корекция на р. камчия посока язовира там има доста добри риби ''щуки'' ,но трудни за ловене .на николаевка на 28.05 до 29.05 нито един удар на дъно ловях на ароматизирана царевица после минах на силиконова ,рака е подивял никаква риба не играеше .сутринта кам 8.00 една сулка 2.2кг на силиконова рибка това е от мен .
4-ри страници по-назад пише:emko0o0o написа:Здравейте колеги . Някой да има някаква актуална информация за Здравец , или поне някой водоем за улов на щука около Варна
Златев написа:На Здравец има затворена порта с табели "Риболовът забранен" с дата от 12,2015г.
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
-
- разбира нещата
най-напред обясни понятието "месар".те тези определения много лесно ги слагате,а какво ли ти е мнението тогава за ловците,защото голяма част от риболовците са и ловциandroalex написа:Т.е. обичате месарския риболов!

сори за спама ,но някои колеги с тяхната теза за 'месарството " прекаляват и се правят на по католици от папата.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Браво колега Delio това е самата истина но тия компютърни риболовци не могат да разберат за какво им говориш!
Ще отговоря вместо колегата.delio-haidutin написа:най-напред обясни понятието "месар".те тези определения много лесно ги слагате,а какво ли ти е мнението тогава за ловците,защото голяма част от риболовците са и ловциandroalex написа:Т.е. обичате месарския риболов!![]()
![]()
като те кефи да ловиш в изобилието и да се доказваш сам на себе си ,си е твой проблем,но не си мисли и не го натрапвайте това мнение ,като водещо.различни хора,различни идеали.
сори за спама ,но някои колеги с тяхната теза за 'месарството " прекаляват и се правят на по католици от папата.
Месари са тези дето се тюфкат, че на платен водоема където разрешават да се прибира улова, не могат да си избият таксата.
Месари са тези дето на платен язовир прибира всичко без значение какъв е размера на рибата, само и само да си избият таксата.
Месари са и тези дето, първо ловят риба по време на забраната и второ, улова им е с колосалния размер на показалец.
Месари са над 90% от българските риболовци.
Колкото до роболова в изобилие, не си мисли, че там няма капота.
И да знаеш, че има по големи католици от папата, папата е обикновен човек и както всички знаем, няма човек който да е перфектен.
Между другото, това сравнение, лично мен много ме дразни и то не за друго, ами съм забелязал, че го ползват основно месари.
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
rado25 написа:Ще отговоря вместо колегата.delio-haidutin написа:най-напред обясни понятието "месар".те тези определения много лесно ги слагате,а какво ли ти е мнението тогава за ловците,защото голяма част от риболовците са и ловциandroalex написа:Т.е. обичате месарския риболов!![]()
![]()
като те кефи да ловиш в изобилието и да се доказваш сам на себе си ,си е твой проблем,но не си мисли и не го натрапвайте това мнение ,като водещо.различни хора,различни идеали.
Месари са тези дето се тюфкат, че на платен водоема където разрешават да се прибира улова, не могат да си избият таксата.
Месари са тези дето на платен язовир прибира всичко без значение какъв е размера на рибата, само и само да си избият таксата.
Месари са и тези дето, първо ловят риба по време на забраната и второ, улова им е с колосалния размер на показалец.
И да знаеш, че има по големи католици от папата, папата е обикновен човек и както всички знаем, няма човек който да е перфектен.
Между другото, това сравнение, лично мен много ме дразни и то не за друго, ами съм забелязал, че го ползват основно месари.
rado25 написа:Ще отговоря вместо колегата.delio-haidutin написа:най-напред обясни понятието "месар".те тези определения много лесно ги слагате,а какво ли ти е мнението тогава за ловците,защото голяма част от риболовците са и ловциandroalex написа:Т.е. обичате месарския риболов!![]()
![]()
Колега снимката от кой водоем е? И ако може малко информация да споделиш, като условия и т.н.

-
- новобранец
Някой скоро на Есеница ходил ли е? Как е там?!
чух че вадят стабилни шарковци на Елешница развъдниците .. някой нещо прясно като инфо ?
[/quote]Златев написа:На Здравец има затворена порта с табели "Риболовът забранен" с дата от 12,2015г.
е на ръкава не може ли ? нали уж само хижата държал тоз ..
Табелата е на желязната врата преди паркинга и пише "Риболовът забранен". Аз го разбирам, че целият е забранен. Пише и че е общинска собственост или нещо в този дух.zliaster написа:е на ръкава не може ли ? нали уж само хижата държал тоз ..
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Колега за Есеница ако ти се мъкне багаж отивай,защото оставаш колата до бариерата и на гръб всичко до мястото което си си избрал.
-
- научил се да хвърля
Яз. Здравец е забранен за риболов със заповед на кмета на Аврен, щото е общинска собственост, до второ нареждане. Мен лично ме изгониха, въпреки, че отидох към стената.
-
- научил се да хвърля
Вчера бях на Звънец, цял ден на мен не ми бутна нищо.Имало е колеги които са изкарали по някое шаранче.Аз пробвах на царевица с различни аромати.Разпъвах на ръка.По добре е ако имаш лодчица за разпъване и захранване.Някои колеги така разпъваха.Таксата е 10лв за 3 пръчки.
Поздрави и Наслука!
Поздрави и Наслука!
на Звънец става ли да се нощува?