Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум


Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 15116
- Регистриран на: Чет Сеп 18, 2008 8:00 am
- Местоположение: София
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
dantho.mihov написа:... В моя магазин го продавам само за 2.30 на кг. ....
Данчо като написа тази цена , та си спомних как дълги години, може би повече от петнадесет, работниците и служителите от предприятието купуваха като "социална придобивка" краве сирене по 1.00 лв/кг и овче по 1.50 лв/кг.
Това бяха остатъците от разфасовката за износ и като представители на "Трудовия колектив", и аз в т.ч., го бяхме издействали от работодателя.

Ама имаше мнооооооого, всяка седмица се разпределяха по килограми на човек, захранвахме и родата.
После нещо се промени конюктурата и цените станаха 3.00 и 4.00 лева,.
Сега вече са доста повече, за съжаление !

- Don4o_62
- учете се от него
- Мнения: 5619
- Регистриран на: Пон Сеп 15, 2008 3:04 pm
- Местоположение: гр.Асеновград
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
на Юндола има едно пазарче и едни моми с кърпи,шлифери и дънки
продават домашно сирене и кашкавал,та който минава от там го съветвам просто да го опита,момите са дащни,дават
там е истината в домашното 



Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 15116
- Регистриран на: Чет Сеп 18, 2008 8:00 am
- Местоположение: София
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Дончо,
Купували сме от там за изследователски цели !
Ама малце са им високи цените, бре !
Като на манатарките - по 20 лв/кг !
В центъра на София са на същата цена !
Павле Трифонов,
Не познавам този кашкавал, ама съдейки по цената - трябва да е от краве мляко.
Купували сме от там за изследователски цели !
Ама малце са им високи цените, бре !
Като на манатарките - по 20 лв/кг !

В центъра на София са на същата цена !
Павле Трифонов,
Не познавам този кашкавал, ама съдейки по цената - трябва да е от краве мляко.
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
И да, и НЕ!Don4o_62 написа:.... там е истината в домашното
Проблемът на домашните продукти основно е в отлежаването-никога, ама никога не може да се постигне необходимия процес на зреене, а той е съществен за качеството на продукта.

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 15116
- Регистриран на: Чет Сеп 18, 2008 8:00 am
- Местоположение: София
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Ангел е прав - пресоване, зреене, съхранение,
Всичко това е далеч от възможностите на промишленото производство.
Да не говорим за ръчния труд, който обезмисля в голяма степен домашното производство.
Ял съм овче сирене в Златията край р.Огоста, което бе сухо като тебешир и може би затова издържаше на ужасяващите жеги в този район.
Всичко това е далеч от възможностите на промишленото производство.
Да не говорим за ръчния труд, който обезмисля в голяма степен домашното производство.
Ял съм овче сирене в Златията край р.Огоста, което бе сухо като тебешир и може би затова издържаше на ужасяващите жеги в този район.
- Don4o_62
- учете се от него
- Мнения: 5619
- Регистриран на: Пон Сеп 15, 2008 3:04 pm
- Местоположение: гр.Асеновград
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Жорка какви 20 кинта бре,една по застаряваща мома първо почна от 15лв.,друга по младичка модел кюрпенце по тяхномо
свали още малко,и да им казах че съм ерген и си търся жена от техния край
,настана една суматоха и кикот между тях си,и направо ми казаха как една и тя си търсела мъж,ха ха
жена ми бяха в другия край на сергийте и като дойдоха,вика какво ги залиса тия помакини та толко те канеха тук и там
викам - а нищо жена,опитвах сиренце и кашкавал
но че е хубаво,спор няма и узряло,почти де 


жена ми бяха в другия край на сергийте и като дойдоха,вика какво ги залиса тия помакини та толко те канеха тук и там




Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Bigmarlin
- сериозен играч
- Мнения: 2251
- Регистриран на: Чет Сеп 15, 2011 2:06 pm
- Местоположение: Плевен
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Баси,мъж от Конго,рецитира Хаджи Димитър в шоуто на Слави! Изумление 
Апропо,тази книжка показва доста интересни факти за Ботевата чета и разбира се за самият Ботев https://chitanka.info/text/3747-hristo-botjov

Апропо,тази книжка показва доста интересни факти за Ботевата чета и разбира се за самият Ботев https://chitanka.info/text/3747-hristo-botjov
- Красимир Атанасов
- учете се от него
- Мнения: 5903
- Регистриран на: Пет Май 01, 2009 4:24 pm
- Местоположение: Stockholm
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Павка,макарата ми падна на врат и започна да ме гледа странно
Дай типс к'во да си купя до 20 кинта,за да развъртам мепсчетата.

Дай типс к'во да си купя до 20 кинта,за да развъртам мепсчетата.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 14983
- Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 12:29 pm
- Местоположение: София
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
G.Petkov написа:... включително и пекорино, ....
Ааааааа НЕ !!! С тая смрад не мож мъ възбуди ама извъобще

Красе , ти ебаваш ли съ с мен

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Красимир Атанасов
- учете се от него
- Мнения: 5903
- Регистриран на: Пет Май 01, 2009 4:24 pm
- Местоположение: Stockholm
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
ТцъПавел Иванов написа:...Красе , ти ебаваш ли съ с мен

Давам ти начална цена за освежаване,шот знам къде ши ма пратиш иначе

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 14983
- Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 12:29 pm
- Местоположение: София
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Най-близко до тая цена ми изплува в акъла Daiwa Black Gold BG10 . Гаранция ще си паснете . На поносима цена , нема трошенката и пр. Малце не е типично спинингова такава ама тва не е болка за умиргване 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Красимир Атанасов
- учете се от него
- Мнения: 5903
- Регистриран на: Пет Май 01, 2009 4:24 pm
- Местоположение: Stockholm
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
ОКПавел Иванов написа:Гаранция ще си паснете...

- Vid
- кандидат преподавател
- Мнения: 3399
- Регистриран на: Нед Окт 24, 2010 8:44 pm
- Местоположение: Хасково
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Павка, Я също обожавам Моцарела, обаче нарезана на ленти върху розови домати и отгоре и домашно приготвено Песто.... Най доброто мезе за ракийка или узо..Павел Иванов написа:пп - Георге , праите ли читава "Моцарела" щот не съм срещал такъв ваш продукт ? Не друго ами умрем за убава такава . Посолвам си я яко и мога да я нагъвам с конска пъстърмЪ от "Старият месар" или еленска такава от "Еленко" до безкрай

Този кашкавал "Кенана" е дори включен в списъка на фалшификатите в един друг сайт..., ама не мога да ти турна линк.Павел Три написа:А за това какво ще кажете?
Преди 2-3 дни гръмотевица удари и-нет доставчика ми. Сега гледам от хот спот от тела и работата е много тегава... Чудя се кое е по лошо- гръм да ти удари сърварното или пожарната в последствие да ти го напълни с вода? При второто, нищо живо няма да остане... Тия от Еском не могат се оправят още месец....
Сега да пробвам, дали това ще стигне до вази..

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
-
- Модератор
- Мнения: 3729
- Регистриран на: Съб Апр 21, 2012 11:22 am
- Местоположение: Наше село
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Жорка, все пропускам да те попитам.G.Petkov написа:
Моцарела не правим,
Какво ли не сме правили през годините ...
И защото минахме през тази тема, каква е вашата търговска марка, за да я проверя ?
От продуктите ви за БГ пазара да дегустирам.
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
И в нашия магазин се появи на Жорката продукцията,преди я нямаше,но не е ефтина хич.
Вчера много ветровито беше,чак вечерта утихна.
Докараха мръвките навреме,и ги опекох на скарата.
През ноща пак преваля,и сутринта рано се появи
И дъга.
Белите са около кило размер,но не са много активни.
Точно събрах и пак загърме и заваля.
Дано утре да е по читаво времето,че ще участвам при видрите на Лехчево.
Вчера много ветровито беше,чак вечерта утихна.
Докараха мръвките навреме,и ги опекох на скарата.
През ноща пак преваля,и сутринта рано се появи
И дъга.
Белите са около кило размер,но не са много активни.
Точно събрах и пак загърме и заваля.
Дано утре да е по читаво времето,че ще участвам при видрите на Лехчево.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.