Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

най краткия риболов
Модератор: sapuna
най краткия риболов
Откриване на сезона с най краткия риболов с фидер.Дистинация ,,Корабната,,.Русе.Новата придобивка закупена януари при намаленията ,корморан екстра хеви акция до 180,,Специленд фидер.Очакван улов Дунавска разна.Ставане в 5, на реката в 6.Забърквам храната и правя монтажа,,асиметричен,,любим за мен.Хранилка между 60 и 70 грама ПРАЗНА И почвам,1 хвърляне,2хвърляне 3 хвърляне клипсиране,4 .........проверка и ПРАС първо коляно след връхчето и РИБОЛОВА ПРИКЛЮЧИ. иМА ЛИ И ДРУГИ колеги с такъв кратък риболов и как можем да разберем къде има скрити дефекти в карбона когато го купуваме он лайн.Благодаря ви ...........
- трапера
- сериозен играч
Re: най краткия риболов
Жалко за новата сопа
За съжаление няма как да разбереш дали пръчката има дефекти. Особено при онлайн покупка. В магазина на живо, може да я огледаш и евентуално може да забележиш някоя драскотина или пукнатина. Но ако е някой дефект вътре в бланката- шупла, или скъсан плат ... дали онлайн или на живо, няма никакво значение как я купуваш. Въпрос на време е да се спраска.
Но ти си направил друга грешка! Тръгнал си само с една пръчка. Винаги слагай и план "Б" в калъфа, та даже и план "Ц"
Като чели в последно време Корморан загубиха позиции в пазарната ниша. Наскоро трябваше да потърся определена пръчка, обиколих трите магазина в Мюнхен и видях само две пръчки от марката, което е меко казано озадачаващо, при положение, че Корморан е немска марка!

Но ти си направил друга грешка! Тръгнал си само с една пръчка. Винаги слагай и план "Б" в калъфа, та даже и план "Ц"

Като чели в последно време Корморан загубиха позиции в пазарната ниша. Наскоро трябваше да потърся определена пръчка, обиколих трите магазина в Мюнхен и видях само две пръчки от марката, което е меко казано озадачаващо, при положение, че Корморан е немска марка!
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
Благодаря Трапер,ще я дам за ремонт .Ангел сигурно ще я оправи но разочароването е ГОЛЯМО.Имам още 5 фидера и май ГЛОБЕТО ще излезе по желязно.С него хванах 2 попчета .
Няма страшно колега,можеш да си я ремонтираш сам или да ти я ремонтира някой можещ.Преди двадесетина години си купих едно карбоново телескопче на"Силстар"и от радост и сухи проби на огъване, счупих второто коляно след върха,купих си нов карбонов връх и си направих ремонта сам,до ден днешен го използвам.Карбона трябва много да се пази от удар защото има някаква памет и после най-неочаквано се чупи на удареното място.Лично аз не съм привърженик на онлайн покупките специално за пръчките,винаги може да има скрити дефекти.Късмета при тази покупка е необходим,лично мое мнение.Успех с ремонта,
Благодаря ,лупо,, по скоро ме гложди мисълта ,,дали всички намаления по празници са за стоки с дефекти,, незнам............затова търся вашето виждане.
- ribarq
- сериозен играч
ORadev написа:Благодаря ,лупо,, по скоро ме гложди мисълта ,,дали всички намаления по празници са за стоки с дефекти,, незнам............затова търся вашето виждане.
Здравей, колега!
Миналата година се опарих 3 пъти от такива намаления по празниците.
Та съм се зарекъл повече да не взимам нищо което има табела топ намаление или 50 % намаление или нещо от сорта.
От храна до риболовни такъми... усъмниш ли се в нещо НЕ купувай !
Благодаря,колега.Парен каша духа.