Керамоти
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Керамоти
Здравейте колеги имате ли някаква информация за Керамоти? Мисля да се разходя другата седмица.Благодаря предварително.
- harigt
- научил се да хвърля
Здравейте колеги,някой може ли да ми даде телефона на Валери ,който дава квартири под наем,Благодаря предварително
Бате Хари
00306974089338 заповядай дано не е късна помощта ми
Какво е положението с риболова на Керамоти сега.На Ставрос се разочаровах а мисля на 01,06 2016 да прескоча до Керамоти.Моля за информация.
Явно не ви се пише,защото невярвам никой да не е ходил.Това според мен е форум за споделяне и ако не се споделя какъв е смисъла?Не говоря за някакъв супер майсторлък а за просто споделяне да знае човек с какво да се приготви.На 01 06 2016 ще съм там, но не чакайте споделяне.Благодаря
- asenfisherman
- ще става разбирач
Колега,потърси с търсачката.Бяха направили сайт за Керамоти,там може да има актуално инфо.
ок. Мерси .Ще потърся,ако не намеря ще трябва да си нося цялото снаражение-спининг,бомбарди,плувка,дъно,чепарета и всичко.
Недей да търсиш няма нещо различно от другите сезони,спорадични скумрий ,сафриди ,спаруси и др. на товарното пристанище.На плажа на дъно излизат в повечето случаи кефали и някой друг зарган на бомбарда ..но може да удари и
нещо много голямо не за нашите възможности... 

Здравейте колеги на 11.7.2016 обмислям да се отбия до Керамоти .Какви риби да очаквам? (Лефер Лаврак)?
От 10 до 14 юни бях там на кея редки скумрии и сафриди но за сметка на това двата дена даваше доволно гопа и костур.На плажа в Агиазма вадеха ципура на дъно
На воблери изкарват ли нещо
Никой не видях да пробва на воблери и аз не ги намокрих
Вчера се върнах от Керамоти
Забежка за 3 нощувки
Наблягах на моренцето и питиенцето.
Понеделник сутринта от 5:00 до 7:30 с директната седмица на кея

Стръв; миди пясъчни, има ги на плажа, и червей пак от плажа изкопани от предишната сутрин
Забежка за 3 нощувки
Наблягах на моренцето и питиенцето.
Понеделник сутринта от 5:00 до 7:30 с директната седмица на кея

Стръв; миди пясъчни, има ги на плажа, и червей пак от плажа изкопани от предишната сутрин
- emo vasilev
- сериозен играч
Красота !Па и с директния си е било кеф , браво !
За мидите - ясно , ама червеите как и къде ги вадиш ?
За мидите - ясно , ама червеите как и къде ги вадиш ?
Червейчетата сутринта (следобяд няма ) на плажа в пясъка там до където стигат вълните, копаеш до 30-50см ако няма пробваш на друго място взимаш кофичката на някое дете (мойте са две) мокра салфетка с морска вода на сянка - после в хладилника
малки са около 2-3см
малки са около 2-3см