От днес 23 01 2014 год. забравяме за Кавала
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
От днес 23 01 2014 год. забравяме за Кавала
По напълно непонятни причини,за пореден път днес, гръцките полицай изгониха около 50
рибари от пристанището на Кавала.Заповедта която раздаваха на изгонените е от 2011 год.
В интерес на истината изгониха и гръцките рибари.А тъкмо беше започнало стабилно да
дава.
рибари от пристанището на Кавала.Заповедта която раздаваха на изгонените е от 2011 год.
В интерес на истината изгониха и гръцките рибари.А тъкмо беше започнало стабилно да
дава.

-
- новобранец
Re: От днес 23 01 2014 год. забравяме за Кавала
Е ще забравиме да хорта колко пъти предупреждаваха да не се паркират колите на служебният паркинг отдясно на тоалетната ама няма кои да чуе .Нали сме много тарикати така ни се пада.НАСЛУКА НА ВСИЧКИ СЕГА 

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Колега,
Сподели какво даваше, че там съм виждал огромни пасажи кефал ?
Сподели какво даваше, че там съм виждал огромни пасажи кефал ?
Платерина основно,по някоя и друга мурмура,но кефал сега,рядко колега.
- 1000n
- разбира нещата
Здравейте!
Чета наред всички теми за Гърция, защото ми се ще да си пробвам там късмета и се натъквам на тази.
Въпросът ми е две години по-късно продължава ли да е забранен риболовът в Кавала?
И ако е така то къде?
Само на пристанището от кея ли?
Или и по плажове и скали?
И ако е само от кея, то само около места, където има яхти или се чака ферибота или повсеместно?
А и още нещо - има ли места за паркиране на автомобил в близост до брега и срещу каква такса?
Благодаря предварително за отговорите и наслука на всички!
Чета наред всички теми за Гърция, защото ми се ще да си пробвам там късмета и се натъквам на тази.
Въпросът ми е две години по-късно продължава ли да е забранен риболовът в Кавала?
И ако е така то къде?
Само на пристанището от кея ли?
Или и по плажове и скали?
И ако е само от кея, то само около места, където има яхти или се чака ферибота или повсеместно?
А и още нещо - има ли места за паркиране на автомобил в близост до брега и срещу каква такса?
Благодаря предварително за отговорите и наслука на всички!