Малко информация за река Камчия.

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

n1k3r
новобранец
новобранец

Малко информация за река Камчия.

Мнение от n1k3r »

Колеги дайте предложения къде на река Камчия ходите (Варна)? Днес ходих с 2ма колеги и на всякъде само храсти и шумолене в тези храсти. Хванахме доста уклей малко таранки и няколко кефала и некое друго попче. Бяхме седнали след моста на около 100-тина метра и много храсти няма къде да седнеш и да ловиш спокойно. Гледам има дири за кола което значи, че може още по на пре да се отиде, но ние зарязахме колите преди моста на една отбивка.
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Малко информация за река Камчия.

Мнение от Doncho69 »

Колега аз там не ходя а около с.Венелин и с.Дъбравино,но хубави вирове и риби има ама ти трябва джипка аз затова си купих такава и ходя където си искам.Незнам ти с какъв автомобил си но ако искаш можем да направим един съвместен риболов на р.Камчия.
n1k3r
новобранец
новобранец

Re: Малко информация за река Камчия.

Мнение от n1k3r »

На р. Камчия бяхме с още 2 момчета, но със ниски и малки автомобили (рено туинго) и за това ги зарязахме. Иначе моята за Камчия става. Със митсубиши спейс стар съм и що годе е висока. Тази седмица съм в отпуска и след понеделник който когато каже съм свободен за риболов.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”