Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
А наздраве.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Риболовци.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

Брао, Луско, натрий им носовете на сички спинингисти, покажи им, че пилците пораснаа и поебаа кокошките, демек чираците са станали майстори....требе вече да ти викнем и ХобиТВ! 
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кире сготвих рибата уловена от мен.
Заделих за вкъщи изпържена за жената и дъщерята,
И другото в лагера го сервират на масата.
Те готов съм. Железна трапеза за 6 човека.
Заделих за вкъщи изпържена за жената и дъщерята,
И другото в лагера го сервират на масата.
Те готов съм. Железна трапеза за 6 човека.
Риболовци.
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Това е храната на боговете!
Ке умрем за нея
Ке умрем за нея
- Павел Иванов

Ти да скиваш у Виена как е , тука е направо се едно нема никой с бира по пейките . Там едно вечерно време къде не моеш си намериш свободна пейка и ти да жулнеш една бира , второ тва действие си се развива целогодишно , без значение жега на умирачка уетоска , или студ на кутийки зимъскаGODzillata написа:.... камара народ да жули бира по пейките в парковете из Софаа?! ...
Георге , ако знаеш кво басейнче найдех щото се поуспах и ни на Конска , ни на Банкя в новия отел със минералния басейн имаше место .... Като басейн и обстановка нищо особено , само една октава по-горе от тия де Кире посещава . Един деЦки басейн , един по-гоуемшък с трамплин и малечка пързалка + една пръзалка като тия от едновремешната "Република" с нейно си басейнче . Около тех си селски двор с трева и шезлонги ама не е това най-важното . Едно си имаше места , второ куфнята у рИсторантето му е страхотна . И срЪбската , и италианската и мешаната . Готвят страхотно , порциите са двойни от на повечето места дет се сещам , пиците се едно у Милано ги папаш , плескавиците и пр. се едно у Битоля , мастиката уедена а за таратора нема ти разправям .... а цените почти като у кварталният хоремаг
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- G.Petkov

За басейни въобще не питай дали искам да знам къде са !Павел Иванов написа: .... Аку искаш на тайно щи го шушна де е ...
Би било много добре, ако ми издадеш тази малка тайна !
В Банкя плажа е хубав, ама в Конска ми идва много път и вече ме мързи.
На Панчака за мен е готино, че е топла водата, ама към обед става такава гмеж, че не издържам и си тръгвам.
И аз да кихна нещо,
От миналата година ходя сравнително редовно в р.Щастливеца на Витошка,
http://www.shtastliveca.com/?controller ... Page&id=42
До тук нито едно геле, винаги е на ниво, все ми се струва че любители на гурмето като Павел и Киро ще са доволни.
Софито ме светна за "телешки опашки в касерола" - много важат !
Аз това никога не бих си го поръчал, ама Софи е голям любител на хапването и много разбира !
Много са готини и джоланчетата - и телешкото и свинското.
Даже и цените са добри!
Ето го кандидата за подполковник/полковник от вчера,
Утре ще го тестваме гастрономически.
Обаче съм забелязал, че едрия костур като започна да го вадя от дълбокото, а вчера лових на 6-7 метра, и се забива моменталически в стената от водорасли до брега. Миналата година един ден на друго едно езеро дойдоха много и едри костури до брега. Тези до 200-300 грама успявах да ги придърпам, ама всичко по-едро се ковна във водораслите и скъсах поне 5-6 пъти с много едри риби.
Вчера полковника направи същия номер, ама то тази година няма много водорасли и се замота в тръстиките, но в обсега на кепа, та го извадих. Нали ловя с 0.12 ФК и аванса ми е леко отпуснат !
- GODzillata

По-добре да пътуваш КЪМ морето, отколкото от него към курец.

- GODzillata

А най-юбао е да стигнеш!

- Красимир Атанасов
- учете се от него

Байк-спининг-екстрийм.
Аз нямам децка кофичка за пълнене,но пък мога да лъжа повече от тези къде я имат
Днес хванах един костур,и го снимах със всички блесни които имам в джоба
Много километри навъртях,ама наистина много

Един от костурите които извадих,повърна тази гад
Каква ли е,ебеш ли мама му

А тези сладури какъв таргет са,не е истина!
Да се чуди човек къде да кара за да не ги сготви

Аз нямам децка кофичка за пълнене,но пък мога да лъжа повече от тези къде я имат
Днес хванах един костур,и го снимах със всички блесни които имам в джоба
Много километри навъртях,ама наистина много

Един от костурите които извадих,повърна тази гад
Каква ли е,ебеш ли мама му

А тези сладури какъв таргет са,не е истина!
Да се чуди човек къде да кара за да не ги сготви

- G.Petkov

Едни вицове ме разсмяха, та да ги споделя !
"В съдебната зала:
- Тридесет години затвор? - провиква се драматично подсъдимият. - Но, господин съдия, аз съм на шейсет и девет години!
- Съдът не иска от вас невъзможни неща, - отвръща достолепно магистратът, - Изкарайте колкото можете! "
"Имало едно време един принц. Той бил толкова грозен, че Пепеляшка си тръгнала към десет, десет и половина."
"Феята към Пепеляшка:
- Алкохол да не си близнала! Той трябва да ти предложи брак, а ти да избягаш! А не на обратно, като миналият път! "
"В съдебната зала:
- Тридесет години затвор? - провиква се драматично подсъдимият. - Но, господин съдия, аз съм на шейсет и девет години!
- Съдът не иска от вас невъзможни неща, - отвръща достолепно магистратът, - Изкарайте колкото можете! "
"Имало едно време един принц. Той бил толкова грозен, че Пепеляшка си тръгнала към десет, десет и половина."
"Феята към Пепеляшка:
- Алкохол да не си близнала! Той трябва да ти предложи брак, а ти да избягаш! А не на обратно, като миналият път! "
- Martin Mihailov
- учете се от него

Ти алалем без преглед си одмаал до моретоGODzillata написа:По-добре да пътуваш КЪМ морето, отколкото от него към курец.![]()
- G.Petkov

А този е направо "трепач" !
Малко дълъг дойде, ама си струва !
" Червената шапчица стои на улицата и се опитва да хване такси. До нея спира лимузина, прозорецът се отваря и един мъж пита:
- Къде отиваш, Червена шапчице?
- Ами, бързам за радиото. Баба има рожден ден и искам да я поздравя!
- Чудесно, красавице! Аз съм директор на радиото. Качвай се в колата и аз ще те уредя!
Качва се Червената шапчица в колата и радостно заявява:
- Ах, колко съм ви благодарна, готова съм да направя всичко за вас. Мъжът това и чакал, отбил колата в близката горичка, разкопчал си панталона, извадил оная работа и казал:
- Давай, Шапчице!
- Ох, аз...не знам, ах колко се срамувам,...за първи път ми е, ...много съм притеснена...
- Спокойно, бе! Всички ... се стесняват първия път. - успокоява я мъжът.
- Е, добре тогава! - съгласява се Червената шапчица. Хваща инструмента, навежда се към него, въздъхва тежко, отваря уста и казва:
- Скъпа бабо.... "
Малко дълъг дойде, ама си струва !
" Червената шапчица стои на улицата и се опитва да хване такси. До нея спира лимузина, прозорецът се отваря и един мъж пита:
- Къде отиваш, Червена шапчице?
- Ами, бързам за радиото. Баба има рожден ден и искам да я поздравя!
- Чудесно, красавице! Аз съм директор на радиото. Качвай се в колата и аз ще те уредя!
Качва се Червената шапчица в колата и радостно заявява:
- Ах, колко съм ви благодарна, готова съм да направя всичко за вас. Мъжът това и чакал, отбил колата в близката горичка, разкопчал си панталона, извадил оная работа и казал:
- Давай, Шапчице!
- Ох, аз...не знам, ах колко се срамувам,...за първи път ми е, ...много съм притеснена...
- Спокойно, бе! Всички ... се стесняват първия път. - успокоява я мъжът.
- Е, добре тогава! - съгласява се Червената шапчица. Хваща инструмента, навежда се към него, въздъхва тежко, отваря уста и казва:
- Скъпа бабо.... "
- G.Petkov

Martin Mihailov написа: ..... Или си го залепил от другата страна а ....
Това за алалема не го разбрах, обаче !
- Павел Иванов

Значи палиш към Банкя ама по горният път , от към Джъмбо а не по татовият от към ГолфСтрийма . Е насредата на пато , усред полето от лево ще ти се падне басейна , по пързалката ще го познаеш от далече , а от десно една кръчма направена в каубойски стил и именуваща се Saloon , е те тая - http://www.saloonbg.com/ . Самият Saloon не го посетих щото отваряше баш кът си тръгвах от басейна , ама некой път и това ще стане . Иначе кръчмата на самият басейн предлага фантастично приготвени фкусотии както споменах по-гореG.Petkov написа:...
Би било много добре, ако ми издадеш тази малка тайна !![]()
...
А Конска колко да е далече , едни педесетина километра . Кофтито обаче в слънчев почивен ден е , че требва да станеш по-раншко и да си там преко сили у десет та да си намериш место .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- G.Petkov

Павле,
Благодарско !
Ама в "оня списък" ще ме запишеш след като посетя "Салоона" !
То вицовете днес станаха много, ама не знам зали ще го намеря пак в Нет-а, затова го пускам щото много се смях,
"Една приказка по цигански:
-Ся, Мемет, некогаси на един ного тъпо кралица му са ражда един, ама псилютно грозен дащеря. Ма токлу грозен - смрът. Като го погледнеш и напрао ти спира чесовника. И затва кат дошли феите на кърщенето, и сичкото са мръщи и като иде до леглото на принцеста, сичкото повръщал. Обачи, имало един добро фея, и той каза:
- Ми, фаф тва ден, кога те тва изрот тука напрай шеснаесе годин, ша са наръга сас един шило в гъзъ и ше баялдиса, за радос на родата.
- Анджък, ашколсун, мерси! - казал кралицата. Щот са, то верно майка му, ама гледа реално на нещтата.
- Ше баялдиса - мъди! - викнало Злото фея. (То ного са ядосал че са го туриле най-близо при креватчето, и не мое си напрай джамбурето - кво апне или пийне - венага връща),
- Ич нема а пукяса, ми кат са избуши сас шилото, само ше успива, и като идва Прекраснуту принц да го цуне, тогаа ши става. И аман-заман, нема кво да прайш. Кото - такова.
Минава бая годин и малкото принцеса пурасва и стана най-грозния девойка ф Млечното път. Толко грозен, че даже мухите не го каца. И като прай шеснаесе годин, некаф обущар толко са сплашва като го видя, че почва да бега и спуснал шилото.
-И нали са сещаш, Мемет? Тва кат вижда шилото и давай, да си го завре у гъзо. Щот не само грозен, ми и прос.
- И ляга и почна да хърка. Ама хърка ти казвам - бичи. И хорат не може заспива от хъркане, и фащат, и го затварат на една кофчег, и го носат на гората, и го затрупали там ф един дупка, и даже неколко народ ударили една кючек отгорето. То даже майка му викал да го фърлат на морето, ама те казали че нали, тва друго прикаска и така. И отива майка му при Злото фея, и са моли и вика:
- Ама мола ти са ма, кажи кога ше са сабуди мойто щерка ма, кажи, та да знам, та ф същата мумент да са знасям ф чужбина. - Толку ного и бил мъка за щерката.
- Кат са намери принц, тогава ше са збужда, дееба и киликанзера истръпнал.
- А! Кой тва идиот, дека ше го пуглежда на мойто щерка, ма?
- Любоф кьораво, ма. То по-чапрашък от дрисня, ма. И по-кьораф от Стиви Вондар. Ши са намери.
Такъф вест, направо сасипва горкото кралица. Не могло да преживява тва майчинската сарце и издъхва от мачителен смърт след осемдесе и седем годин.
И след сто лазарника, Мемет, през онва гора минава една принц. Не било баш такъво, кво казал феята. Било алкохолик и коцкар - да си ебе мамата. Ебало какво добара - живо и умряло. И некои му викали "Некрофил", ама него му било през... нали, щот и без тва не са родило ного умен, апа и сас времето, по-прос станало. Усеща по един време принца, а! Велисипета нещо тресе. А де! Слиза от транспорта, свалил каската - слуша:
- "Рррррръъъъмх - хъъъъъърф!". Ай сиктир. Първо си помислило, абе нещо на ушите му стана, ама после са усеща - тва под земята нещо хърка.
- Абе кой заспал тука бе? - вика, и веднага са сети че само женско мое така яко да бичи. И го фанал яко некрото... тва, любофта. И са фарлило на земята и копа. И изкопва кофчега. И таман продупчило един дупка на необходимия место, и аха, таман сваля гащите, и слуша отвътре:
- Ааа, давай първо да са цалувами!
- Абе кой тука хухавели, бе? Фаща и расковава целото капак, и кат поглежда - веднага пада ф несвяс. От ужас очите му исфръкна и той - долу. Комоцио.
И принцесата вика:
- Ареее, раздават принцове! - и му са фърля отгоре, и докат още не са опраил го... така. И, чудо! Грозното принцеса са превръща на още по-грозно жаба. Крастаф.
По едно време пича са осеферил така леко и гледа - некаф кофчег и един жаба.
- "Ебагомайката, колко пих фчера бе?" И си мисли, че на друго прикаска, и фаща и цалува жабата. Обачи жабата стана мнооого красиф принцеса, и вика:
- Давай да са женим!
И тоа вика убаво, и фаща и го надупва. И после тръгна да си отива, и красивото принцеса казал:
- Ами каде, бе ко стана сас жененето? - и тоа като са ядосва, и траааас - набримчи го един тукат. И красивото принцеса са превъртял двама пъти фаф въздуха, и са избуфтя на земята и пак станал жаба. Тва гледа и не верва. Аре пак цалува - пак красиф принцеса - аре пак го напънал, после пак - траааас тукатите - пак жаба. А! Аре трето път - пак така. И принца мисли, мисли и вика:
- Разгеле, най-накраа нещо полезно ф тоа живот скапан. - и прибра жабата ф джоба. И оттогава са опрай. И така..."
Благодарско !
Ама в "оня списък" ще ме запишеш след като посетя "Салоона" !
То вицовете днес станаха много, ама не знам зали ще го намеря пак в Нет-а, затова го пускам щото много се смях,
"Една приказка по цигански:
-Ся, Мемет, некогаси на един ного тъпо кралица му са ражда един, ама псилютно грозен дащеря. Ма токлу грозен - смрът. Като го погледнеш и напрао ти спира чесовника. И затва кат дошли феите на кърщенето, и сичкото са мръщи и като иде до леглото на принцеста, сичкото повръщал. Обачи, имало един добро фея, и той каза:
- Ми, фаф тва ден, кога те тва изрот тука напрай шеснаесе годин, ша са наръга сас един шило в гъзъ и ше баялдиса, за радос на родата.
- Анджък, ашколсун, мерси! - казал кралицата. Щот са, то верно майка му, ама гледа реално на нещтата.
- Ше баялдиса - мъди! - викнало Злото фея. (То ного са ядосал че са го туриле най-близо при креватчето, и не мое си напрай джамбурето - кво апне или пийне - венага връща),
- Ич нема а пукяса, ми кат са избуши сас шилото, само ше успива, и като идва Прекраснуту принц да го цуне, тогаа ши става. И аман-заман, нема кво да прайш. Кото - такова.
Минава бая годин и малкото принцеса пурасва и стана най-грозния девойка ф Млечното път. Толко грозен, че даже мухите не го каца. И като прай шеснаесе годин, некаф обущар толко са сплашва като го видя, че почва да бега и спуснал шилото.
-И нали са сещаш, Мемет? Тва кат вижда шилото и давай, да си го завре у гъзо. Щот не само грозен, ми и прос.
- И ляга и почна да хърка. Ама хърка ти казвам - бичи. И хорат не може заспива от хъркане, и фащат, и го затварат на една кофчег, и го носат на гората, и го затрупали там ф един дупка, и даже неколко народ ударили една кючек отгорето. То даже майка му викал да го фърлат на морето, ама те казали че нали, тва друго прикаска и така. И отива майка му при Злото фея, и са моли и вика:
- Ама мола ти са ма, кажи кога ше са сабуди мойто щерка ма, кажи, та да знам, та ф същата мумент да са знасям ф чужбина. - Толку ного и бил мъка за щерката.
- Кат са намери принц, тогава ше са збужда, дееба и киликанзера истръпнал.
- А! Кой тва идиот, дека ше го пуглежда на мойто щерка, ма?
- Любоф кьораво, ма. То по-чапрашък от дрисня, ма. И по-кьораф от Стиви Вондар. Ши са намери.
Такъф вест, направо сасипва горкото кралица. Не могло да преживява тва майчинската сарце и издъхва от мачителен смърт след осемдесе и седем годин.
И след сто лазарника, Мемет, през онва гора минава една принц. Не било баш такъво, кво казал феята. Било алкохолик и коцкар - да си ебе мамата. Ебало какво добара - живо и умряло. И некои му викали "Некрофил", ама него му било през... нали, щот и без тва не са родило ного умен, апа и сас времето, по-прос станало. Усеща по един време принца, а! Велисипета нещо тресе. А де! Слиза от транспорта, свалил каската - слуша:
- "Рррррръъъъмх - хъъъъъърф!". Ай сиктир. Първо си помислило, абе нещо на ушите му стана, ама после са усеща - тва под земята нещо хърка.
- Абе кой заспал тука бе? - вика, и веднага са сети че само женско мое така яко да бичи. И го фанал яко некрото... тва, любофта. И са фарлило на земята и копа. И изкопва кофчега. И таман продупчило един дупка на необходимия место, и аха, таман сваля гащите, и слуша отвътре:
- Ааа, давай първо да са цалувами!
- Абе кой тука хухавели, бе? Фаща и расковава целото капак, и кат поглежда - веднага пада ф несвяс. От ужас очите му исфръкна и той - долу. Комоцио.
И принцесата вика:
- Ареее, раздават принцове! - и му са фърля отгоре, и докат още не са опраил го... така. И, чудо! Грозното принцеса са превръща на още по-грозно жаба. Крастаф.
По едно време пича са осеферил така леко и гледа - некаф кофчег и един жаба.
- "Ебагомайката, колко пих фчера бе?" И си мисли, че на друго прикаска, и фаща и цалува жабата. Обачи жабата стана мнооого красиф принцеса, и вика:
- Давай да са женим!
И тоа вика убаво, и фаща и го надупва. И после тръгна да си отива, и красивото принцеса казал:
- Ами каде, бе ко стана сас жененето? - и тоа като са ядосва, и траааас - набримчи го един тукат. И красивото принцеса са превъртял двама пъти фаф въздуха, и са избуфтя на земята и пак станал жаба. Тва гледа и не верва. Аре пак цалува - пак красиф принцеса - аре пак го напънал, после пак - траааас тукатите - пак жаба. А! Аре трето път - пак така. И принца мисли, мисли и вика:
- Разгеле, най-накраа нещо полезно ф тоа живот скапан. - и прибра жабата ф джоба. И оттогава са опрай. И така..."
Последно промяна от G.Petkov на Нед Юли 31, 2016 9:31 pm, променено общо 1 път.