Първата!

Модератор: sapuna

Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Първата!

Мнение от Кърцата »

Днес с колегата Маковец, подмамени от хубавото време решихме да се разходим до Негован , да видим пораздвижила ли се е рибата. че три месеца от годината ша минат скоро а аз още нямам хваната зъбатка.
Голям зор се оказа да се намерят читави каракудки. Мариан взел десетина (последни) от един магазин у Младост, които измряа дорде стигнем до гьола, а аз у Дружбата едва успях да отбера 15-тина от около 100 в аквариума. Другото всичко беше ЛЕШ.
Та изтипосахме се там по некойе време и заметнахме 4 щукарки. после естественно извадихме спинингите и взехме да прочесваме. Ама НЕЩЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.
По едно време удари на едната плувка и успях да се "Преборя" с първата за годината.
Не блестеше с размери, дори по моя личен критерии за щука е супер маломерка , но важното е че счупих каръка
Изображение

Снимки, целувки и АЕЕЕ обратно да расте
Постояхме още некое време , обаче взе да духа силно и решихме да се изнасяме. докато вадех едната въдица, в момента в който вадех рибето от водата, нещо отдолу се бялна ... и извадих гола кука. Дзвера ми откраде рибето :evil:
Размина се с едни майни и това е... :cry:
Отидох да вадя другата въдица и като я взех в ръка видях че макарата е изплюла влакно и се заех да го разплитам. Когато успях и вдигнах поглед видях че влакното сочи в съвсем друга посока и плувката липсва. Явно като съм хванал въдицата съм изпънал малко влакното и съм раздвижил рибето и някой гладен крокодил не му е устоял.
Поизчаках малко и я засякох, но се оказа че се е навряла и омотала в корените на тръстиките. Понапънах натук, понапънах натам и... скъсах.
Теглих едни майни и на тая и си фанахме пътя.
На връщане , дорде излезем на шосето, дето оставихме колата ( некой идиот е затрупал черния път покрай гьола с купчини пръст) намерихме ОСЕМ капана заложени на рибе.
Изображение
Е , естественно веднага бе извършена конфискация!!! За енти път им прибирам тапите на местните и не се учат :evil: :evil: :evil:
Е , тоя път малко са се изхитрили, вместо корда използват капрон, а вместо плувка парче дърво, вързано през средата (това в лявата ми ръка е "плувката") . капрона е прикрит в тръстиките и е вързан за колче забито цялото в земята та да се не види.
ДААААА ама с моя орлов поглед... вече си имам 8 чисто нови стоманени повода и още толкова тройки.
а ако некой иска да си търси капрона... м'чи там си е, отзаде у храстите, барабар с плувките и колчетата :twisted: :twisted: :twisted:
Айде наслука на всички па да видим утре де ще е ....
Едно Чепинци ми се върти из главата....
Ако некой е ходил... ще съм му благодарен....
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Първата!

Мнение от Nikola Polizovski »

Браво Крца.Това ми хареса, и штукарското в мен се пробужда :twisted: ,обештавам ти че у скоро време ште хванем некои постари роднини на штучката от снимката(ако в междувреме не ги предупреди) :lol:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Кърцата написа:Не блестеше с размери, дори по моя личен критерии за щука е супер маломерка , но важното е че счупих каръка

Изображение
В ръцете на майстор не само блести,тя е фотомодел!
Исках да кажа СТЕ фотомодели! :wink:

п.п.Ще видиш утре вечер аз какви ще съм ги надърпал! :lol:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
ЗАЕКА
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ЗАЕКА »

браво поне си отървал капото :D :D
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Protos_Immortal »

До това кои реист трябва да хвана :?: че и аз мисля да напражя един излет
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Protos_Immortal написа:До това кои реист трябва да хвана :?: че и аз мисля да напражя един излет
С реИсТа няма да го напраЖиш-трябва и акъъъъл! :lol:
Изображение
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

Супер, щуклето е добро и важното е, че надминал каръка.Пък и нови куки и поводи на аванта.А нее мислиш, кой ти ги дава :mrgreen:
Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Айдеееее , почна ги !

Като за първа е добра , следващите да са по-големи крокодили ! :D
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Eвала Кърца ,ти си им знаеш чалъма ,а и късмета е с теб!А за капаните още едно евала,тия не се научиха ,ама така ще е до победата!И на Чепинци насипват ,чат пат пътищата ,но сега се е променила ситуацията.Там където ги ловяхте с Диканаров ,веднага щом слезеш от дигата ,са копали един канал от пресевната ,насипвали,страшен матиляк и плитко.А в средата срещу това място е драгата,страшна шумотевица.На всичко от горе това което събират в шлепа ,глина ,кал и т.н.,го изсипват до брега,ебати простотията.Бях преди една седмица и се преместих към околовръстното,там камионите изсипват земя ,но поне е по-чисто и спокойно.Нищо не даде ,таман се беше стопил леда.Рибата ще тръгне още малко ,но къде ще я търсиме ,май между околовръстното и острова ще е по-спокойно.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

Браво Кърца. То така се почва първо малка за загрявка и после като загрееш добре -удри-удри само бабите и дядовците на твойто щукле.
Bai Ves
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Bai Ves »

Поздрави за Майстора! :lol: Всеки път да лови, да остави валата под някой камък, дето човешки крак не стъпва, да не го ритне и пусне! :P
Малка ама кефи! Щом има и големи, има смисъл да се ходи!
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Eх мечта,стоя си иси мечтая как и аз ще хвана една някой ден.Не съм хващал щука вече 2-ра година.Ббраво Кърца,знаем,че си профи.За стоманените поводите,не ставай алчен,ами ги сподели с някои,например с мен. :lol: Майтап Уили. :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
cani
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от cani »

браво :smt041
Бат Ицо
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Бат Ицо »

Браво Кърца, нека всичко ти върви по въэходяща линия :smt038 .Ти си майстор на щуката и не се съмнявам, че ще извадиш и баба и дядо и на тази която си пуснал да порастне :smt038 Колкото до капаните, то приеми моите най-искрени поздрави :smt041 Добре си направил - навсякъде ги има гадовете :evil: По Дунава са напускали едни станоци \така им викат местните пенсионер-бракониери\, че просто няма къде човек да заметне :evil: А те са поне 99% :evil: :evil:
Но и аз почнах да ги събирам \много хубави рачила за набавяне настръвстават от тях\ :twisted: :twisted: :twisted:
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

snegk написа:Eх мечта,стоя си иси мечтая как и аз ще хвана една някой ден.Не съм хващал щука вече 2-ра година.
:lol: :lol: :lol: Ей ти едно бебе от брат ми!/от днес по обяд/

Изображение
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”