Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Ачо ♣ написа: ....Наш Кире си е фешън капитан на круизен кораб от всякъде!!!
Абе, не ще да е круизен, по скоро е ферибот !
Но щом е капитан, може да се снима с шапка !
И да почерпя Киро за увлекателния разказ за почивката на Атон,
Имам още от тези, щото си пия от местните.
Много обичам бира "Мездра"!
Въпреки, че преди оня Мишо да умре в правешкия хотел, тази бира и онази от Варна " М и М" бяха с по-добро качество.
Ама няма нищо вечно.
- Vid
- кандидат преподавател

Приятели, днес много съм амбициран и ще ще пиша за това кое ви споменах, не знам кога? Преди 2-3 г.?
Т.н. бежанци, които според мен са криминални престъпници и кои нашето сорос-педалско правителство подслонява и ги храни с нашите пари като данъкоплатци, докато нашите майки и бащи умират в мизерия със 150 лв. пенсии по милост, щото са бачкали за тази държава в продължение на 40 и повече години???
Та, днес бях в Харманли. Там е ужастно, тумби пещерняци лежат, пикаят и серат по тревните площи, на кръговото до съда, друга тумба такива си е турила килимчета и се кланя на своя бог... Българи в западната част на градчето почти не се срещат... Полиция, жандармерия и др. подобни органи просто липсват....
Положението е трагично, защото вече Сърбия и Македония затвориха границите си в буквалния смисъл. Сега орките се пълнят в лагера в Харманли, а хубавото за Харманли е, че орките не щат да стоят на село и пълнят автобусите към София.... След година столицата ще стане гето...., ама столичани реват, че българи от провинцията ги претапяли...., Сега ще разберат що е това претапяне на шопи...
п.п. Боже, спомням си кога имахме държава с войска и техника. След Плевенската школа, служих за кратко на турската граница през 2000г. и зная за какво говоря- пиленце не можеше да прелети над браздата, без да падне застреляно, А сега демокрация, съпричастност, толерантност и пр. гейски понятия....
ЗНАЕТЕ ЛИ НА ПРАКТИКА КАКВО ЗНАЧИ ТОЛЕРАНТНОСТ? Това е, да те нападне гаден грипен вирус, а ти да откажеш ползване на антибиотик, щото по този начин ще го убиеш вируса... Това е...., само дето накрая вируса ще убие теб...
Извинявам се, че това ми писание не е за тук, щото темата е за чешене на мъди по басейни, морета и пр..., АМА, положението е сериозно и ще става по сериозно, а предполагам, че не искате некви тарамбуки да ви изнасилват и гаврят с децата посред бял ден и да ги вкарват по джамии, а вие да проспите това доде се кефите на собственото си самолюбие...
Т.н. бежанци, които според мен са криминални престъпници и кои нашето сорос-педалско правителство подслонява и ги храни с нашите пари като данъкоплатци, докато нашите майки и бащи умират в мизерия със 150 лв. пенсии по милост, щото са бачкали за тази държава в продължение на 40 и повече години???
Та, днес бях в Харманли. Там е ужастно, тумби пещерняци лежат, пикаят и серат по тревните площи, на кръговото до съда, друга тумба такива си е турила килимчета и се кланя на своя бог... Българи в западната част на градчето почти не се срещат... Полиция, жандармерия и др. подобни органи просто липсват....
Положението е трагично, защото вече Сърбия и Македония затвориха границите си в буквалния смисъл. Сега орките се пълнят в лагера в Харманли, а хубавото за Харманли е, че орките не щат да стоят на село и пълнят автобусите към София.... След година столицата ще стане гето...., ама столичани реват, че българи от провинцията ги претапяли...., Сега ще разберат що е това претапяне на шопи...
п.п. Боже, спомням си кога имахме държава с войска и техника. След Плевенската школа, служих за кратко на турската граница през 2000г. и зная за какво говоря- пиленце не можеше да прелети над браздата, без да падне застреляно, А сега демокрация, съпричастност, толерантност и пр. гейски понятия....
ЗНАЕТЕ ЛИ НА ПРАКТИКА КАКВО ЗНАЧИ ТОЛЕРАНТНОСТ? Това е, да те нападне гаден грипен вирус, а ти да откажеш ползване на антибиотик, щото по този начин ще го убиеш вируса... Това е...., само дето накрая вируса ще убие теб...
Извинявам се, че това ми писание не е за тук, щото темата е за чешене на мъди по басейни, морета и пр..., АМА, положението е сериозно и ще става по сериозно, а предполагам, че не искате некви тарамбуки да ви изнасилват и гаврят с децата посред бял ден и да ги вкарват по джамии, а вие да проспите това доде се кефите на собственото си самолюбие...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Павел Иванов

Видю , само нема да се пуашиш , както вече ти споменах , ножо е дървен
Те идват тука , ядат бой на аванта , спят в мазето на районните и па бегат на село ако не успеят да прещрапат браздата . Тук просто им нямаме уплах пък и столичната охранителна полиция се е поактивизирала у в последно време . Гледам оня ден четирима джандармеристи по два метра насъбрали неколко сополиви мигранта до над пъпа им и ги товарат като чували с картофи в багажника на ровера . То за туй явно нашите си приемателни пунктове за резан отпадък се почти празни си седят от известно време .
Те идват тука , ядат бой на аванта , спят в мазето на районните и па бегат на село ако не успеят да прещрапат браздата . Тук просто им нямаме уплах пък и столичната охранителна полиция се е поактивизирала у в последно време . Гледам оня ден четирима джандармеристи по два метра насъбрали неколко сополиви мигранта до над пъпа им и ги товарат като чували с картофи в багажника на ровера . То за туй явно нашите си приемателни пунктове за резан отпадък се почти празни си седят от известно време .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Vid
- кандидат преподавател

Смешен си Павка, с глупавите си заплахи...Павел Иванов написа:Видю , само нема да се пуашиш , както вече ти споменах , ножо е дървен![]()
Я, ти казвам истината, ти ми говориш глЮпости.... Явно и ти си поредния соросоиден тарикат, кой е налазил от евро-помощите, купен и продал се в схемите на гербаджиите..., за пари...
УФ, това ме успокои напълно...Павел Иванов написа: пък и столичната охранителна полиция се е поактивизирала у в последно време .
Айди, туряй го тоя дървен нож и да приключваме със спора.... Ако не те е срам де.. Аз не желая да бъда част от купени форуми, в кои модератори, администратори и пр. да ми формират или моделират мненията...., като последното ми мнение, което не противоречи и не нарушава правилата на форумЪт...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Видю па е свършил двойно препечената, и е минал на първак ... 
- GODzillata

Да бе, минАл е покрай ферибот....е, не е лайнер, но е кораб за круизи до планината Атос и атонските манастири, което си го прави круизен отсекъде - яла те:G.Petkov написа:Абе, не ще да е круизен, по скоро е ферибот !
Е и програмата за круиза:
Жоре, ти откъде измъкнА онаа бирка, а?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Красимир Атанасов
- учете се от него

Битч плийзGODzillata написа: - яла те:
Мале Мале,
Видю па тръгна с рогата напред.
Павката че е тарикат,се знае,бил е Магурджия,
Ама да се е продал за пари,не вервам,
Не му е в стила,пък и той е от поддръжниците,
На Светльо бе Вид,от група Хиподил ако се сещаш.
Кви сороси,кви мороси търсиш под вола теле.
Видю па тръгна с рогата напред.
Павката че е тарикат,се знае,бил е Магурджия,
Ама да се е продал за пари,не вервам,
Не му е в стила,пък и той е от поддръжниците,
На Светльо бе Вид,от група Хиподил ако се сещаш.
Кви сороси,кви мороси търсиш под вола теле.
Риболовци.
Фазан?Vid написа: След Плевенската школа, служих за кратко на турската граница през 2000г. и зная за какво говоря- пиленце не можеше да прелети над браздата, без да падне застреляно,
влизането беше по лесно
Единственото хубаво на тия имигранти е това че нямат никакво намерение да остават в родната република
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Краси,има ли риболов някакъв при теб.
Докъде стигна със бидона за зелето,намери ли нещо
Докъде стигна със бидона за зелето,намери ли нещо
Риболовци.
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Има бре Люс!
Късният есенен риболов е в разгара си и им цепят трътките.
Аз нямам време.
Докато се прибера от работа и оправим децата и то мръкнало.
До година живот и здраве повече.
Късният есенен риболов е в разгара си и им цепят трътките.
Аз нямам време.
Докато се прибера от работа и оправим децата и то мръкнало.
До година живот и здраве повече.
Е те това е кораб ,а не като на.....Красимир Атанасов написа:
Късмет.Всичко е до късмет. 
- Martin Mihailov
- учете се от него

Ти го казаMartin Mihailov написа:Кире
Късмет.Всичко е до късмет.