Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Копринка и Жребчево
Модератор: Paublo_Eskobar
- dddinev_27
- новобранец
Копринка и Жребчево
Здравеите колеги !!! Искам да ви попитам да ми дадета малко инфо каде е по добре да отида, каква риба, на каква и сичко необходимо за което ще ви бъда много благодарен и обещавам след като се вурна да разкажасичко подробно
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО 

- dddinev_27
- новобранец
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Копринка и Жребчево
Ако някой има актуална информация за бялата , нека я сподели.
Според вас да ли е вярно това което са писали във в.Труд за стената?
Предварителни благодаря, защото днес ще ми е първия излет за тази година и се чудим на каде. Делемата е Ковачево или Жребчево?
Според вас да ли е вярно това което са писали във в.Труд за стената?
Предварителни благодаря, защото днес ще ми е първия излет за тази година и се чудим на каде. Делемата е Ковачево или Жребчево?
-
- разбира нещата
Аз също бих се радвал на малко инфо за Жребчево и по точно за римския мост почна ли вече да дава бяла риба и всичко останало което по принцип си излиза там, да не изброявам че списъкът е дълаг?
Много ги накъсвам... кордите!
- superfisherman
- новобранец
ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ!
ПРЕЗ ИЗТЕКЛАТА СЕДМИЦА БЯХ НА ЖРЕБЕЦА НА ПАНИЧЕРЕВО Т.Н."ЦИГАНСКИ ЗАЛИВ'.НАПРАВИХ ДОБЪР РИБОЛОВ ЗА СЕЗОНА,НО.....ОТИДОХ ДА СИ ПОЧИНА ОТ НАПРЕГНАТОТО ЕЖЕДНЕВИЕ....УВИ...ЦИГАНСКА ДЪРЖАВА.....ДОЙДОХА 7-8 МУРГАВЕЛИ ЮНАЦИ С ПАРАШУТИ......ГОЛЯМА САСИПИЯ-БЕЗБРОЙ МАЛОМЕРНИ ВЪРХАРЧЕТА,БАБУШКИ С МИКРОРАЗМЕРИ-ВСИЧКО ПОД НОЖА....ТАКА Е В ДЪРЖАВАТА НА ЦВЕТЕЛИН КЪНЧЕВ,ДОГАНСКОТО МИНИСТЕРСТВО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО И ГОРИТЕ И ПРЕЗИДЕНТА СЕДЕФЧОВ/ПАРДОН ТОЙ Е БИЛ НА ЛОВ В БЛАГОЕВГРАДСКО КОГАТО СЛЕД ВЛАКА УБИЕЦ ДЕСЕТКИ МАЙКИ И БАЩИ СИ СКУБЕХА КОСИТЕ/ИАРА СИ ПОЧИВАТ ЕСТЕСТВЕННО-МИ КОЙ Е МИНИСТАРА ИМ ЧЕ ДА ДЕЙСТВАТ СРЕЩУ ТОВА ПЛЕМЕ...НА ПРЕХОДА.
ИЗЛИЗАТ СРЕДНИ ДО ДРЕБНИ УКЛЕИКИ,БАБУШКИ И ТУК ТАМ ПО НЯКОЯ КАРАКУДКА.НАСЛУКА!!
Препоръчително е писането с нормален шрифт
Ivak
ПРЕЗ ИЗТЕКЛАТА СЕДМИЦА БЯХ НА ЖРЕБЕЦА НА ПАНИЧЕРЕВО Т.Н."ЦИГАНСКИ ЗАЛИВ'.НАПРАВИХ ДОБЪР РИБОЛОВ ЗА СЕЗОНА,НО.....ОТИДОХ ДА СИ ПОЧИНА ОТ НАПРЕГНАТОТО ЕЖЕДНЕВИЕ....УВИ...ЦИГАНСКА ДЪРЖАВА.....ДОЙДОХА 7-8 МУРГАВЕЛИ ЮНАЦИ С ПАРАШУТИ......ГОЛЯМА САСИПИЯ-БЕЗБРОЙ МАЛОМЕРНИ ВЪРХАРЧЕТА,БАБУШКИ С МИКРОРАЗМЕРИ-ВСИЧКО ПОД НОЖА....ТАКА Е В ДЪРЖАВАТА НА ЦВЕТЕЛИН КЪНЧЕВ,ДОГАНСКОТО МИНИСТЕРСТВО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО И ГОРИТЕ И ПРЕЗИДЕНТА СЕДЕФЧОВ/ПАРДОН ТОЙ Е БИЛ НА ЛОВ В БЛАГОЕВГРАДСКО КОГАТО СЛЕД ВЛАКА УБИЕЦ ДЕСЕТКИ МАЙКИ И БАЩИ СИ СКУБЕХА КОСИТЕ/ИАРА СИ ПОЧИВАТ ЕСТЕСТВЕННО-МИ КОЙ Е МИНИСТАРА ИМ ЧЕ ДА ДЕЙСТВАТ СРЕЩУ ТОВА ПЛЕМЕ...НА ПРЕХОДА.
ИЗЛИЗАТ СРЕДНИ ДО ДРЕБНИ УКЛЕИКИ,БАБУШКИ И ТУК ТАМ ПО НЯКОЯ КАРАКУДКА.НАСЛУКА!!
Препоръчително е писането с нормален шрифт
Ivak