Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Слънчева разходка на 9ти март- р.Тунджа
Модератор: sapuna
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Слънчева разходка на 9ти март- р.Тунджа
Днес подмамени от хубавото време с братчето решихме да опитаме дали рибата по реката се е размърдала,облавайки на изкуствена стръв участъка между селата Крушаре и Желю Войвода.Да,ама признак на живот нямаше- реката по-висока от обичайното с около половин метър,сравнително бистра със зеленикъв отенък.На пипане доста студена и може би това е причината рибата още да не се е раздвижила достатъчно - явно за спининг и е още рано,специално по тези места.Никакви железа и дървении не успяха да придизвикат кълване - не забелязахме дори и заслеждане.
Започнахме прочесването от баластриерите малко след Крушаре.Тук не липсваха мераклии,но бяха лишени от особена слука(няколко дребни баби),поради непознаването на водоема и поведението на рибата в него в тази част на годината.Е,и ние се капотирахме със спининга,но поне се порадвахме на слънчев ден сред природата.Развали ми малко настроението един от "ВДВ",който с подходящите "съвети" , ми се струва,че скоро за парашути няма да се сети
.В крайна сметка,след обяд спасихме капото на малък топъл извор в селото на баба и дядо

Това е за сега от мен/нас.Снимките са от телефон,като си купя апарат - по хубави.
По-здрави.

Започнахме прочесването от баластриерите малко след Крушаре.Тук не липсваха мераклии,но бяха лишени от особена слука(няколко дребни баби),поради непознаването на водоема и поведението на рибата в него в тази част на годината.Е,и ние се капотирахме със спининга,но поне се порадвахме на слънчев ден сред природата.Развали ми малко настроението един от "ВДВ",който с подходящите "съвети" , ми се струва,че скоро за парашути няма да се сети

Това е за сега от мен/нас.Снимките са от телефон,като си купя апарат - по хубави.

По-здрави.
Последно промяна от Big^Fish на Пон Мар 10, 2008 5:14 pm, променено общо 1 път.
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
-
- кандидат преподавател
Re: Слънчева разходка на на 9ти март- р.Тунджа
еи братленце тоя с парашута метнахте ли го в водата
:кога ще сте пак тука да се видиме

- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Слънчева разходка на на 9ти март- р.Тунджа
По принцип съм си в Сливен и след сряда мога да се откъсна за час -два от работа 

СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!