Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Стряма
Стряма
Колеги привет! Днес имахме малко работа в с. Стряма ( карах да ми тапицират колата ) и понеже знаех предварително , че трябва поне няколко часа да чакам докато стане реших да си взема въдицата с мен за всеки случай.За да стигнем до селото трябваше доста да заобикаляме , понеже моста между Стряма и Калековец бил паднал.Малко преди да влезнем в селото видяхме нещо като река наподобяващо много река Стряма , явно беше някакъв нейн приток.Та оставихме колата и с моито приятелче потеглихме да видим закакво става въпрос.Имахме захранка , бял червей и пиявици.Намерихме едно местенце където водата беше тиха и заметнахме.Първите 15-20 мин. абсолютно нищо.След това нещо пипваше перцето съвсем леко на белия , но така и не искаше да вземе.При първото по добро кълване - дребно кефалче.Последваха още няколко с размер 10-12 см. , които разбира се бяха връщани обратно. За около 2 часа - 10 дребни кефалчета.Не можах да снимам реката , защото батериите на апарата бяха изтощени.Това е от мен и наслука! 

TICA FAN
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Re: Стряма
Неразбрах какав му е неуспешния излет.10 кленчета пак не е лошо браво.
-
- кандидат преподавател
Re: Стряма
Колкото запалка но са риби колега .А цял ден да гледаш плувката и грам да не бутне ко ша кажеж А.Следващия път по големи 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ