Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Разходих се !
Разходих се !
Та в предпразничния 07.03. в следобедните часове се запътих на едно местенце на което тайно се надявах,че ще имам слука,но уви,останах си само с надеждата и красивите гледки....

Но ,луд умора няма и продължих към голямата река и по специално на расперовото местенце,но ето какво ме посрещнатам..

Помятах малко спинингарката без абсолютно никакъв успех и с наведена глава си тръгнах ,поне да се подготвя за празника.
И днес след работа реших пак да диря щастието,защото ме гони карък още от коледа,и пак там защото знам,че мястото дава,просто е въпрос на време и малко търпение.
Обаче по празниците наши колеги са посетили мястото успешно и са си оставили дирите къде ли не....

А аз пак се уредих с разходка и само се любувах на реката.....

И се надявам следващият път да пусна тема в успешни или поне да ползвам темата на някой колега!!!

Но ,луд умора няма и продължих към голямата река и по специално на расперовото местенце,но ето какво ме посрещнатам..

Помятах малко спинингарката без абсолютно никакъв успех и с наведена глава си тръгнах ,поне да се подготвя за празника.
И днес след работа реших пак да диря щастието,защото ме гони карък още от коледа,и пак там защото знам,че мястото дава,просто е въпрос на време и малко търпение.
Обаче по празниците наши колеги са посетили мястото успешно и са си оставили дирите къде ли не....

А аз пак се уредих с разходка и само се любувах на реката.....

И се надявам следващият път да пусна тема в успешни или поне да ползвам темата на някой колега!!!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
- ЗАЕКА
- ще става разбирач
Re: Разходих се !
И на мен ми се случи често от януари до сега , празни разходки но ЛУД ОМОРА НЯМА
- Local
- учете се от него
Най-вече няма Омора нямаribar4e_92 написа:И на мен ми се случи често от януари до сега , празни разходки но ЛУД ОМОРА НЯМА

Клавиатура риба не лови!!!
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Много е гадно като отидеш на риба и да се окаже само 1 расхотка
но си прав ЛУД ОМОРА НЕМА 

-
- кандидат преподавател
Венци жалко че е капо другия път ако искаш компания (събота или неделя се обади )да се изложим двама .Пък и не се знае зговорна дружина .....

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- dimitar_
- сериозен играч
Понеже те познавам , Венци , и знам , че ние не сме от хората дето биха се отказали да ходим "до водата", ако ще и още не знам колко пъти да си оставаме само с ходенето , просто това е един малко "неуспешен" излет , който слага началото на следващият ... дай боже успешен !!!
Ей сега след малко и аз ще пиша за моята "разходка" в неделя , а тя хич не е по - различна от твоята ... , но да сме живи и здрави , и при нас ще дойде слуката, някой слънчев , може и дъждовен , ден ... !!!
Ей сега след малко и аз ще пиша за моята "разходка" в неделя , а тя хич не е по - различна от твоята ... , но да сме живи и здрави , и при нас ще дойде слуката, някой слънчев , може и дъждовен , ден ... !!!