Бракониерите....

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Re: Бракониерите....

Мнение от Бачо Илия »

Krokibg написа:IDA,тия минусови температури и алкохола водят до изключване на главния бушан.Уж е доктор ли,къв е,дано се позамисли какви ги приказва за собственния си народ :twisted: :idea:

Това определено ме извади от равновесие , бях чувал за такива хора , но не бях се сблъсквал "на живо". Дядо ми беше полковник от царската армия , баща ми и чичо ми полковници(капитан първи ранг) от социалистическата , аз бях офицер в ракетни войски , малкия ми син е четвърто поколение кадрови военен,"под знамената" - е , няма как да замълча на лиснатата по отношение на БЪЛГАРИЯ помия!!!!! Това е!!
Изображение
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Леле,какво е ставало посреднощите.Приятелчета,защо не си пиете ракията спокойно ами се занимавате с глупаци.Такива като laplandeca изядоха на дядо коледа еленчетата от глад.На laplandeca ще кажа: По-добре цървул от истинска кожа,откокото луксозна обувка от хартия. :evil: :lol: :twisted: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

Интересна тема се получи. Различни гледни точки благодарение на човек който гледа нещата от страни и мисли за собственото си благополучие. Нима всеки не го прави?
Живеем в трудни времена и всеки по свой си начин се опитва да оцелее. Дори и БРАКОНИЕРИТЕ.
А защо има бракониери, защо има продажни държавни служители, защо има политици лобиращи за нечии интереси, защо няма осъдени политици и още много защо? Живеем в една измислена страна , кадето нещата до толкова са се обиркали , че бракониерството е станало бизнес с добри доходи. Е малко в сянка но бизнес.
Сега ние го коментираме постояно, правим каквото можем но него пак си го има и така ще е докато не се криминализира и се въведат рестриктивни мерки. За да стане подобно нещо тези за които сме гласували, ние ЕРЕКТОРАТА( много интересна дума , звичи ми като жертвен агнец) трябва да лобират за нашите интереси. Те не го правят естествено , защото системата ни е такава , че веднъж избрани са несменяеми цял мандат. За всяка болка си има лек и той според мен е следния: ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА
kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kolev »

Ей наистина вече прекалявате с персоналните обиди към "лапландеца" и ако наистина има кой да банва, трябва да започне от други.
Че не се изказва много ласкаво за българия е вярно - негово си е мнението и никой не може да го съди, но в думите му има много истини, които всички виждаме всекидневно - незнам защо се правите на слепи.
Заключено

Обратно към “Бракониери !”