отглеждане на шаран

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
AHTuXPuCT
новобранец
новобранец

отглеждане на шаран

Мнение от AHTuXPuCT »

kolegi moi priqtel zapo4va da pravi qzovir s plo6t 30 dk, i me zapita dali moga da mu namerq info za otglejda ne na 6aran a sy6to taka dalo moje v nego da otglejda i esetrova riba ?Ta za tova vi molq ako nqkoi ima informaciq za tova kak i po kakva programa i sistema se zapo4va otglejdaneto na 6arana ka stava zaribqvaneto s kakvi ekzemplqri kato gramaj ako ima nqkakvi saitove ili literaturno izdanie molq vi pomognete mi
Аватар
joro1973
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: otglejdane na sharan

Мнение от joro1973 »

AHTuXPuCT написа:kolegi moi priqtel zapo4va da pravi qzovir s plo6t 30 dk, i me zapita dali moga da mu namerq info za otglejda ne na 6aran a sy6to taka dalo moje v nego da otglejda i esetrova riba ?Ta za tova vi molq
Нека отиде в ЛЕСОТЕХНИЧЕСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ в София и там от книжарницата да потърси ръководство по рибовъдство на шаран. Ако го нямат - да си го снима в библиотеката. Ако там пък не го пуснат, в НАРОДНАТА БИБЛИОТЕКА ИМА ВСИЧКО - да снима на воля! Преди години четох едно ръководство, писано от лектори в лесо-то - беше много добро - от топографията и изграждане на нов басейн до отглеждане на шарани-майки.
колкото повече вали, толкова повече вали
Аватар
pet55
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pet55 »

:evil: :твистед: :P 8) :лол:
Аватар
joro1973
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от joro1973 »