ВСИЧКИ НА ТОЗИ САЙТ СМЕ БУШМЕНИ !

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Прав си PENN не ги познаваме ама сме им сърбали попарата .
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Пуснато на: Сря Юли 27, 2005 2:15 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Любо не мислех,че може да се нервираш чак толкова много за такива дребни неща.Не знам какво ти става и какво толкова ти пречат ВСИЧКИ членове от другия форум.АЗ имам над 300 писания в НАРИБА,но въпреки това не се считам за БYШМЕН.Да ловя риба,да ям рибата,да убивам я бързо или бавно,да замо ножа ми за филиране е към 60 кинта за да са ми добри филетата,да чак сам и модератор на един от подфорумите там.ДА много неща са верни в това което казваш,НО ако наистина мислиш,че съм БYШМЕН ми го напиши тук и не ме слагай под един знаменател с всички други.

Пума няма да ти давам оценка или съвет как да се държиш или по-точно какво да пишеш,но и ти не си прав в много неща.Ти си направи преценка прав ли сам или не.

Не съм писал лични и няма и да пиша на никoй,но май е време да си попрегледате мненията и да се уточните кой и за какво се бори.
Администратор
Администратор

Пич много добре познаваш Любо.Какво да ти обяснявам.Ти ако се имаш за БУШМЕН аз не.Един човек който обижда на ред не може да ми е симпатичен,а тези които го защитават още по малко.
Аватар
Cougar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Cougar »

ПЕНН, нещо не играеш честно тука.

Това което го драснах се вижда че е шега. Колко зъбати икони искаш да сложа за да можеш да го разбереш.

От другата страна имаше много сериозни изказвания.

Друго неприятно впечатление ми направи че нещо не ме разбираш добре. Къде съм се хвалил с такъми че да казваш че хората при нас се дразнели?

Аз повтарям че нямам скъпи такъми и това не ме кара да се чувствам зле или втора ръка. Но някои хора или ще ти забият нож защото имаш или ще ти се изсмеят в очите и ще ти кажат "Пумчо, аз пък имам, щото не съм ти искал разрешение...."

Не можеш да извиниш световната глупост (включително и моята) и за това те моля да не влизаш в ролята на кривомерещ адвокат.

Човека LUBO бе поканен тук да СЕ ИЗВИНИ ПУБЛИЧНО.

ЧАКАМЕ ГО.
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Стефко,не знам каква ти е ракийката,но дай боже да се засечем някъде,ще те почерпя от моята мускатова.
Моята ракийка, колега (както и да ти се чете името iz1igr), e джиброва :wink: :lol: :lol: . Нямам нищо против някой ден да се видим, да дегустираме наличните видове ракии, пък защо не и да половим рибка в някой гьол. То ти едва ли ще наминеш към Видин някога, но за сметка на това може мен да ме хванат лудите и да ида да видя родата по Пловдивско (половината род е там :wink: )

ПП: Това хич не беше за тази тема, но по-добре да си говорим за ракийки и салатки, нежели за глупостите на някой г.з, коментарите за които са напълно излишни. Надявам се че никой от пишещите тук не мисли, че може да изкорени световната глупост... :!: :?:
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Не Пен, форума наистина не е света, но е част от него и няма как да не важат същите принципи, по който е устроен целия ни живот. Глупостта и нейните носители са неделима част от живота и това не може да се избегне. Колкото по-спокойно човек приеме този факт, толкова по-добре (за самия него разбира се).
В тази връзка да кажа, че винаги когато чета или слушам неща от сорта на тези, които коментираме в тукашната тема се сещам за моя старшина в казармата. Той имаше следния навик: идва някой войник от ротата при него с някаквао оплакване и започва надълго и нашироко да се жалва и да апелира за помощ и подобаващо отношение от старшината или ротния командир. През цялото време на тирадата страшината гледаше с много съчувствен и разбиращ поглед, давайки си вид, че напълно приема оплакването и е съгласен с изложените му доводи. Но... когато войникът замълчи и с надежда очаква отговора, той с най-съчувствен и непоклатим израз отронваше едно "През у. ми е!!"
Е честно казано се чувствам точно като този старшина. Не ме разбирай погрешно - не казвам, че това не е и мой проблем, че не трябва да се потърси начин да се оправи и т.н.. Но за мен риболова е болест и страст, с помощта на която се спасявам от цялата глупост и нелепост на останалите неща които ме заобикалят. Затова се старая поне в него (някаква част от който е и този форум) да им обръщам колкото може по-малко внимание...
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

И на мен много неща не ми харесват,но се опитвам да обясня защо е така и ако мога да ги променя ако имам поддръжката на членовете,Да се обиждаме,подиграваме,надсмиваме..........над други хора не е никак лоялно и форума страда.Едно време нямаше контрол,сега поне това е поправено.Яд ме е,че почнаха да откачат регистрираните членове с по 100+ мнения,което говори,че ядрото на форума нещо е сбъркано или кофти ни влияят лунните фази.Не би трябвало въобще да се занимаваме с подобни проблеми тук във форума,както и не е редно да има такива.

Всеки НОРМАЛЕН форум избягва проблемите и налага нормален тон,даже и малко чуство за хумор.Представи си каква работа ни чака нас модераторите ако половината членове откачат и се почнат батални сценки от ФАНАЛИ КАРА членове.Форума ще си загине за една седмица.Това сам го виждал с форуми по 30 000+ члена и не е никак весело.Никога не се залага на съвестта на членовете.Строг контрол и бои по каската за да можем да се радваме на нормален форум.В противен случай ще треперим кой и как ще ни се надсмее на въпроса,кой и как ще ми коментира снимките правени с много мерак и труд,кой и как е станал накриво и иска да си отпусне душата тук под формата на заяждане.

Бях го писал и преди,ще го напиша пак-АКО НА НЯКОЙ МУ Е КРИВО ДА ОДИ И СИ БИЕ ЕДНА БЛЕСНА ЗА ДУШАТА И ДА СИ ТРАЕ,А НЕ ДА СЕ ЗАЯЖДА И ДА ОБИЖДА.
Напълно съм съгласен с всичко написано в това ти мнение!
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

PENN написа:Строг контрол и бои по каската за да можем да се радваме на нормален форум.
И според мен това е ключа от бараката :!:
ХВАНИ, СНИМАЙ И ПУСНИ!!!
Аватар
Cougar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Cougar »

ПЕНН написа: Ма четете докато е време,че тия дни май ще ми се наложи да вдигам гълъбите от този форум.Ако на някои не му е ясно защо да прочете близките теми тук.
Няма смисъл да го правиш. И така или иначе ти не си в играта.
Кой сайт ще направи повече продажби на екипировка мен и теб не те бърка, ние сме елементарни потребители на форума.

Но по другите питания ето какво виждам.

Да кажем че аз съм влязъл в ролята на полицай (ей така за забавление и сеир) обаче имам право и съм хванал един нарушител и го карам да си плати за гяволиите. :D

Ти се включваш, потупваш и него и мен-полицая по дупетата и после казваш на всички засегнати че понякога трябвало да го преглътнат (като преди това си правиш личен отвод че ти не си в засегнатите) и после пускаш нарушителя обртано на улицата.
Аватар
shefa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shefa »

На слука PENN и попътен вятър!!!!!!!!!
Ще чакам с нетърпение, като се върнеш от риболовната екскурзия, снимките, които ще направиш!!!!!!!!!! :D
Аватар
Cougar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Cougar »

ПЕНН написа:От толкова много идеи които можеше да се измислят точно това ли трябваше да бъде???
Добре , нали се боря за правдата ще ти кажа и моето мнение.

Разбира се че създаването на тези домейни, точно копиращи името на fishing мания е некоректно (меко казано). Знаеш че при мен и теб се ходи веднага на съд и се плащат маса пари......

Но погледнато от друга гледна точка, не може да се каже че някой нещо от някого е откраднал. просто някой си добър рибар е вързал една изкуствена муха като тези на Д-р Мишо, точно наподобяваща Fishing Мания, и се опитва да улови нещо на нея

Цялата история мен не ме засяга, а също не вярвам някой български риболовец да се ощети от това че е купил стоката от единия magazin а не от другия, и по тази причина хич не ми се взема отношение, камо ли да поставям ултиматум.

Ако има закони за нелоялната конкуренция които третират случая, да се действа по законов път.
Аватар
Cougar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Cougar »

ПЕНН написа:Насажда се нетърпимост между форумите което е недопустимо,а
ПЕНН, защо ние трябва да се отъждествяваме с форума? Ти пишеш и в двата и аз пиша и в двата. (доколкото ми позволяват тамошните членове....)

Ние не получаваме % от продажбите и нямаме участие в създаването на домейните , и който може да мисли, би трябвало да ни разглежда като съвсем отделни участници.
Аватар
Cougar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Cougar »

ПЕНН, и като си гледам мнението нещо пак не ми се връзва....

Не съм искал да наставлявам или убеждавам с него. Разбира се всеки има правото да решава и действа както намира за добре.

Само казах защо аз не бих се включил активно в протеста.

Хайде чао, и дано си пак наоколо.
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”