Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от yco »

ади, ади, ...Пикито съм го признал за най-добър звук да изкара, направо ми спука тъпанчета,...много яко бие, след толкова години мога да кажа с чиста съвест, ако си оправи сам повода и стръвта -щеше да е шампион, ама се води по чужди акъли, ела да ти покажем за 1-2 нощи, как ще гепим дебелият... :mrgreen: :lol:
Колко пъти ти се обаждах през тези години, а ти не, няма гиделим..... :twisted:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

2 мултита Пен,вишняви на цвят и от по старите Дончо,ако пак ги видиш погледни и модела мисля,че е Сенатор,ама не съм сигурен.Навремето Асен Пена беше публикувал снимки на моделите на Пен и за цвета мисля,че беше вишнав,а пък и щом иска таквиз пари на старо може и да е нещо свястно :fishing6:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

yco написа: ако си оправи сам повода и стръвта
:D
Аз си я оправям сам, ама сомовете кихат от нея :shock: :lol: Май треа да спра анасонката :lol: :lol: :wink:
Изображение
" Джими Хендрикс с кльонка " :!:
Troli Rapala
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

bai mile1 написа:2 мултита Пен,вишняви на цвят и от по старите Дончо,ако пак ги видиш погледни и модела мисля,че е Сенатор,ама не съм сигурен.Навремето Асен Пена беше публикувал снимки на моделите на Пен и за цвета мисля,че беше вишнав,а пък и щом иска таквиз пари на старо може и да е нещо свястно :fishing6:
Сенаторите са огромни и тежки,нема нужда и по 140лв.да са :lol:
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Шшш тоз сом съ насра от страх ве :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

bai mile1 написа:Дончо,тоз от снимката го нямаше в клипа бре :D сега след тунинга работи леко,е не е кат Ямболските :lol: ама ,кат за начало бива,до лятото смятам да ги правя 10 от 10сериите :lol: :lol: А пък сега кат почнем бизнеса с Ицака направо ша разбийме пазара :lol: :lol: :lol: Я виж с какви съветници разполагам а :wink:
ето ти една идея за направа на пети с гаранция за здравина и след девето коляно :D
Photo-1283.jpg
това ми е останало като млад дихател като експементирах от изкуствен матерял,че ми беше омръзнало дървените пети да се цепят с времето,иначе Джимито е забелязал че обичам да са тънки,колкото си може по тънки :mrgreen: и с тоя Кокъл :lol:,така му викат при нас, може всякакъв модел да си правиш, иначе е някаква твърда пластмаса дето правят колела на палетни колички
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

yco написа:ади, ади, ...Пикито съм го признал за най-добър звук да изкара, направо ми спука тъпанчета,...много яко бие,
ей това с якото биене,никога ама и в 3 живота напред, някой може да ме убеди че е правилно :wink:
досега не съм чул сом като се храни,при затваряне на устата да му паднат пломбите и да ми спука тъпанчетата :D
а относно що се дига сома от звука на кльонка,с местните шмиргели на маса :drinkers: в дългите тихи вечери,когато се чува как се храни и звука е идентичен с този дето го правим,но още по тих :wink: стигнахме до извода че се дига, щото си мисли че горе има пиршество от друг или други и той да не изтърве :lol: та това с якото биене,по може да го изплаши,но всеки си знае :wink:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
ringo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ringo »

Ей го и ''Колегата''. Кльонкостроенето е философия.
Прикачени файлове
братчето- пета 37 мм
братчето- пета 37 мм
taka de.jpg (144.21 KiB) Преглеждано 869 пъти
''див'' алумин-пета 35 мм
''див'' алумин-пета 35 мм
pak to.jpg (144.12 KiB) Преглеждано 873 пъти
дива круша-пета 33 мм
дива круша-пета 33 мм
кльонкове.jpg (112.43 KiB) Преглеждано 873 пъти
Последно промяна от ringo на Съб Мар 25, 2017 8:39 pm, променено общо 1 път.
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Абееееее как съм са чудил кой си :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ей голям .....Янич,държа да са изкажиш професионално за тез грозни дървета :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Братчето що не ми го показа днеска бре :ANAL: И да знайте че е новобранка в тоз риболов ама хваща :D :lol: :lol: :lol: :lol: Джими кажи нещо и ти,Ицак за тебе е ясно :lol: ти си длъжен :lol: :lol: :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
ringo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ringo »

bai mile1 написа:Абееееее как съм са чудил кой си :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ей голям .....Янич,държа да са изкажиш професионално за тез грозни дървета :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Братчето що не ми го показа днеска бре :ANAL: И да знайте че е новобранка в тоз риболов ама хваща :D :lol: :lol: :lol: :lol: Джими кажи нещо и ти,Ицак за тебе е ясно :lol: ти си длъжен :lol: :lol: :lol:
Ти поне днес чу втория и свири на него. Като говорим за тъпанчета де :D :D :D
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Да де щот си по упорит от мен, :lol: :lol: :lol: затуй успяваш :lol: :lol: :lol: инак аз кат си дялах чарпака ти си ловеше каракуди на плувка в онез години :lol: :lol: :lol: :lol: щот не си знаел ,че са ползват за стръв :lol: :lol: :lol: :lol: И що си отваряш тема ,като тя е отворена отдавна :D :lol:
Марк Твен
Аватар
ringo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ringo »

bai mile1 написа:Да де щот си по упорит от мен, :lol: :lol: :lol: затуй успяваш :lol: :lol: :lol: инак аз кат си дялах чарпака ти си ловеше каракуди на плувка в онез години :lol: :lol: :lol: :lol: щот не си знаел ,че са ползват за стръв :lol: :lol: :lol: :lol: И що си отваряш тема ,като тя е отворена отдавна :D :lol:
Те по онова време бяха буфала. А от много теми глава не боли. Дандания да става.
Аватар
Jimi Hendrix
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jimi Hendrix »

Don4o_62 написа: ей това с якото биене,никога ама и в 3 живота напред, някой може да ме убеди че е правилно :wink:
По принцип мисля, че си прав, но понякога се налага, както беше тогава :wink:
Ицка от хората, с които ходя за риба няма такъв дето не може да си кльонка както си иска и да мисли за изкарване на звук :wink: Пък и не е състезание за надсвирване :wink:
bai mile1 написа: Джими кажи нещо и ти
Идеални са, кво да кажа ! Крадни си един от тях :wink: :D
А бре вие мачове не гледате ли ? :D
" Джими Хендрикс с кльонка " :!:
Troli Rapala
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Мараба Ринго :D Следя ти темата от две години :shock: Що я пусна :roll: Каково очакваше :fishing4: пък то не кълве :fishing2:
Аре да :drinkers: па има време,ще си лафим :D
Троли,нещо ми бегаш :bear:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Ринго,щом Янича нищо не казва за дърветата,е добър знак :lol: :lol: Обаче туй,че пита за френско говорящи ми намирисва на патаклама :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Марк Твен
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”