яз. Цонево?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

elektronchika
научил се да хвърля
научил се да хвърля

яз. Цонево?

Мнение от elektronchika »

Здравейте! Искам да попитам някой има ли информация как е положението на яз. Цнево. Излизат ли вече костурчета на блеснички и малки воблерчета? Времето почна да се стопля и се надявам да има раздвижване на водата. Другата неделя мисля да пробвам и затова искам информация, благодаря Ви! А виртуалната бира е ясна :)
Аватар
MAESTROTO
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: яз. Цонево?

Мнение от MAESTROTO »

И аз мисля да ходя другата неделя.Днес минах оттам,покрай Аспарухово.Слънце,приятно.Ако се задържи времето и водата да се затопли освен костура и червеноперката, и каракудата ще тръгне.
Кефа цена няма!
simbat
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от simbat »

Излизат уклей,червеноперка и костурчета след чудните скали.Чух и за хванати платички.Имаше много народ днес,но рибата взимаше много слабо-обяснявам си го с налягането,понеже преди няколко дни пак ходих и кълвеше доста прилично.
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

В неделя бях на "Чудните скали".Дребен уклей,дребен костур и някоя и заблудена черрвеноперка.Това на плувка.Нещо не можах да я събера пред мен :oops: Пробвах на туистери-ЦЪК.На въртушка-гони дребен костур,ама не апи :cry: :smt102 :oops: .Ама мнооого парашутисти бе :evil: .Голяма паплач :evil: Преди обед -много любители на музиката(най-вече чалга) :evil: .Надвечер-Рай.Тишина,спокойствие.Само от към рибохващането...нещо.. :oops:
elektronchika
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от elektronchika »

благодаря за отговорите :)
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

pluv4o написа:В неделя бях на "Чудните скали".Дртакован уклей,дртакован костур и някоя и заблудена черрвеноперка.Това на плувка.Нещо не можах да я събера пред мен :oops: Пробвах на туистери-ЦЪК.На въртушка-гони дртакован костур,ама не апи :cry: :smt102 :oops: .Ама мнооого парашутисти бе :evil: .Голяма паплач :evil: Преди обед -много любители на музиката(най-вече чалга) :evil: .Надвечер-Рай.Тишина,спокойствие.Само от към рибохващането...нещо.. :oops:
Някой се прави на главен редактор.Ама ми хареса :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”