Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз. Цонево?
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
яз. Цонево?
Здравейте! Искам да попитам някой има ли информация как е положението на яз. Цнево. Излизат ли вече костурчета на блеснички и малки воблерчета? Времето почна да се стопля и се надявам да има раздвижване на водата. Другата неделя мисля да пробвам и затова искам информация, благодаря Ви! А виртуалната бира е ясна 

- MAESTROTO
- ще става разбирач
Re: яз. Цонево?
И аз мисля да ходя другата неделя.Днес минах оттам,покрай Аспарухово.Слънце,приятно.Ако се задържи времето и водата да се затопли освен костура и червеноперката, и каракудата ще тръгне.
Кефа цена няма!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Излизат уклей,червеноперка и костурчета след чудните скали.Чух и за хванати платички.Имаше много народ днес,но рибата взимаше много слабо-обяснявам си го с налягането,понеже преди няколко дни пак ходих и кълвеше доста прилично.
В неделя бях на "Чудните скали".Дребен уклей,дребен костур и някоя и заблудена черрвеноперка.Това на плувка.Нещо не можах да я събера пред мен
Пробвах на туистери-ЦЪК.На въртушка-гони дребен костур,ама не апи
.Ама мнооого парашутисти бе
.Голяма паплач
Преди обед -много любители на музиката(най-вече чалга)
.Надвечер-Рай.Тишина,спокойствие.Само от към рибохващането...нещо.. 

-
- научил се да хвърля
благодаря за отговорите 

Някой се прави на главен редактор.Ама ми харесаpluv4o написа:В неделя бях на "Чудните скали".Дртакован уклей,дртакован костур и някоя и заблудена черрвеноперка.Това на плувка.Нещо не можах да я събера пред менПробвах на туистери-ЦЪК.На въртушка-гони дртакован костур,ама не апи
![]()
![]()
.Ама мнооого парашутисти бе
.Голяма паплач
Преди обед -много любители на музиката(най-вече чалга)
.Надвечер-Рай.Тишина,спокойствие.Само от към рибохващането...нещо..