Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

р. Марица
р. Марица
Колеги преди малко се прибрах от Марица в търсене на големите кефали.Постоях около 2-3 часа на реката.Абсолютно нищо.Пробвах го на пиявица , бял , торен на перо на дъно на блесна - нищо.Говороих с 1-2 колеги и те същата работа.Ем си знам , че е рано и почти съм сигурен , че няма да пипне и пак отивам!Просто риболова ми действа като кислород , не отида ли и съм на фотосинтеза
Явно е време да се ходи по язовирите. И ако някой знае къде се е изпокрил кефала по Марица бързо да пише! 

TICA FAN
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: р. Марица
То затова я няма и навалицата.
На 9-тия гледам пусто,по моста на околовръстното като минавам и на шестия никои не се вижда. Пък и в града около мостовете няма никой.
Ама кефала със сигурност си е в реката и при тея слънчеви дни трябва да се раздвижи.
Ходенето му е майката!
На 9-тия гледам пусто,по моста на околовръстното като минавам и на шестия никои не се вижда. Пък и в града около мостовете няма никой.
Ама кефала със сигурност си е в реката и при тея слънчеви дни трябва да се раздвижи.
Ходенето му е майката!
Верния път е най-къс!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Има си я рибата.......просто не си търсил на подходящото място.Вчера гледах как "играят" хубави кефали,а за чаушана просто няма какво да говорим-"пелена"
Най-добре е целогодишно "да не дава"-то тогава и навалица няма да има.....ще останат най-упоритите и най-знаещите.
Най-добре е целогодишно "да не дава"-то тогава и навалица няма да има.....ще останат най-упоритите и най-знаещите.
валатът не най-лошото нещо на света
Добре колега сега ако споменеш и къде си ги гледал тия чаушани и кефали ще е супер 

TICA FAN
SONY написа:Добре колега сега ако споменеш и къде си ги гледал тия чаушани и кефали ще е супер

Да не са били около Димитровград А

Може и в Димитровград да ги е гледал колегата.Аз лично в Пловдив не видях къде играят.
TICA FAN
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Близо до Пловдив,но ако кажа къде ще стане навалица...............,затова днес смятам първо аз да отида и да си опитам късмета и ако имам успех........ще споделя/за чаушана съм сигурен,че ще има,а за останалите риби,ще видим/.Предварително казвам,че ще ловя на пинки и на бял.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Няма смисъл......тия п.....ли от сепарацията на помпената станция гребяха от реката с багера като отидох.Няма ли кой да им забрани най-сетне да копаят Марица във вододайната зона на Пловдив
......идеше ми да ги удуша.Предполагам,че мястото ще "става"-събота и неделя/когато не копаят/.
Както и да е естествено,че не лових там......,отидох по-нагоре,на "Абраша",опитах безуспешно,но поне се нагледах на играта на големи шарани.Толкова от мене приятелю!

Както и да е естествено,че не лових там......,отидох по-нагоре,на "Абраша",опитах безуспешно,но поне се нагледах на играта на големи шарани.Толкова от мене приятелю!

Аха ето къде си имал предвит.На шарана му е малко рано според мен по Марица.Истината е , че найстина се забелязва раздвижване на кефала поне по някой места.На панаирния мост не пипна .. на нищо .. няколко дена по късно на един друг мост си взимаше чудесно 

TICA FAN
-
- ще става разбирач
Днеска събота пак си копаха. Пидруги.
И днеска пред очитеми от отсрешната страна след багерите се изръсиха 10 кубика земна маса . Ефекта беше все едно някой е хвърлил бомба. Получисе вълна с височина към 30 -40 сантиметра която тръгна на горе по течението а знаете колко е силно то там на завоя. Беше удивително.
И днеска пред очитеми от отсрешната страна след багерите се изръсиха 10 кубика земна маса . Ефекта беше все едно някой е хвърлил бомба. Получисе вълна с височина към 30 -40 сантиметра която тръгна на горе по течението а знаете колко е силно то там на завоя. Беше удивително.