р. Марица

Модератори: bobopeli, sapuna

SONY
учете се от него
учете се от него

р. Марица

Мнение от SONY »

Колеги преди малко се прибрах от Марица в търсене на големите кефали.Постоях около 2-3 часа на реката.Абсолютно нищо.Пробвах го на пиявица , бял , торен на перо на дъно на блесна - нищо.Говороих с 1-2 колеги и те същата работа.Ем си знам , че е рано и почти съм сигурен , че няма да пипне и пак отивам!Просто риболова ми действа като кислород , не отида ли и съм на фотосинтеза :lol: Явно е време да се ходи по язовирите. И ако някой знае къде се е изпокрил кефала по Марица бързо да пише! :wink:
TICA FAN
veso
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: р. Марица

Мнение от veso »

То затова я няма и навалицата.
На 9-тия гледам пусто,по моста на околовръстното като минавам и на шестия никои не се вижда. Пък и в града около мостовете няма никой.
Ама кефала със сигурност си е в реката и при тея слънчеви дни трябва да се раздвижи.
Ходенето му е майката!
Верния път е най-къс!
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

Има си я рибата.......просто не си търсил на подходящото място.Вчера гледах как "играят" хубави кефали,а за чаушана просто няма какво да говорим-"пелена"
Най-добре е целогодишно "да не дава"-то тогава и навалица няма да има.....ще останат най-упоритите и най-знаещите.
валатът не най-лошото нещо на света
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Добре колега сега ако споменеш и къде си ги гледал тия чаушани и кефали ще е супер :wink:
TICA FAN
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

SONY написа:Добре колега сега ако споменеш и къде си ги гледал тия чаушани и кефали ще е супер :wink:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Да не са били около Димитровград А :?: :?:
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Може и в Димитровград да ги е гледал колегата.Аз лично в Пловдив не видях къде играят.
TICA FAN
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

Близо до Пловдив,но ако кажа къде ще стане навалица...............,затова днес смятам първо аз да отида и да си опитам късмета и ако имам успех........ще споделя/за чаушана съм сигурен,че ще има,а за останалите риби,ще видим/.Предварително казвам,че ще ловя на пинки и на бял.
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Аксел за да няма навалица чакам да ми пишеш ЛС :lol:
TICA FAN
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

Няма смисъл......тия п.....ли от сепарацията на помпената станция гребяха от реката с багера като отидох.Няма ли кой да им забрани най-сетне да копаят Марица във вододайната зона на Пловдив :twisted: ......идеше ми да ги удуша.Предполагам,че мястото ще "става"-събота и неделя/когато не копаят/.
Както и да е естествено,че не лових там......,отидох по-нагоре,на "Абраша",опитах безуспешно,но поне се нагледах на играта на големи шарани.Толкова от мене приятелю! :D
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Аха ето къде си имал предвит.На шарана му е малко рано според мен по Марица.Истината е , че найстина се забелязва раздвижване на кефала поне по някой места.На панаирния мост не пипна .. на нищо .. няколко дена по късно на един друг мост си взимаше чудесно :lol:
TICA FAN
fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

Днеска събота пак си копаха. Пидруги.
И днеска пред очитеми от отсрешната страна след багерите се изръсиха 10 кубика земна маса . Ефекта беше все едно някой е хвърлил бомба. Получисе вълна с височина към 30 -40 сантиметра която тръгна на горе по течението а знаете колко е силно то там на завоя. Беше удивително.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”