Платено около Карлово

Модератори: bobopeli, sapuna

shekira
разбира нещата
разбира нещата

Платено около Карлово

Мнение от shekira »

Такса 5лв рибата не се плаща.
Изображение

Изображение

Изображение

Днес и аз реших да се пробвам след добрите отзиви на колегата IDA,получи се един прекрасен риболов.излизат добри каракуди и шаранчета от 500гр до 2кг.лових на болонезе 7м и дълбочина 1м предимно на торен червей,но дава и на бял.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Re: Платено около Карлово

Мнение от Бачо Илия »

Браво Колега , добре си ги надърпал :D :D :D Кефя се на излета ти и на слуката :D
Изображение
MITAKA_STZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MITAKA_STZ »

Да но колега само на 1 въдица или на 3 пръчки 5 лв.Се плаща ???
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
ЗАЕКА
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ЗАЕКА »

ехе страхотен излет колега яко си ги надърпал
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от BZI »

Браво Шен. Евала . Ние наблегнахме на каракудите :D :D :D :D ама е късмет
Изображение Пазете природата чиста !!!!
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Браво, готини шарковци.
Клавиатура риба не лови!!!
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

MITAKA_STZ написа:Да но колега само на 1 въдица или на 3 пръчки 5 лв.Се плаща ???
на въдица по 5лв.
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от BZI »

Днес по случай Тодоров ден ( Да са живи и здрави именниците) отново се разписах с малко шаранчета :D :D :D :D
Изображение

Колегата Шекира също се разписа подобаващо..... Браво Шен :D :x
RadiМ
новобранец
новобранец

Мнение от RadiМ »

До къде сме я докарали,като си правим снимки с шаранчета от 500гр.Не се заяждам,но това според мен означава,че и на държавните язовири тези маломерни риби се прибират от такива като вас което е жалко господа.Мисля,че трябва да се засрамите а не да се гордеете с това което сте направили.Ако не се промени манталитета ни,то в скоро време като хванем една каракуда или червеноперка ще пишем в успешни излети.И поради същата причина все по-често се налага да пътуваме по 300-400 км да може да се насладим на любимото си хоби.Айде останете със здраве!
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

RadiМ написа:До къде сме я докарали,като си правим снимки с шаранчета от 500гр.Не се заяждам,но това според мен означава,че и на държавните язовири тези маломерни риби се прибират от такива като вас което е жалко господа.Мисля,че трябва да се засрамите а не да се гордеете с това което сте направили.Ако не се промени манталитета ни,то в скоро време като хванем една каракуда или червеноперка ще пишем в успешни излети.И поради същата причина все по-често се налага да пътуваме по 300-400 км да може да се насладим на любимото си хоби.Айде останете със здраве!
ай сега пак обиди.невиждам какъв е проблема след като водоема е платен, по големи неможем да хващаме.пък и семейства храним.
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от BZI »

RadiМ написа:До къде сме я докарали,като си правим снимки с шаранчета от 500гр.Не се заяждам,но това според мен означава,че и на държавните язовири тези маломерни риби се прибират от такива като вас което е жалко господа.Мисля,че трябва да се засрамите а не да се гордеете с това което сте направили.Ако не се промени манталитета ни,то в скоро време като хванем една каракуда или червеноперка ще пишем в успешни излети.И поради същата причина все по-често се налага да пътуваме по 300-400 км да може да се насладим на любимото си хоби.Айде останете със здраве!
аз тук шаран под кило не виждам..............но това явно е ограни4ението на умствените ти възможности..................а и в заглавието пише платено!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ето заради такива п................ като теб сложиха бан на колегата ИДА!!!!!!!!!!

Моля модераторите да се замислят по въпроса защо е необходимо ТОВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! да се обиждаме.................... по елементарен селски на4ин!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! и да се позволява на невежи да ни развалят форума!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RadiМ
новобранец
новобранец

Мнение от RadiМ »

Аз не виждам с нещо да съм те обидил,но начина по който реагираш говори май за твоето интелектуално ниво.Жалко,че не си разбрал мисълта в това което написах,но то ти е простено……
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

СТИГА :!: :!: :!:

Какъв е проблема, че си е платил човека и си е взел рибата ли?
Щом разрешава арендатора, аз не виждам проблем :idea:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”