Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Платено около Карлово
Платено около Карлово
Такса 5лв рибата не се плаща.

Днес и аз реших да се пробвам след добрите отзиви на колегата IDA,получи се един прекрасен риболов.излизат добри каракуди и шаранчета от 500гр до 2кг.лових на болонезе 7м и дълбочина 1м предимно на торен червей,но дава и на бял.
Днес и аз реших да се пробвам след добрите отзиви на колегата IDA,получи се един прекрасен риболов.излизат добри каракуди и шаранчета от 500гр до 2кг.лових на болонезе 7м и дълбочина 1м предимно на торен червей,но дава и на бял.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
-
- разбира нещата
- ЗАЕКА
- ще става разбирач
Re: Платено около Карлово
ехе страхотен излет колега яко си ги надърпал
-
- разбира нещата
Браво Шен. Евала . Ние наблегнахме на каракудите
ама е късмет

на въдица по 5лв.MITAKA_STZ написа:Да но колега само на 1 въдица или на 3 пръчки 5 лв.Се плаща ???
-
- разбира нещата
Днес по случай Тодоров ден ( Да са живи и здрави именниците) отново се разписах с малко шаранчета

Колегата Шекира също се разписа подобаващо..... Браво Шен

Колегата Шекира също се разписа подобаващо..... Браво Шен

До къде сме я докарали,като си правим снимки с шаранчета от 500гр.Не се заяждам,но това според мен означава,че и на държавните язовири тези маломерни риби се прибират от такива като вас което е жалко господа.Мисля,че трябва да се засрамите а не да се гордеете с това което сте направили.Ако не се промени манталитета ни,то в скоро време като хванем една каракуда или червеноперка ще пишем в успешни излети.И поради същата причина все по-често се налага да пътуваме по 300-400 км да може да се насладим на любимото си хоби.Айде останете със здраве!
ай сега пак обиди.невиждам какъв е проблема след като водоема е платен, по големи неможем да хващаме.пък и семейства храним.RadiМ написа:До къде сме я докарали,като си правим снимки с шаранчета от 500гр.Не се заяждам,но това според мен означава,че и на държавните язовири тези маломерни риби се прибират от такива като вас което е жалко господа.Мисля,че трябва да се засрамите а не да се гордеете с това което сте направили.Ако не се промени манталитета ни,то в скоро време като хванем една каракуда или червеноперка ще пишем в успешни излети.И поради същата причина все по-често се налага да пътуваме по 300-400 км да може да се насладим на любимото си хоби.Айде останете със здраве!
-
- разбира нещата
аз тук шаран под кило не виждам..............но това явно е ограни4ението на умствените ти възможности..................а и в заглавието пише платено!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ето заради такива п................ като теб сложиха бан на колегата ИДА!!!!!!!!!!RadiМ написа:До къде сме я докарали,като си правим снимки с шаранчета от 500гр.Не се заяждам,но това според мен означава,че и на държавните язовири тези маломерни риби се прибират от такива като вас което е жалко господа.Мисля,че трябва да се засрамите а не да се гордеете с това което сте направили.Ако не се промени манталитета ни,то в скоро време като хванем една каракуда или червеноперка ще пишем в успешни излети.И поради същата причина все по-често се налага да пътуваме по 300-400 км да може да се насладим на любимото си хоби.Айде останете със здраве!
Моля модераторите да се замислят по въпроса защо е необходимо ТОВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! да се обиждаме.................... по елементарен селски на4ин!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! и да се позволява на невежи да ни развалят форума!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Аз не виждам с нещо да съм те обидил,но начина по който реагираш говори май за твоето интелектуално ниво.Жалко,че не си разбрал мисълта в това което написах,но то ти е простено……
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
СТИГА
Какъв е проблема, че си е платил човека и си е взел рибата ли?
Щом разрешава арендатора, аз не виждам проблем

Какъв е проблема, че си е платил човека и си е взел рибата ли?
Щом разрешава арендатора, аз не виждам проблем