яз. Тича

Модератори: bobopeli, sapuna

веско
научил се да хвърля
научил се да хвърля

яз. Тича

Мнение от веско »

Сутринта след формулата и без много чудене с половинката ми и големия син отпрашихме за яз. Тича. След с. Ловец - народ, народ.... просто от Шумен и Търговище всичко бе там. Пристигаме и започваме естествено да разпъваме плувките - целта е уклея. За съжаление нямаше метър място там където по принцип съм вадил уклей :roll:
http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1
Половинката се спряваше успешно със скарата :P , времето перфектно, :drinkers: бирата още студена и влиза като в къртичина, абе приказка ...
Тъкмо захранихме и решихме - сега я почнахме и като излезе един вятър.... :cry:
те на това замяза ...
Постояхме още час - два, но не пипна, абсолютно нищо. Решихме да отървем капото и тръгнахме по реката, която се пуска от стената на язовира. Вода не пускат никаква от стената и самата река едва тече - бистра като сълза. Спряхме на един вир и за около 30 мин. сина извади 3, а аз 2 пръскача, които пуснахме и решихме, че вече не сме капо. :mrgreen:
Откъде после ми влезе муха в главата да обикалям още по реката, та на един черен път празнах на темпрата предната броня :twisted: а то пластмаса - счипи се, от яд не слязох да видя какво е станало, ама то и това излезе проблем, после се връщах да търся парчетата :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ама да сме живи и здрави, не съжалявам за нито един момент край който и да водоем. Дано съм единствения тази вечер в неуспешни....
Направи добро и го хварли на пътя, все някои ще го намери...
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Re: яз. Тича

Мнение от Николай Неделков »

Рибарските несполуките през "женския месец" явно няма да са нещо инцидентно и необичайно във форума. Няма да се плашиш , другия път ще ти провърви :wink:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
paceto67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от paceto67 »

Не се ядосвай и това го има в риболова,
следващия излет ще е по-добър :smt023
Не карай като пиеш Изображение

/който пие бира не умира,ама трудно става/
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Веско,я не се нерви,преспи и всичко ще си дойде на мястото :wink: Силните излети предстоят :!: :smt109
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от muerter »

Ти поне си спасил капото,ние днес 5 човека до обед на Жребеца без бутване :( :( :(
От там на Копринка ,за 3 часа 10 каракудки които даже и за стрьв за щука не ставаха.
Абе не за разправяне на врьщане вече беше вьрха като свьрши газта насред Шипка :mrgreen:
Дано за тази година тея дни да са свьршили :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bga.gif
bga.gif (28.51 KiB) Преглеждано 1105 пъти
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

На всеки се случва,Веско.Поне сте хванали някаква риба,ако ще и дребосък да е :lol: А за Тича-комшията ми отдели пет минути за рибарска слава,днес е бил там и буквално са я скъсали.Огромен облес,червеноперка,също едра и пет-шест таранки.Само не остана време да го питам къде точно са били.
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

Здравей градски,браво за излета,поне си бил със семейството насред природата,капото го има при всеки риболовец :)дори самия аз,вчера едвам отървах капото на Бели Лом и Съединение,другия път задължително иди на Сушина,там рибата се навърта целогодижно :)
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”