Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от залива на девиците
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от залива на девиците
52 градусовата от избата на боговете
[/quote] На мен що не ми донесе от нея?
Ама на Тролката я предлагаш,белким ти обясни за здравината на куките на денсърите

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
-
- учете се от него
- Обратна връзка:

Вземи и щерката,да се запознаят с моята и да заформим семеен Бивак!toci23 написа:Troli Rapala написа: Аре да не е за мъдете,че не ми се става оперен певец или кастрат на стари години!![]()
![]()
![]()
![]()
Тролка-сподели какво е положението на твоя гьол-освен че нема вода
какво направи ти
че да знам какво да очаквам
ще го налазвам тея дни за към 13 дена
![]()
![]()
Ще имам и гости от СФ некой от уйкендитеметни се и ти с него и ела да те видя колко ще издаяниш на 52 градусовата от избата на боговете
![]()

Последно промяна от Troli Rapala на Нед Авг 27, 2017 7:01 pm, променено общо 1 път.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аз пък,че си зеем Таблата да поиграете със Софиянчето,докато Го Вадя....Големия....аку мъ разбираш начи?toci23 написа: Ще имам и гости от СФ некой от уйкендитеметни се и ти с него и ела да те видя колко ще издаяниш на 52 градусовата от избата на боговете
![]()

,Ред-Хедове! Тролка цвета си го улучил
ама рибите не си
какви са тез белки бе
Аз кат са замисля таз година имам по вече сомета отколкото белки,
ама може и да е случайно
.Е гоУем няма ,ама има време

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
Ааааааа не,за риби на тролинг може да козирувамTroli Rapala написа: Аз пък,че си зеем Таблата да поиграете със Софиянчето,докато Го Вадя....Големия....аку мъ разбираш начи?![]()

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Трай бреbai mile1 написа: На мен що не ми донесе от нея?Ама на Тролката я предлагаш,белким ти обясни за здравината на куките на денсърите
![]()
![]()
![]()

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Добре ,ама количеството се увеличава до следващия пътtoci23 написа:Трай бреbai mile1 написа: На мен що не ми донесе от нея?Ама на Тролката я предлагаш,белким ти обясни за здравината на куките на денсърите
![]()
![]()
![]()
с годините приоритетите се променят
забравих я бре Васе
нали ти казах,не е чело на списъка вече и я забравих......Запазвам си правото за следващия път....

Марк Твен
Марк Твен
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Е миии,начи отиваме На Табла,па който фане сом значи не става за Табладжия!
Щи скъсам нервите,щот си поръчвам чифтове и зара мъ слуша безотказно!
По Жребеца има и мрежи за фащане!Един хвана една пред скалите на Паничерево и като си тръгна ми е хвърлил пред колата,аз да му свърша неговата работа!
Страхливо решение,не се прави така!
Щом в Неделя по сред бял ден има мрежи у водата,значи пак са станали нагли! 

По Жребеца има и мрежи за фащане!Един хвана една пред скалите на Паничерево и като си тръгна ми е хвърлил пред колата,аз да му свърша неговата работа!

троли Мърморана! като са толко нагли тегли им една и... какво ги чакаш?
-
- новобранец
Давам инфо за воблера подплатено със снимков материал.
- Прикачени файлове
-
- 21222555_1129479180517331_2047186948_o.jpg (67.38 KiB) Преглеждано 1087 пъти
-
- 21175436_1129479293850653_1877332432_n.jpg (56.15 KiB) Преглеждано 1087 пъти
-
- 21175146_1129479427183973_213934817_n.jpg (69.25 KiB) Преглеждано 1087 пъти
-
- 21148609_1129478990517350_82766453_n.jpg (56.77 KiB) Преглеждано 1087 пъти
Бравос
,ама сега Тролката ша кажи ,че не са рапали и не държат никакви рекорди за улов на голям сом

Марк Твен
Марк Твен
От таен язовир на таен монтаж за кльонк...
.На стръв, 400 гр кефалче. Имах и друг случай от онзи ден . Качване на дъгата към стръвта на 6 м. Натискане на пръчката и засечка, но греда. Изкарвам костура псувайки , но забелязвам , че дъгата си стои но този път на 4 метър. Пускам веднага и втори удар с втора греда. Изговорих толкова неща, които не е чувал и испански съдия от Стоичков......Кльонк Рум. Рай...пета 39мм изпъкнала!

- Прикачени файлове
-
- рибчо.jpg (162.97 KiB) Преглеждано 1049 пъти
Браво! Продължавайте все така,надявам се скоро и на мойта полянка да изгрее слънцето!
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Марто,бялата ти е от Майсторските!
И аз такава ми требва за самочувствие!Добре се справяте всички,до тук аз съм карофобелача от шопския край!
Да,за Голем сом не знам на тоя воблер,ма то с това мълчание по форумите всичко е тъмна Индия!
Аз ше играем наопъки и нема се крием,па да видя къф ша е ефекта?
Ринго,начи и на кльонк дълбочината съвпада с на тролинг!Така ще е през Септември ако нема големи студове!Аз не можах да кльонкам,но другия път ше се пробвам! 

Ринго,начи и на кльонк дълбочината съвпада с на тролинг!Така ще е през Септември ако нема големи студове!
И на октомври се надявам. На слука на теб!
И на октомври се надявам. На слука на теб!
Последно промяна от ringo на Пон Авг 28, 2017 7:22 pm, променено общо 1 път.