Разкази за сома от залива на девиците

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Re: Разкази за сома от залива на девиците

Мнение от Diman »

toci23 написа:....75 градуса тръгна..
Стигат. Тури една бутилка легнала, да отлежи и на 02.10 те чакам на Лунната пътека, да свирим Лунната Соната.
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
snop
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от snop »

ииии бахти кучето! на тоцката сигорно му е изправил косите!
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Косите може. Тройките - не!
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Ивъъъъъъъъъ! Без да искам ще се намеся! Къ ще я карате с полемиките,след като Великия Сааше,т.е. Троли,ще липсва цяла година? Саше,на кого оставяш народа,Сааааашееееееее!
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Аз залагам,че няма да устиска цяла година :fishing2: :fishing6: :lol: :lol: :lol: Един сом залагам :lol: :lol: от онез дет ша им режа конеца,щот не мога да ги извадя :lol: :lol: :lol: :lol: боже колко ......по тоя свят :lol: :lol: :lol: :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
snop
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от snop »

Хахахах тролка не ме карай да ти се моля да се върнеш! Стига си се сърдил като малко момиченце за близалка ами идвай да решаваме проблемите с лова на Сом!
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

snop написа:Хахахах тролка не ме карай да ти се моля да се върнеш! Стига си се сърдил като малко момиченце за близалка ами идвай да решаваме проблемите с лова на Сом!
Оставете човека на мира,теб някой кара ли те да сереш на метеното без да искаш,а.... :axe: :shock: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
snop
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от snop »

Ахахахахаха ок нема сера! :) троли Мърморана да прави каквото си иска! Нещо не пишете явно набарахте сомовете пак!
snop
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от snop »

Пичове след като главното действащо лице по белене на картофи го няма и се сърди,имам един въпрос към вас!Кой двигатели предпочитате за бучкане на сом бензинов или електрически и защо?Знам за недостатаците на електрическите но има и много +++ като например че е тих а и си мисля че не се кара много много когато бучкаш.Споделете си мнението.
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

snop написа:Пичове след като главното действащо лице по белене на картофи го няма и се сърди,имам един въпрос към вас!Кой двигатели предпочитате за бучкане на сом бензинов или електрически и защо?Знам за недостатаците на електрическите но има и много +++ като например че е тих а и си мисля че не се кара много много когато бучкаш.Споделете си мнението.
Придимството че е тих е единственото,но неможеш му смогнеш на акомулатори.Вземи си бензинов -минимум 5 к.с. щом ще бучкаш нема значение 2 такта или 4 такта.Недей да гърмиш на празно,да взимаш двутактов и с годините да надграждаш,вземи си хубаво 4 тактово двигателче за да местш бързо и за да можеш спокойно да се отдалечаваш :wink: :D Аз лично не пиша-щото бачкам яко-вина и ракии и не ми остава време,нооооо вс свърши и тая нощ отлитам на язовра :D забивам кола и се надявам на големи-щото от малки бахтисах :lol: Успех Снупи и пиши-не прави нашите грешки с обурудването :wink:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
snop
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от snop »

благодаря тоци може да стана малко досаден но до цариград с питане се стига :) и успех с големите!
snop
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от snop »

Съгласен съм тоцка с тебе! ама ми се иска да я съхранявам надута а по голяма от 2-2.50 нямам каде а на такава лодка и дават на 2м двигател до 3.5 как да сложа 5кс да се удавя ли :)
Аватар
ringo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ringo »

snop написа:Съгласен съм тоцка с тебе! ама ми се иска да я съхранявам надута а по голяма от 2-2.50 нямам каде а на такава лодка и дават на 2м двигател до 3.5 как да сложа 5кс да се удавя ли :)
Няма да се удавиш с 5 кс, споко. Даже аха аха да глисираш! Няма да се удавиш и с 15 кс, но просто може да разлепиш транеца от балоните постепенно. И не си помисляй за онези транци със скобите))))))))
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

snop написа:Съгласен съм тоцка с тебе! ама ми се иска да я съхранявам надута а по голяма от 2-2.50 нямам каде а на такава лодка и дават на 2м двигател до 3.5 как да сложа 5кс да се удавя ли :)
Изобщо няма да се давиш-напротив :D ще летиш из водата,аз с мойта 5 к.с. тукацуто и с 3.80м зебег летях с 18.2 км брееее ей :D вземаш си 2.5м с ТВЪРДО алуминиево дъно и ТРАНЕЦ ,повярвай ми ще останеш много доволен от всичко освен от размера на лодката.С времето стават малки и все по малки,и цял живот надграждаме.....После ше осъзнаеш-че с такава логка и такъв двигател можеш да практикуваш и други видове риболов,гаранция ти давам че ще залитнеш и по друго освен по кльонка :lol: Но с такава лодка вече можеш смело да ходиш и да ловиш.......Не се притеснявай да питаш-ще ти помогнем всички пишещи тук-никой няма да те подведе,стига да си сериозен де .... :D
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”