Много мухари на Враждебна

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
orka1
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Много мухари на Враждебна

Мнение от orka1 »

Здравейте, колеги.
Тази неделя бях на реката не Враждебна,учудващо много мухари имаше.Това е радостно разбира се.Излизаха предимно малки кленчета,по едрите се изпарили някъде.
Та болката е че,има хора който си обикалят и си пребъркват подмолите без да им пука от рибарите,никой не се обажда.Абе въобще грозна картинка.
Въпроса ми е как да бъдат спрени тези хора?
Риболовен магазин "ORCA - Риболовни принадлежности на едро и дребно.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ!!!
http://orca-bg.com" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

орка аз един пат бях на пясъчник миналата година до кулата с лодка рибата не даваше много добре хвърлихме захранка и след около 1 час се завъртяха доста едри червеноперки и каракуди абе гол след гол до тук добре самоче след няма и 20 мин. гледаме един с неопренов костюм и харпун хоп и точно под лодката се пусна свирим викаме ништо накрая излезе викаме му ний че ни плаши рибата а той казва че бил от водното и пак се потопи самоче сигорно не се сети че му видяхме колата с която дойде и сигурно след този случай вече когато ходи да се гмурка под на хората лодките си носи по четири резервни гуми та за мен тва е един от начините малко груб но върши работа
я чувствась себя очен хорошо
kuneca
новобранец
новобранец

!!!!!!!!!!

Мнение от kuneca »

колега когато видиш такова нещо се обаждаш до най близкото горско и споделяш с теях какво се случва!!!!!!!!

........ прав си колега а пък ти преди да списуваш на маймуница прочети туй http://forum.nariba.com/viewtopic1131.html че веч ми писна да превеждам и почвам да трия

Павел Иванов .............
Публикувай отговор

Обратно към “Мухарски риболов”