Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Искър - всичко за и по реката
Равносметката след излета в Неделя.
Незнайно защо, нито в Кунино нито в Реселец има риба.
За 10 часа риболов на стръв за каквато се сетите хванахме 1 клен.
Поговорих и с други колеги по реката-оплкакаха се от същото нещо.
Застанахме над жп моста в Кунино. До 13.00 само 1 клен. След това отидохме над Роман където до 18.00 не удари абсолютно нищо.
Лично за мен тази дестинация е вече загубена кауза.Но понякога и така се случва.
Незнайно защо, нито в Кунино нито в Реселец има риба.
За 10 часа риболов на стръв за каквато се сетите хванахме 1 клен.
Поговорих и с други колеги по реката-оплкакаха се от същото нещо.
Застанахме над жп моста в Кунино. До 13.00 само 1 клен. След това отидохме над Роман където до 18.00 не удари абсолютно нищо.
Лично за мен тази дестинация е вече загубена кауза.Но понякога и така се случва.
Аз лично сложих хикса на Карлуково ,неможе от 7 сутринта до 17 следобяд само пръскачи ,какво се случва немога да си обесня ,нямаги скоковете ,нямая и рибата под камения мост е това при условие ,че преди две седмици направихме добър излет успех на всички ,и да помоля господата с тройките от жп.моста не ви прави чест губисе тръпката във вашият риболов поне за мен ,незнам какво е вашето разбиране
На Писарово и Пелово/Искър/ е същата работа.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
В четвъртък обикалях от Бов до Лакатник. На места, където с блесната винаги съм имал успех, пълно капо. А времето беше прекрасно, условията - идеални. Какво се случва с реката тази година нямам представа, но на блесна буквално нямам хваната риба. Не че и другите методи са особено успешни този сезон. Нито един хубав костур или клен, пълна трагедия.
За да няма риба в реката, явно нещо или някой я замърсява. Живея край долното течение и често обикалям по брега. Риба във водата не се вижда, явно я няма. Също така и в р.Дунав след устието на Искър риба няма.
- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
В петък 20.10.2017г. на Карлуково се ловяха само дребни до средни морунажи.
Роман, барата, Карлуково, не се хабете!
Днес на Роман излизаха мрени и морунаж.Риболова е основно на фидер.
- hanks
- вече хвърля и на тежко
Колеги как е по Роман,днес минавах,гледам на чешмата беше панаир,лови ли се нещо?
Във вторник си направих малка разходка , като стигнах и до моста над Малкия Искър в Роман... за голямия не знам , но под моста имаше пасаж от мренки - бели и черни . Белите видимо бяха по-едри (има няма 200грамови , най-голямите) , а от черните , една се престраши на предлагания ми с упоритост торен червей... Белите мренки никакво желание да бъдат заснети на снимка. Имаше още 2-ма риболовци в обозрмия ми район - ловеха със лежане по дъното и задържане , явно за мренки .
Та базирайки се на тези ми надблюдения - навярно и в Искъра има групиране на мренки. Обаче това животно не знам каква стръв иска
.
Та базирайки се на тези ми надблюдения - навярно и в Искъра има групиране на мренки. Обаче това животно не знам каква стръв иска

Водата бистра ли е?
- hanks
- вече хвърля и на тежко
Днес минах пак при чешмата (Роман) видя ми се добра.miro253 написа:Водата бистра ли е?
-
- новобранец
Водата е бистра.Лови се дребен морунаж на определени места.
-
- новобранец
Колеги как е положението по Карлуково, Червен бряг?
Обажда ли се едър морунаж или скобар.
Обажда ли се едър морунаж или скобар.
Колеги, някъде около София има ли вероятност да открия пастърви, кефали, костури или други хищници, които мога да гоня на изкуствени примамки.