Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

...
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
- Local
- учете се от него
И добрата стара хладилна чанта не е за изпускане , осбено ако по-голяма от 40 литра . Аз лично когато стане време да ходя на риба в големите жеги винаги замръзявам шишета , слагам в един картонен кашон стериопот по стените вътре две от тези шишета , и вече най-малотрайното ядене , което нося .
Клавиатура риба не лови!!!
А, те това е интересна темичка
Аз от известно време се чудя с каква хладилна чантичка да се обзаведа, но все отлагам... Верно, че ходя на палатка веднъж в годината, заради ограничената ми отпуска
, но подобна придобивка е повече от полезна и трябва да измисля нещо
Опитах се да си купя хладилна чанта от Видин или Козлодуй, но се оказа, че тук такива почти не се предлагат и засега се отказах
Вземете ми предложете какво да направя: да търся чанта по София или да намеря време да си скова едно сандъче и да го облепя със стиропор?!?

Вземете ми предложете какво да направя: да търся чанта по София или да намеря време да си скова едно сандъче и да го облепя със стиропор?!?
Лелее, колко обичам такива приказкиСтефкооо ти организирай един риболов на Дунава пък ние ще ти донесем хладилна чанта от "Метро" , че и няма да е празна

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
за мене не е важно напитката да е студена, а да има лед?без него съм сахара,който пие ън дъ рокс ще ме разбере!реших си проблема като ми се роди детенце и покрай шишетата за мляко закупих термос за бебешко шише КАМЕРА,да го пази затоплено до консумацията!като отказа биберона, ми хрумна да го напълна с лед и с мене по друмите безкрайни.две нощи си вадя кеф пред огъня,а завист от всякъде.събира 2 формички,не заема място.абе не ти трябва жена!!!!