...

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Публикувай отговор
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

И добрата стара хладилна чанта не е за изпускане , осбено ако по-голяма от 40 литра . Аз лично когато стане време да ходя на риба в големите жеги винаги замръзявам шишета , слагам в един картонен кашон стериопот по стените вътре две от тези шишета , и вече най-малотрайното ядене , което нося .
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

А, те това е интересна темичка :lol: :lol: Аз от известно време се чудя с каква хладилна чантичка да се обзаведа, но все отлагам... Верно, че ходя на палатка веднъж в годината, заради ограничената ми отпуска :x :x :x :x , но подобна придобивка е повече от полезна и трябва да измисля нещо :!: Опитах се да си купя хладилна чанта от Видин или Козлодуй, но се оказа, че тук такива почти не се предлагат и засега се отказах :evil:
Вземете ми предложете какво да направя: да търся чанта по София или да намеря време да си скова едно сандъче и да го облепя със стиропор?!?
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Колега най-дборе ще е да си вземеш хладилна чанта , защото каквото и да сковеш няма да е толкова ефикасно. По София в Илиянци няма начин да нямам , или виж големите магазини за бяла техника , ако си купуваш гледай да е с 6 охладителя и поне над 30 литра вместимост. :wink:
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

А можеш ли да ме ориентираш в цените? Никаква представа нямам нито от цени, нито от видове чанти, вместимости и пр. характеристики :oops: :oops: :oops: 30 литра не е ли множко :shock: ? Струва ми се бая големжка - сигурно ще заема 1/3 от багажника :wink: :lol:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Колега не е множко , даже след време ще ти се види малко и може и втора да си купиш както направи баща преди 2 месеца . Струваше 49 лева от Пловдив от магазин "Метро". Ако ще взимаш , взимай пластасова , а не платнена - късат се. :wink:
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Въх, къде сега пък "Метро" да търся :roll: :roll: Пак трябва да си измислям командировки по София... Иначе цената ми се струва прилична.
Аватар
pet55
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pet55 »

Стефкооо ти организирай един риболов на Дунава пък ние ще ти донесем хладилна чанта от "Метро" , че и няма да е празна :D :D
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Стефкооо ти организирай един риболов на Дунава пък ние ще ти донесем хладилна чанта от "Метро" , че и няма да е празна
Лелее, колко обичам такива приказки :) :) :) :) :) Ако имах повечко свободно време щях да ви науча аз вас с тези пълни чанти :wink: Идеята всъщност хич не е лоша :idea: , но почивките ми са ограничени в интервала събота-неделя (и то не всяка седмица) :x :x Ама при повече желание...
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

за мене не е важно напитката да е студена, а да има лед?без него съм сахара,който пие ън дъ рокс ще ме разбере!реших си проблема като ми се роди детенце и покрай шишетата за мляко закупих термос за бебешко шише КАМЕРА,да го пази затоплено до консумацията!като отказа биберона, ми хрумна да го напълна с лед и с мене по друмите безкрайни.две нощи си вадя кеф пред огъня,а завист от всякъде.събира 2 формички,не заема място.абе не ти трябва жена!!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”