Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

спининг слука 16.08
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
спининг слука 16.08
Здравейте...
Като запален по спининга реших да оползотворя очертаващия с хубаво време уикенд.
В събота бяхме приятна компания от 3 -ма спинингисти , но рибата отказа да ни се покаже ...
В неделя ... на същото място същата работа с едно малко изключение.
Между едни клонаци реших че е време да скъсам и някой друг силикон .. така и така ми тежът ...
След като оставих 15 метра плетено влакно в някакъв корен пред мен .... и сложих 4 см силикон белким некое
костурче се излъже ....последва рязък удър и ... една забатка около 25 см се озъби срещу мен ...
Бях толкова шашнат от това , че я оставих да се заплете във скъсаното вече влакно и се наложи преминаващия на
20 -тина метра покрай мен мухар да го откача .. оревах орталъка от радост ... естествено , че си плува на свобода.
Кефала още беше неактивен и реших да прегледам едно преспективно място на около 2 километра от там
там имах много заслеждания ... пробвах над 20 воблера.... на здрачаване .... първо ето това
Така разви аванса , че направо не повярвах колко сила има в това животинче
после ето това...

удари на близо 20 см под водата и засичането и го изхвърли над нея
И 2 -та кефала от горните снимки си плуват на свобода .. имам клипчета ама само да ги конвертирам в
подходящ формат, че телефона ми нещо ги прави в крив някакъв
Макар да е рано още за активен спининг риболов с постоянство се постигат невероятни неща
НА слука на всички колеги
П.С. За воблера постигнал успеха ... погледнете в подписа ми ... Май скоро ще разпродавам всичко останало ... уникати са и риба ловят
Като запален по спининга реших да оползотворя очертаващия с хубаво време уикенд.
В събота бяхме приятна компания от 3 -ма спинингисти , но рибата отказа да ни се покаже ...
В неделя ... на същото място същата работа с едно малко изключение.
Между едни клонаци реших че е време да скъсам и някой друг силикон .. така и така ми тежът ...
След като оставих 15 метра плетено влакно в някакъв корен пред мен .... и сложих 4 см силикон белким некое
костурче се излъже ....последва рязък удър и ... една забатка около 25 см се озъби срещу мен ...
Бях толкова шашнат от това , че я оставих да се заплете във скъсаното вече влакно и се наложи преминаващия на
20 -тина метра покрай мен мухар да го откача .. оревах орталъка от радост ... естествено , че си плува на свобода.
Кефала още беше неактивен и реших да прегледам едно преспективно място на около 2 километра от там

там имах много заслеждания ... пробвах над 20 воблера.... на здрачаване .... първо ето това

Така разви аванса , че направо не повярвах колко сила има в това животинче

после ето това...

удари на близо 20 см под водата и засичането и го изхвърли над нея

И 2 -та кефала от горните снимки си плуват на свобода .. имам клипчета ама само да ги конвертирам в
подходящ формат, че телефона ми нещо ги прави в крив някакъв

Макар да е рано още за активен спининг риболов с постоянство се постигат невероятни неща

НА слука на всички колеги

П.С. За воблера постигнал успеха ... погледнете в подписа ми ... Май скоро ще разпродавам всичко останало ... уникати са и риба ловят

Последно промяна от maznislav на Вто Мар 18, 2008 4:29 pm, променено общо 1 път.
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
-
- ще става разбирач
Re: спининг слука 16.08
Браво за успешния. А относно тези воблерчета на Джако и на мен ми направиха страхотно впечатление от форомите. Как става поръчката и за колко време идват. Ако скоро даваш поръчка брой ме и мен с няколко броя че да хванем отстъпката.
-
- ще става разбирач
Браво Добар риболов

- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Здравей ... можем да отидем някои ден заедно за риба и да ги разгледаш ... аз на 2 пъти си взех по 10 броя с малки изключения всичко е наредfizika01 написа:Браво за успешния. А относно тези воблерчета на Джако и на мен ми направиха страхотно впечатление от форомите. Как става поръчката и за колко време идват. Ако скоро даваш поръчка брой ме и мен с няколко броя че да хванем отстъпката.
последните ми 3 излета които не съм КАПО само с тях съм вадил риба . Летят превзъходно играта им е несравнима и при най-лекото потегляне
газят малко , но за сега това не е проблем
с 2 думи .. заслужават си парите ... имам 10 рапали .. не удър ..заслеждане на тях нямам

-
- ще става разбирач
Аз съм за съвместен улов. Да предупредя че съм пълен аматьор но ше се радвам . Готов съм да крада занаят така че ме брой при следващите излети. За другото на лични 

- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
За мен ще е удоволствиеfizika01 написа:Аз съм за съвместен улов. Да предупредя че съм пълен аматьор но ше се радвам . Готов съм да крада занаят така че ме брой при следващите излети. За другото на лични

Ако и ти имаш идей или инфо къде можем да отидем ще се радвам да го споделиш

Ако дойдеш и на следващата сбирка на пловдивските рибари ще е прекрасно ...

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Именно!maznislav написа: Макар да е рано още за активен спининг риболов с постоянство се постигат невероятни неща![]()

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS