Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Макара Daiwa Revros VS Ryobi Zauber
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Макара Daiwa Revros VS Ryobi Zauber
Много правилно си се насочил geibriel, на Елидерката, Тополница и Марица и УЛ вече е предостатъчен.
п.с. Иначе аз, ходя там с МЛ Премиерче идеално балансирано със Заубер 1000/2000 и УЛ примамки.
п.с. Иначе аз, ходя там с МЛ Премиерче идеално балансирано със Заубер 1000/2000 и УЛ примамки.

С риск да оспамим темата,и предвид по долното изказванеTournament написа: Разбирам, но и аз съм тръгнал от нулата!

Tournament написа:Daiwa![]()
Другия месец като ми дойде LT модела...И след няколко риболова с него ще мога да ти дам някаква информация за моделите от новото поколение!
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
-
- новобранец
Ами една Saltiga 2017, Morethan Branzino 2004, Morethan 2508R 2014, един Exist 2508R,Златния Exist 2506/2508 за 50- сет годишнината на Daiwa от който има 600 бройки в света! Останалите Дайви които съм имал ...съм ги продал или в момента продавам... Надявам се сега да изкарат и юбилейна за 60-сет годишнината, но още не казват дали ще има такава, вчера в Осака един приятел ги е питал лично японците дали ще има такава ,но отговора е бил,че ( не могат да отговорят на този въпрос) каквото и да означава товаbobopeli написа:С риск да оспамим темата,и предвид по долното изказванеTournament написа: Разбирам, но и аз съм тръгнал от нулата!любопитно ми е до къде си стигнал с японските дайви?
![]()
Tournament написа:Daiwa![]()
Другия месец като ми дойде LT модела...И след няколко риболова с него ще мога да ти дам някаква информация за моделите от новото поколение!

Завидна колекция поздравления!Tournament написа: Ами една Saltiga 2017, Morethan Branzino 2004, Morethan 2508R 2014, един Exist 2508R,Златния Exist 2506/2508 за 50- сет годишнината на Daiwa от който има 600 бройки в света! ................................................................................................................................................................
Но за зла врага темата не е за тези модели,а за далеч по прозаични бюджетни китайци

Всекиму своето!
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
-
- новобранец
Според мен ти си се предал! Ти не желаеш да си Самурай , ти искаш да отглеждаш ориз!Желая ти успех!bobopeli написа:Завидна колекция поздравления!Tournament написа: Ами една Saltiga 2017, Morethan Branzino 2004, Morethan 2508R 2014, един Exist 2508R,Златния Exist 2506/2508 за 50- сет годишнината на Daiwa от който има 600 бройки в света! ................................................................................................................................................................
Но за зла врага темата не е за тези модели,а за далеч по прозаични бюджетни китайци![]()
Всекиму своето!
П.п. Човек е толкова голям , колкото са му големи мечтите!
-
- вече хвърля и на тежко
geibriel написа:Колеги решил съм за новия сезон да си взема ново макаре за UL спининг.......... ще съм ви благодарен ако одарите едно рамо
Здрасти колега,
Ако трябва да е наистина ултралайт и да е някое Рьоби, това в тази обява може да те устрои
https://www.nariba.com/obiavi/obiava/Ry ... 00--a46678
Нов е модела, затова е и по непознат кат цяло.
.........!
Да кажем че моите мечти са малко по различниTournament написа: Според мен ти си се предал! Ти не желаеш да си Самурай , ти искаш да отглеждаш ориз!Желая ти успех!
П.п. Човек е толкова голям , колкото са му големи мечтите!

ПП Идеализирания образ на самурай включва в себе си това да презира материалните блага.
-
- новобранец
Пожелавам ти да правиш и над 200 риболова... А за образа си прав , че е Идеализиран! Истинския е съвсем различенbobopeli написа:Да кажем че моите мечти са малко по различниTournament написа: Според мен ти си се предал! Ти не желаеш да си Самурай , ти искаш да отглеждаш ориз!Желая ти успех!
П.п. Човек е толкова голям , колкото са му големи мечтите!През миналата година успях да направя повече от 150 риболова,надявам се тази да са повече.От към ''хардуер'' съм задоволил всичките си щения към момента
А бая евтина ми се вижда тая мечта за 1500 кинта не е по самурайски някак си
ПП Идеализирания образ на самурай включва в себе си това да презира материалните блага.

П.п. В природата все още нищо не се е променило... Има хищници има и тревопасни!
Явно няма да се разберем,в което няма нищо лошо в крайна сметка,щеше да е доста скучно ако всички бяхме еднаквиTournament написа: Пожелавам ти да правиш и над 200 риболова... А за образа си прав , че е Идеализиран! Истинския е съвсем различенА аз не съм задоволен от “ хардуер” искам повече и все повече
Дано скоро да стигнеш до евтината мечта от 1500 лева
Колега аз разбирам ,че има хора които нямат възможности ама да ми се обяснява как някои бил задоволен от въдиците които има и повече не му трябват... Е все едно да си спрем развитието ! И добре ,че има и други колеги като мен ,защото някой въдици и макари щяхте да ги гледате само по- снимките!
П.п. В природата все още нищо не се е променило... Има хищници има и тревопасни!

-
- новобранец
Никой не се е хвалил... Ти ме попита до къде съм стигнал с японските макари и аз ти отговорих! И мечтите ми не са до 1500 лева ,а с няколко нули още отзад! А относно колите ,когато излезеш на улицата се огледай колко Мерцедеса има и колко много други коли.... Като в природата е хищника трябва да има с какво да се храни!bobopeli написа:Явно няма да се разберем,в което няма нищо лошо в крайна сметка,щеше да е доста скучно ако всички бяхме еднаквиTournament написа: Пожелавам ти да правиш и над 200 риболова... А за образа си прав , че е Идеализиран! Истинския е съвсем различенА аз не съм задоволен от “ хардуер” искам повече и все повече
Дано скоро да стигнеш до евтината мечта от 1500 лева
Колега аз разбирам ,че има хора които нямат възможности ама да ми се обяснява как някои бил задоволен от въдиците които има и повече не му трябват... Е все едно да си спрем развитието ! И добре ,че има и други колеги като мен ,защото някой въдици и макари щяхте да ги гледате само по- снимките!
П.п. В природата все още нищо не се е променило... Има хищници има и тревопасни!И мен няма начин да ме убедиш че хищниците се хвалят по форумите и че мечтите са със стойност на на Форд Фиеста на старо.
Знаех си аз че ще опрем до МерцедесаTournament написа: Никой не се е хвалил... Ти ме попита до къде съм стигнал с японските макари и аз ти отговорих! И мечтите ми не са до 1500 лева ,а с няколко нули още отзад! А относно колите ,когато излезеш на улицата се огледай колко Мерцедеса има и колко много други коли.... Като в природата е хищника трябва да има с какво да се храни!

-
- новобранец
Ти май нещо ми говориш... Май си много отворен на клавиатурата? Спирам да ти отговарям, че започнах да се притеснявам за теб!
Притеснен хищник а ?Tournament написа:Ти май нещо ми говориш... Май си много отворен на клавиатурата? Спирам да ти отговарям, че започнах да се притеснявам за теб!

-
- новобранец
Ако ме познаваш въобще даже няма да се пробваш.... Дано някой ден да се запознаем за да се посмеем!
Живи и здрави и много слука!Tournament написа:Ако ме познаваш въобще даже няма да се пробваш.... Дано някой ден да се запознаем за да се посмеем!