Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Много вятър и никаква риба на Жребчево
-
- разбира нещата
Много вятър и никаква риба на Жребчево
Дойде дългоочакваната събота и веднага след нощната смяна стегнах багажа и тръгнахме към Жребчево.В 12:00 часа бяхме на римския мост на яз.Жребчево, много народ и около половин час търсихме подходящо място, наложи се да слезем около километър по надоло,колегите в началото споделиха че излизало каракуда.Още след като се установихме и като задуха един вятър няма спиране до тъмно и съвсем естествено нищо не извадихме.После обаче като си запалихме едно огънче и като взеха да хвърчат едни мръвки и едни бири стана много весело! На другия ден нямаше никакъв вятър но и риба пак нямаше хора обаче с лопата да ги ринеш имаше и поне 5-6 лодки но не видях да извадят някъкав хищник, но не е изключено да са имали успех!?? имаше и доста спинингисти по брега , както и поне 10 платформи за съжаление повечето бяха на отсрещния бряг и неможахме да разберем дали са имали слука.Толкова от мен.
Много ги накъсвам... кордите!
Re: Много вятър и никаква риба на Жребчево
Kamen,като ти разгледах галерията от снимки , виждам , че го умееш риболова на добри риби ,ако и да са от Овчарица.Моите поздравления и нови успехи. Интересувам се от последният ти излет на Жребчево. Как е нивото на водата , между Римският или новият мост си бил или по към язовира от южната страна на реката посока Нова Загора , силно ли е течение и каква риба си търсил, ами общо взето това е.Мисля тази събота да отскоча, щото по пресевните около Ягода само дребни уклеи и червеноперки.
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ние бяхне до платформите,на половин 4ас по риба с корда 0,10, аз бях с 0,14 и 16 номер кука и пьлно капо .
Така и не хванахме нищо за половин ден а бяхме 5 човека.Дано другият пьт не се изложим пак ,че нещо взе да ми писва

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Ясно. В Събота , ако видиш фиеста бордо , това съм аз.
-
- разбира нещата
Нивото на водата е задоволително, но не е като преди две години течението не беше много силно.Пожелавам успех на всички които ще си пробват късмета и да напълнят живарниците!
Много ги накъсвам... кордите!