Хиляди благодарности

Информация за риболовния билет

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Бат Ицо
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Хиляди благодарности

Мнение от Бат Ицо »

Здравейте колеги :!: От два дни се мъча да пусна тази тема но просто нямах физическа възможност :roll:
Във петък след обяд избягах от работа и беж към Разград да си оправя билета :wink: Тук в нашия загубен град всичко е наопъки\то пък къде ли не е :?: \
Там след като стигнах се обадих на колегата Димитър и с него заедно ходихме в ИАРА и т.н.
След като всичката работа свършихме, решихме да се почерпим по кафе, въпреки че Митака още беше на работа :D
Когато се разделихме аз отивам на паркинга и установих, че не ми е останал и грам ток в акомулатора :oops:
\Като паркирах Пасата видях едни цигани да стоят в една кола и наблюдават нещо и аз включих алармата, но съм забравил да изключа и светлините :oops:\
Звъннах пак на Митака, и той веднага дойде заедно със един свой колега, пък и наш, защото с него се запознахме на Дунава и падна едно бутане,\тон и половина :wink: \ после рокада на акомулатора\на тяхната кола за 4-5мин.се възбуди
\ колкото да запаля и по живо по здраво се прибрах :D
Не знам дали точно тук и е мястото на темата, но моля модераторите да ме корегират, ако съм сгрешил :oops:
КАКВО НЕЩО СА ПРИЯТЕЛИТЕ :smt038 :smt038 БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ :smt041 :smt041 :smt041
П.С.Ще има яко черпене :partyman: :partyman: :partyman:
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
Аватар
paceto67
разбира нещата
разбира нещата

Re: Хиляди благодарности

Мнение от paceto67 »

Има такива случки/ситуаций/,където си проличават
истинските приятели добре е,че ги има :smt023
Не карай като пиеш Изображение

/който пие бира не умира,ама трудно става/
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Хиляди благодарности

Мнение от rino712 »

И аз се убедих,че Митака няма грешка :wink: .На момента помага.
Wild fur Schnuren!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовен билет и документи”