Моля за информация за рибарниците до Девня

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
vinil
ще става разбирач
ще става разбирач

Моля за информация за рибарниците до Девня

Мнение от vinil »

Колеги, както сае разбира от заглавието, смятам да направя лек излет до Девня и по-точно рибарниците (за които само съм чувал). Ще съм благодарен за каквато и да е информация: от това къде точно се намират, до каква риба има и по това време изобщо струва ли си да се разкарвам до там. Предварително благодаря на всички които ще пишат и успехи на всеки който смята да се възползва от общо взето поносимото време което прогнозират !
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
streetmaster
новобранец
новобранец

Re: Моля за информация за рибарниците до Девня

Мнение от streetmaster »

ами аз също не съм ходил там,но предната седмица ходили едни приатели и нищо не хванали.духало доста силен вятър и не вървяло.иначе миналата година ходиха тези същите и донесаха доста шаранчета.аз лично смятам да отида утре до венелин.разпавят че там трагнал шарана на червеи.
Аватар
strik
новобранец
новобранец

Re: Моля за информация за рибарниците до Девня

Мнение от strik »

миналата година цяло лято много амур и шаран.таксата е 10 лв на най-голямото гьолче,но там рибата се по обра.тази година са пуснали двете по малки гьолчета.таксата е 3 лв на въдица и за шаран 5 лв/кг,амур 5 лв/кг,сулка 6 лв и сом 6 лв,но според мен не си заслужава.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”