Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Искър,Струма,Лобош
яз.Искър,Струма,Лобош
В четвъртък към 16:00 бяхме на устието на яз.Искър,нивото е много ниско и от моста на Мечката до устието на язовира постоянно копаят и водата е като боза.Отврат
Преспахме и от там на Струма,м/у Жабляно и Земен.Реката беше супер,обаче за цял ден и на другата сутрин КАПО!!!Пробвахме всякаква сръв и по всички законни методи за риболов
Решихме че ниама смисъл да стоиме повече и се преместихме на Лобош,на понтоните имаше 10 ина човека и 15 мин. докато се чудехме къде да се настаниме извадиха 3-4 слънчевки.Много мразя слънчаците и затова се преместихме накрая на язовира където един асвалтов път влиза във водата /незнам как го наричат това место/.Аз бях с фидер колегата беше на плувка, след сериозно захранване за 4 часа НИЩО
И така, не се ядосвам много защото хубаво мезе,скара и много добра кайсиева ракия /колегата я извади от някъде
/ не ни липсваха.

- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Re: яз.Искър,Струма,Лобош
E то сега след седмица дне зареди тия сланчаци ще се мята само на хяб и жито
.Брато нз кво си правил ама на тва наистина му се вика капо (да не се засегнеш) .На Искър при Щъркелово пробва ли 

- MITKO70
- кандидат преподавател
Ако имаш предвид в посока София,това място е Радибош,щом сте дошли от понтоните,но то е към началото на язовира. Сигурно пак няма табела на пътя.Но още му е рано на Лобош,сега може би по реката преди язовира.karavelov написа:Много мразя слънчаците и затова се преместихме накрая на язовира където един асвалтов път влиза във водата /незнам как го наричат това место/
Всичко може,но не всеки го можe.

- fish slavi
- разбира нещата
Привечер комшията се прибра от Щъркела.Излезли са хубави уклеи.Утре смятам да се пробвам.Не съм сигурен дали ми трябва винетка до там?
- Николай Неделков
- учете се от него
Митко , не е Радибош , това , за което колегата говори е Ковачевския залив , пада се от лявo по посока понтоните или в дясно по посока Ковачевци и наистина е КРАЯ на язовира , погледнато от пътя , а Радибош както и да го гледаш не е края на язовира , нито началото
. Там рибата е само през забраната , за жалост , а местата са много хубави 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ако асфалтовия път е преди да се влезе в с.Ковачевци ,пътувайки от понтоните за София,то мястото е вливането на р.Светля в Лобош.Местноста се нарича ,,Мостище'' от местните.Иначе на Лобош няма смисъл сега.Май че рибата е тръгнала по Струма.
- Николай Неделков
- учете се от него
Точно за това място говоря 

Пробвах по Струма от Лобош почти до Земен на всичко каквото се сетих
А на Щъркела не съм пробвал ама уклей не ми се ловеше
А до Щъркела трябва винетка

-
- фен клуб-скобар
Трябва ти винетка.И пиши като се върнеш.fish slavi написа:Привечер комшията се прибра от Щъркела.Излезли са хубави уклеи.Утре смятам да се пробвам.Не съм сигурен дали ми трябва винетка до там?
- MITKO70
- кандидат преподавател
Така е,това място го прескочих преди Радибош.Но,това е края на Ковачевския ръкав,края на язовира е стенатаnikejo написа:Митко , не е Радибош , това , за което колегата говори е Ковачевския залив , пада се от лявo по посока понтоните или в дясно по посока Ковачевци и наистина е КРАЯ на язовира , погледнато от пътя , а Радибош както и да го гледаш не е края на язовира , нито началото .

За Искъра е така,вчера донесоха една кофичка уклей ,утре пак ще ходят мойте хора.А някой ще работиме

- Николай Неделков
- учете се от него
Мите , май аз ще съм първия , който ще ти каже , може би лошата новина
ivkata от форума е ходил на Радибош , а и от още няколко човека чух , ама незнам дали е истина. На Радибош някакъв си бил купил имот и сега строи и щял да загражда с огради и евентуално ще загради и пътя , който води до язовира , за да не му се минава през местото
Писах на ИАРА - Перник , но още нямам отговор. Но има и обнадеждаваща новина - един познат е бил минала седмица и работниците там са му казали , ме няма да се загражда пътя - какво ще стае е въпрос на време , но дано не се преебът нещата , щото ще трябва да си правиме "черен път" през поляните 

- MITKO70
- кандидат преподавател
И аз чух ,че Тодор Батков шефа на Левски изкупува земи в цялия район,а преди години почнаха една вила над заливчето на Радибош/не съм ходил ,дали са я направили/,та казваха че била негова.Дано не стане ,да затворят пътя,но от тия всичко може да се очаква.А той на времето си беше черен и е страшена работа като завали.Какво бутане е било.Та ,ако трябва да се прави пак черен път ,ще е ужас,земята е толкова лигава ,завали ли и си стойме там и
докато исъхне.

- Николай Неделков
- учете се от него
Има малка вила , подобна на бунгало , незнам на кой е и за какво е , ама
Ей ние през бариерата на Студена почнахме да минаваме , една ограда или телена мрежа ли ще ни спре
Надявам се да не стана така , щото верно ще е кофти по това изнанагорно да се минава по черния път при дъжд. Аз мисля да ходя на там след 8-10 дни , така че после ще пиша ако имам накяква информация 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
nikejo написа:Мите , май аз ще съм първия , който ще ти каже , може би лошата новинаivkata от форума е ходил на Радибош , а и от още няколко човека чух , ама незнам дали е истина. На Радибош някакъв си бил купил имот и сега строи и щял да загражда с огради и евентуално ще загради и пътя , който води до язовира , за да не му се минава през местото
Писах на ИАРА - Перник , но още нямам отговор. Но има и обнадеждаваща новина - един познат е бил минала седмица и работниците там са му казали , ме няма да се загражда пътя - какво ще стае е въпрос на време , но дано не се преебът нещата , щото ще трябва да си правиме "черен път" през поляните
Нали знаеш къде е рибата сега на Лобош

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
И днес на Лобош е същата работа. За два часа на понтоните само една баба и десетина слънчака.
Оттам се метнахме на Студена, излиза прилично уклей, народ като на панаир, но вятъра е ураганен и ти измъква въдицата от ръцете. Това, както и това , че рибите се влияят страшно много от захранката и требе да фъргаш на всяко мятане ни отказа от риболова.
Оттам се метнахме на Студена, излиза прилично уклей, народ като на панаир, но вятъра е ураганен и ти измъква въдицата от ръцете. Това, както и това , че рибите се влияят страшно много от захранката и требе да фъргаш на всяко мятане ни отказа от риболова.
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/