Слънцето ???

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Публикувай отговор
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Слънцето ???

Мнение от Local »

Колеги искам да отворя една тема доста пренебрегвана от нас , знаем че последните години климата се измени доста , няма пролет , няма есен , а лятото са убийствени жеги , споделете вашия опит в предотвратяването на каквито и да е последици от слънцето върху нас и багажа ни . :D :wink:
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Абе честно казано аз също не му обръщам кой знае какво внимание на това слънце (по-скоро на предпазването от него). Аз винаги съм бил с малко по-тъмна кожа и стига в началото на лятото да хвана първия загар, след това нямам никакви проблеми. Обичам слънцето (когато съм до водоема) и с голям кеф се припичам на него. Знам че на моменти е безрасъдно и че не е и чак толкова полезно, ама нали съм си "овен"... :lol: :lol: Ето тая година например "първия загар" нещо не ми се получи и миналата събота така мръснишки изгорях на пустия му Дунав, че сега цяла седмица ходя като печена чушка в лицето :oops:
Що се отнася до багажа: гледам червеите, пиенето и запалката ми да са на сянка, а другото - да се оправя само 8)
slatanik
новобранец
новобранец

Мнение от slatanik »

След тазгодишното много неприятно изгаряне вече задължително нося защитен крем, колкото по голям фактор - толкова по-добре (и по-дебела цена :( ), иначе става страшно. Естествено задължително нося шапка и слънчеви цайси. Както казваш Локал, климата много се промени в последно време и според мен слънцето стана много опасно. Абе най-добрият вариант е да застанеш някъде на сянка, ако можеш де. Та т'ва е...
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”