Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

овчарица
овчарица
Мястото е срещу пожарната .
През ноща само каракуда 400-500гр,
Днес в 10ч и 12ч по един амур около 4кг
Стръв царевица с повдигач
По инфо на колеги на всякъде по скендерите е зле.
През ноща само каракуда 400-500гр,
Днес в 10ч и 12ч по един амур около 4кг
Стръв царевица с повдигач
По инфо на колеги на всякъде по скендерите е зле.
-
- и господ не е толокова добър
Re: овчарица
Браво колега.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- vek0
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Е това е ! Само браво мога да кажа.....Само така и за напред и наслука на всички рибари ..!
- cani
- вече хвърля и на тежко
браво 

Колеги,прави ми впечатление,че всички успехи на овчарица в момента се постигат там,където не пускат всеки-по скендерите,срещу пожарната и прочие.Разбирам,че в случая важи правилото"кой както се уреди'',но все пак искам да ви попитам дали би се получил отново успешен риболов,ако уменията,които влагате бъдат използвани примерно на поляните на голямото топло(т.е. където отива всеки без връзки).Въпросът ми е каде е цаката-в мястото или в майсторството?Аз лично често съм на този водоем-и успешно и безуспешно,но не мога да се похваля с професионализма на съфорумци,който демонстрират там,въпреки че подготовката ми е подобаваща.
И естесвено браво на майсторите(Илийката и всички останали),които показват как се постигат успешни резултати
И естесвено браво на майсторите(Илийката и всички останали),които показват как се постигат успешни резултати

- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Поздрави за улова. В това променливо време това си е добър улов.
С две думи да отговоря и на dino: Нормалния начин за ловене е когато отидеш при рибата, а за да уловиш в момента на поляните ще ти е необходим годишен отпуск. Всяко правило си има и изключения.
С две думи да отговоря и на dino: Нормалния начин за ловене е когато отидеш при рибата, а за да уловиш в момента на поляните ще ти е необходим годишен отпуск. Всяко правило си има и изключения.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
В това предстоящо лошо време нищо друго Валка не ми остава,освен да се помъча да разбия този мит! 

-
- и господ не е толокова добър
В момента рибата се групира около садките,на пожарната и срещу пожарната.Няма смисъл да се търси на места където я няма.Причината е,че нагоре водата е по студена.На пожарната хората които знаят монтажа също хващат.Проблема там,че при лошо време не се влиза.dino написа:Колеги,прави ми впечатление,че всички успехи на овчарица в момента се постигат там,където не пускат всеки-по скендерите,срещу пожарната и прочие.Разбирам,че в случая важи правилото"кой както се уреди'',но все пак искам да ви попитам дали би се получил отново успешен риболов,ако уменията,които влагате бъдат използвани примерно на поляните на голямото топло(т.е. където отива всеки без връзки).Въпросът ми е каде е цаката-в мястото или в майсторството?Аз лично често съм на този водоем-и успешно и безуспешно,но не мога да се похваля с професионализма на съфорумци,който демонстрират там,въпреки че подготовката ми е подобаваща.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аз мога да кажа само, че рибата ходи при майсторите, щото съм бил рамо до рамо с Илия на Овчарица.
Той хвана много риба - аз хванах дедовия...
Той хвана много риба - аз хванах дедовия...

Покрай мене имаше още 5-6 екипа ,но нямаха успехи.dino написа:Колеги,прави ми впечатление,че всички успехи на овчарица в момента се постигат там,където не пускат всеки-по скендерите,срещу пожарната и прочие.Разбирам,че в случая важи правилото"кой както се уреди'',но все пак искам да ви попитам дали би се получил отново успешен риболов,ако уменията,които влагате бъдат използвани примерно на поляните на голямото топло(т.е. където отива всеки без връзки).Въпросът ми е каде е цаката-в мястото или в майсторството?Аз лично често съм на този водоем-и успешно и безуспешно,но не мога да се похваля с професионализма на съфорумци,който демонстрират там,въпреки че подготовката ми е подобаваща.
Можеби понеже дохранвах през 2-3ч завъртях риба.
Хранене му е цаката.
Има резон в мненията.Напълно съм съгласен,че рибата се търси там,където е групирана.Около пожарната риболова е по-специфичен с тези закачки и трудности при ваденето на рибетата.Нека се постопли още малко и ще пробваме и на поляните,пък дано после да пиша в успешни.За тази година мисля да експериментирам с различни тактики на Овчарица-микс между моят опит и вашето майсторство и ако имат резултат,ще дам подробно инфо.
Дано през този сезон всички колеги да съумеем да бивакуваме по-хигиенично и да си събираме боклуците-така ще можем ако не на успешен риболов,то поне на релаксиращ излет да се насладим.
Наслука на всички.
Дано през този сезон всички колеги да съумеем да бивакуваме по-хигиенично и да си събираме боклуците-така ще можем ако не на успешен риболов,то поне на релаксиращ излет да се насладим.
Наслука на всички.
-
- новобранец
Колега , вярно е това което пишеш , ние ти помогнахме с кепчето на обяд. Ти беше с черен нисан, ние със синя астра. След като си тръгна в неделя хванахме два амура като твоите и една бяла риба-1,5кг.Вчера (понеделник) беше ужасно ветровито, разбрахме че е имало и земетресение и целия ден беше абсолютно мъртвило.
Значи и вие сте имали слука. Браво.pencho-dani написа:Колега , вярно е това което пишеш , ние ти помогнахме с кепчето на обяд. Ти беше с черен нисан, ние със синя астра. След като си тръгна в неделя хванахме два амура като твоите и една бяла риба-1,5кг.Вчера (понеделник) беше ужасно ветровито, разбрахме че е имало и земетресение и целия ден беше абсолютно мъртвило.