Не иска да бутне грам!

Модератори: bobopeli, sapuna

gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Не иска да бутне грам!

Мнение от gogolisec »

Хайде и аз да се оплача от моя неуспех. Вчера с голям мерак и стабилна предварителна подготовка тръгнах за яз.Александрово с цел да търся таранки. Основната ми цел беше да пробвам сонара и новата стойка в реални условия. Това добре - справи се отлично! Да ама риба тцъ. Миналата неделя са ловили малко на брой, но доста добри екземпляри. По думите на един колега, дето е бил там миналата неделя - 10 бр. - 6,500 кг!?! А вчера не иска да пипне на нито един колега! Влязох навътре да огледам дъното и има ли риба - Нямаше. Отидох в ръкава м/у изсъхналите дървета - очаквах да са там и ето:
Изображение
Сонара ги нареди като за парад - ако трябва да му вярвам - това са риби с голям габарит! Дълбочината бе едва 50-60 см. Захраних, висях 3 часа и нито едно пипане. Ето как изглежда около мен:
Изображение
Изображение

Отказах се и излязох на брега по пътя следях стриктно показанията - резултат: рибата е САМО в края - на 50-80 см дълбичина, но не се интересува от предложените лакомства - торен, бял, "мартеничка"... Хвърлих 2 дънни докато си изям закуската (в13:00 ч.), после събрах и обратно към село. Докато бях във водата телефона ми прегря да ме канят ето тук:
Изображение
Изображение

Имаше жива музика - ние така си обичаме да го правим! Имаше купон послучай 1-ва пролет.
После за капак в 16:30 заклахме последното прасе в дядото. До 19:00 бяхме готови с разфасовката. Снимки няма, щото ми бяха мръсни и блажни ръцете и нямаше кой. След това (е..ем ти и постите - аз не вярвам) купон до сред нощ! Така мина вчерашният неуспешен от към риболов ден за мен, а за другото преценете бие! :lol:
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Не иска да бутне грам!

Мнение от muerter »

Браво Гого,добре се е получило :mrgreen: :mrgreen: Като няма риба и на маса се изкарва добре.Поне си пробвал сонара,наслука следващият пьт. :mrgreen: :mrgreen:
bga.gif
bga.gif (28.51 KiB) Преглеждано 1028 пъти
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Gogata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Gogata »

Браво, браво! Ходил си за риба - ял си прасе! Добре се е получило! :mrgreen: :lol:
Аватар
fest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fest »

Ееех,добре си ти Gogo,добре!Хубава първа пролет си изкарал.За рибата не се тревожи щом има още пържоли :wink:
Аватар
paceto67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от paceto67 »

Това което чух за яз.Александрово,че добрия таран е ловен
между двата ръкава на пружина и стериопор,точно миналата
седмица :smt023 ,а /банкетчето/с гайдата браво :smt038 :smt038
Не карай като пиеш Изображение

/който пие бира не умира,ама трудно става/
Аватар
bozhidar_kostov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bozhidar_kostov »

Не се ядосвай гого.Аз пък ходих на язовира под с.Лисец Ловешко.Цял ден стоях,пробвах на всичко,и на дъно,и на плувка и НИЩО.На всичкото отгоре един колега дойде с две цапалки,хвърли на 10м.от мен и извади 1кг шаран.ЩЕ ДОЙДЕ И НАШИЯТ РЕД!!!!! А по въпроса за бракониерите-НАЙ ГОЛЕМИТЕ СА НА ЯЗОВИРА ДО с.ДОИРЕНЦИ ЛОВЕШКО.Хващат щуклета по една педя и си ги прибират в живарниците.Това значи че има бракониери и със въдици,но рано или късно рибата ще свърши!!!
КОГАТО НЯМА РИБА И РАКЪТ Е РИБА!!!!
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

Отличен Репортаж !
Много се кефя на така добре подредени репортажи с снимки!
Колко струва сонара?
Сериозно се замислям дали да не инвестирам в такова чудо.
Вчера един колега извади на дупката подобен и даде инфо на всички къде точно да я търсим на каква дълбочина и т.н.
Евала и на гайдара...а тъпан имаше ли? :D
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

d_bozhkov написа:Отличен Репортаж !
Много се кефя на така добре подредени репортажи с снимки!
Колко струва сонара?
Сериозно се замислям дали да не инвестирам в такова чудо.
Вчера един колега извади на дупката подобен и даде инфо на всички къде точно да я търсим на каква дълбочина и т.н.
Евала и на гайдара...а тъпан имаше ли? :D
Ето виж тук :
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=43&t=12169
Цената е различна - аз моя го взех за 250 на промоция, така да се каже, + 6 лв за транспорт. Иначе вървят около 280 лв.
Тъпан имаше, но още не съм качил клиповете във vbox7 - като ги кача ще дам линк да се наслаждавате! :lol:
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”