Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

От Жребеца
-
- вече хвърля и на тежко
От Жребеца
Айде и аз да пиша във успешни във шест и трийсе бях на стената установихме се в дясно от нея във нешто като залив захранихме и зачакахме до обяд рибата беше мираж кам обяд вече отчаени от живота сабрахме багажа и се метнахе на устието а там панайр от лодки установихме се във един разлив отново захранка и след малко хоп червеноперка така за два часа набързо измъкнах петнайстина червеноперки и една добра каракуда въртях на доста видове туистари но бялата не се обади не знам тези със лодките какво са направили но аз съм доволен че перките ме спасиха и не бях капо рибите вземаха добре на торен червеи снимките ще ги кача във галерията си но по късно защото нямам време във момента толкова от мен.
Не се променят само най-глупавите
- Bob Nudd
- ще става разбирач
Re: От Жребеца
За първи път виждам толкова дълго изречение.
Иначе за риболова, браво.

Иначе за риболова, браво.
Коце © написа:"Секс с манекенка" няма да донесе такъв кеф брат!![]()
![]()
- ЗАЕКА
- ще става разбирач
И без запетаи.Kаракудите не са ли тръгнали вече , мене ми се похвалиха че са вадели по 10 15 каракуди по 600 гр.
-
- и господ не е толокова добър
За ръкава до белия дом ако става на въпрос,там риболова винаги е гаден,понеже се пускат от там лодките и рибата е наплашена,За риболова браво.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- научил се да хвърля
И аз вчера бях там но в устието и стана добър риболов. Ловихме на щека и даде добра каракуда морунаж и 2 платички .