Бургазлии :) как е?

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Бургазлии :) как е?

Мнение от rimohit »

Ta ще идвам събота и неделя , но по далеч от моста едва ли ще стигна :(
та да питам как е положението там . На стандартното дъно ли да ги мъча или да пробвам и на булдо или даже и бомбарда ( ако си купя :))

Айде
ВСЕ ЛЕФЕРИ ,БУЛКИ И ЛАВРАЦИ
ДА ОПЪВАТ ВАШ'ТЕ ЧЕРВОЛЯЦИ :wink:
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Неходя на моста... ама на плажа излиза платерина на дъно...най-добре мини през Краставицата там ще ти кажат къде и какво и...ще си вземеш всичко от което имаш нужда....А не влизай само в магазина на Русата Дунда...има един манекен отпред облечен в защитно облекло...ще ти пробута я умрял и вмирисан червей,я някакво менте...ако се оплачеш ще отвори една уста ...По-добре заобиколи този магазин...за нея се отнася лафа "Родима мамо тъпа, а аз сама ще се изруся"...
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

Мерси бат милене :D :D :D
Предполагам че не говориш за централния плаж:)

Към сарафово ...там корабчето ли как му викаха..това ли е мястото?
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Rimohit - е как може така , аз в понеделник съм в Бургас да се записвам в университета , няма ли да оставаш и понеделник ?
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

В събота бях зает,в неделя се засилих към риболовните полета край Поморие въоръжен с нови бомбарди и скъпи японски влакна...ама по пътя някъде до гробищата ми звънна Васко Негъра и...се върнах на Рибното пристанище...предния ден "убили" кефалите и платерините...дори в проливния дъжд кълвяла рибата като луда... хвърлих такъмите и зачаках,1 иларийка,другите взеха по 2-3 платеринки и толкоз...стана ракиено време и риболова приключи...А инфото е ,че надолу към Мичурин взели големи заргани,пълни с хайвер...циганки,скумрии и чернокопчета...да ама тук водата е като рибена чорба и нищо няма...
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

Наистина водата беше ужасна и ме отказа :(
Ако се риболовства според мен трябва да е в някакви закрити пристани
Поне времето беше такова ,че ме отказа ( мамка му)

А Local , разминахме се този път :wink: Но не се губи нащо.
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Практиката учи,че при такова стечение на обстоятелствата по-добре е да се лови на някой нос,защото от там текат моррски течения,като реки в морето те носят по-хладка или по-топла вода,но с нея и хранителна среда....Така че на носа или на залива до него...ако си в Несебър мръдни до Емине,ако не можеш ...към источната страна на полуострова... 8)
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за местата за риболов по морето”