Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

шаран
Модератор: Paublo_Eskobar
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ето ти мойта рецепта. Половинка хляб на препечени филийки ( предварително накиснат, 250гр. мляно кюспе, 100гр. картофено пюре на прах, 10 пакетчета ванилия от по 2гр. една кафена чаша пудра захар, една кафена чаша бисквитена галета, три топки колкото яйце качамак правен по гореописаните технологии без допълнителни екстри, ако имаш почернели от белите червеи и тях вътре добавяш и стотина грама от евтината универсална захранка. Бъркаш яко ако не е достатъчна водата от хляба добавяш малко вода. Никога и никъде не съм бил капо с тази захранка. Е някои път ( доста пъти ) съм само на платика или каракуда но никога и никъде капо.
Тук прочетох че и вкисната може аз досега я хврлях като се вкисне. Последният път на яз. Искър над пружината прикрепих една светулка от тези дето се слагат на плувките за през ноща и резултата беше три пъти повече удари на съответната пръчка може и случаино да е знам ли?
Тук прочетох че и вкисната може аз досега я хврлях като се вкисне. Последният път на яз. Искър над пружината прикрепих една светулка от тези дето се слагат на плувките за през ноща и резултата беше три пъти повече удари на съответната пръчка може и случаино да е знам ли?
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Голяма цака е тва със светулката и въобще светлината.Рибата винаги отива където е светло през нощта,защото има инстинкт,който свързва светлината с храната.Чудех се и още се чудя как да направя воблерите и блесните да светят,100% съм сигурен,че ще се увеличат ударите в тъмното.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- георги н.
- ще става разбирач
На един платен язовир ( Добревци ) имах ебати и случая . Бяхме ходили на Искъра при Роман и бехме взели за захранка Респект за река и на връщане рекохме да се отбием и язовира да видим как е . Хората масово хранеха със царевица ама не кълвеше . Като захраних с Респекта и малко кастери шарана се събра за нула време . Та мисълта ми е че не може да се предвиди на каква захранка ще реагира шарана.
Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
Re:
Това със светулката много ми хареса...nasco2 написа:Ето ти мойта рецепта. Половинка хляб на препечени филийки ( предварително накиснат, 250гр. мляно кюспе, 100гр. картофено пюре на прах, 10 пакетчета ванилия от по 2гр. една кафена чаша пудра захар, една кафена чаша бисквитена галета, три топки колкото яйце качамак правен по гореописаните технологии без допълнителни екстри, ако имаш почернели от белите червеи и тях вътре добавяш и стотина грама от евтината универсална захранка. Бъркаш яко ако не е достатъчна водата от хляба добавяш малко вода. Никога и никъде не съм бил капо с тази захранка. Е някои път ( доста пъти ) съм само на платика или каракуда но никога и никъде капо.