Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Имам въпрос
Модератор: sapuna
Имам въпрос
Дали аз не съм разбрал нещо,незнам-ако е така се извинявам,но след като напиша мнение,не знам как да се върна в началото/не начало на форума,а на сайта./.
- edimi
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: Имам въпрос
логото на сайта е линк
, ако това имаш пред вид като начало на сайта....

малиии, кеф, риба
(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
Просто трябва да кликнеш в горния ляв ъгъл
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Лично мое мнение е че трябва да се поработи още малко по сайта!
Имаше големи обещания за това онова,но форума пак беше за..н от Админа с всичките си кусури и недостатъци.Писахме кое не ни харесва и кое не работи как трябва , но така и си останаха проблемите нерешени.
Знам че решаването им изисква време ,но като си се хванал с задачата я свърши докрай...
Имаше големи обещания за това онова,но форума пак беше за..н от Админа с всичките си кусури и недостатъци.Писахме кое не ни харесва и кое не работи как трябва , но така и си останаха проблемите нерешени.
Знам че решаването им изисква време ,но като си се хванал с задачата я свърши докрай...

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- и господ не е толокова добър
Да питам тука да не пускам друга тема.Защо часовете на пуснатите мнения са по старото време,това само при мен лие.Ако трябва да направя нещо кажете.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- и господ не е толокова добър
Оправих го,сложих московското време.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.