Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Футбол
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
Re: Футбол
Забравих и аз се включвам в отбора .На младини играех последен в защитата ама дето ме сложите
ша играя срещу този отбор

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Ей дойде ми чудна идейка ще се погрижа да взема една топка за НС3 и освен турнирче с въдиците в ръка да си направим и едно по 3-4-5-6-ци зависи колко хора ще са навити!Нали все пак сме спортисти 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- dimitar_
- сериозен играч
Има ли топка , ще има и игра , все нещо интересно ще се спретне , пък и кой бяга от някоя и друга биричка ... !
Подкрепям Пабло да си спретнеме едно турнирче по футбол.Предварително да оговориме отборите.Смятам да сформирам моя отбор и вече съм набелязал имена за селекция.Крокито смятам да го привлеча в моя отбор на поста централен нападател.Пабло ще действа от дясното крило , аз в центъра на отбраната.Търси се вратар и някой , които да оперира от ляво.
Както и старши тренер и масажистка на отбора.Мача ще породи засилен интерес и най-вероятно колегите от bbc ще го отразят на живо.Кандидатури за постовете давайте дирекно тук.Хората , които правят яки секири са с предимство и са добре дошли в нашия клуб. 

TICA FAN
-
- и господ не е толокова добър
Футбола го виждам така.Футбол на маса.Централен нападател Любчо,срещу него,вратар Илия.От там нататък по реда на носене на алкохол се нареждат от двете страни на Любчо и докато стигнат до мен.Тези които не пият са резерви,само в краен случай,ако някой падне пиян от стола,ще го изключим от отбора
и резерва.
Ще има и жълти картони,за леко задрямване на маса-за заспиване,директен червен.
Честито на новия български отбор в новата българска дисциплина-футбол на маса

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.

Оооооооле, оле оле олеее! В отбора съм!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Мен,като изявен бивш спортист ще ме впишете ли в отбора?snegk написа:... новата българска дисциплина-футбол на маса![]()
![]()
![]()
Ляв бег-и съм в силата си!Потвърждавам нагледно:
Бягам адашче,ама С НЕЯ!dimitar_ написа:...пък и кой бяга от някоя и друга биричка ... !
п.п. Малко се е захабило златото,ама хич да не ви е на ....!

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Илийка дай аз да заема поста резервен вратар,че сега имам лека контузия в черния дроп
скъсах минискус от лявата страна миналия мач в събота на яз.Искър много тежък двубой и не знам дали ще се възтановя напълно до най важната среща на Езерово.А Деди може да го сложиме либеро за по сигорно!Остана да намериме стопер и имам на идея един професионалист в тази област викат му Бекам ама е по известен като Делев
включи ли се и той няма кой да пробие тая защита та камо ли да се стига до смяна на вратарите

Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Мисля , че най-голям смях ще падне ако първо направим един футбол на маса .. а след това един истински футбол с топка
Сцените ще са достойни за оскар
Съдията на срещата ще бъде подкупен от моя отбор с 10 литра каменица
Сапуне , коя е тая дисциплина , която ти е донесла тея отличия? Виждам и далечната 86-та на един от тях
Приет си в отбора .. ще водиш атаката от лявото крило
Търсят се още главен тренер и масажистка.А за победителите награда от неограничено количество

TICA FAN
- Николай Неделков
- учете се от него
Мисля , че трябва да съм в отбора първо щото съм ПЕРНИЧАНИН
и съм откъремен с пиене и простотия
и второ щото съм 3-кратен репибликански шампион на България по ръгби и носим и на бой и на пиене , и на падане от маса и на ставане след това ... и спрех да повръщам пратката от 17 годишен
Та вътре ли съм 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Paublo_Eskobar
- Модератор
С този авантар няма как да те пропуснем просто излъчваш професионализъмnikejo написа:Мисля , че трябва да съм в отбора
Та вътре ли съм

Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Николай Неделков
- учете се от него
Апа Макарена ни избега да й ева *утката *айчина или *ичката *елина
Аз сега се прибрах от работа и засмуках бирътъ , за да съм подготвен за тежката среща. А и още една причина да съм в отбора- трябва ви и един млад играч да влее свежа кръв в тимЪ - аз ще съм вашия Лео Меси ( кебабчета , кюфтета , баници )

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- и господ не е толокова добър
Тези медли на Митака са за най много употребен алкохол без прекъсване и оставане на масата до последно
Ще го направим греой на социалестическия труд и почетен член на лигата

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Ааааааааааа,така футболист не се става!snegk написа:...медли... греой...социалестическия