хладилна чанта

Модератор: sapuna

venci72
сериозен играч
сериозен играч

хладилна чанта

Мнение от venci72 »

здравейте значи требе ми некаква хладилна чанта днеска купих 800 гр белки повисех 2 часа на язовиро обаче духаше ебати и ветаро и примерно са ми останали 600гр белки друг пат ако ми останат 100гр примерно ги фърлим реката това дзвере дома го неуносим та камо ли да го турим у хладилнико та ако има такива хладилни чанти некои да ми даде линк ако може да видим коко пари са и ми кажете дали вършат работа мерси
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Re: хладилна чанта

Мнение от Fishing_Fan »

това ще ти върши работа

http://www.topshop.bg/index.asp?tn=prod ... &pid=47185
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Това дето ти го предлага колегата е красиво ,но вече им нямам доверие на тези топ шоп и т.н.Това което е с 6м.гаранция мерси,вече им сърбах попарата.В Метро също има хладилни чанти/то и това си такава чанта/на 220/12в.,реверсни-студят ,затоплят.Но имай в предвид ,че на 12в. го ползвай само в движение ,иначе акумулатора отива на кино :wink:
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

мерси ама искам да е нещо рибарско от рибарска фирма
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Не съм сигурен ,но може и да има от рибарска фирма .Само че заради фирмата /марката/дето ще я пише на хладилната чанта ,ще ти отрежат главата в цената :wink: Иначе ще върши същата работа като другите.Като искаш да е рибарска и направи малко тунинг,залепи и лепенки на рибарски фирми и си готов :D
Изображение
runner
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от runner »

Така е - само логото на такава фирма, при абсолютно видимо еднакви продукти, разбирай правени на едно и също място - нейде в Азия, прави цената поне двойна на каквото и да било.
Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Аватар
gorskia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gorskia »

http://www.emagazin.bg/index.php?m=320&lev=138&lang=1
Тези тук и без лого на рибарска фирма ще ти отрежат главата.
Теорията е когато се знае всичко, но нищо не работи. Практиката е когато всичко работи, но не се знае защо.
Ние съчетаваме теорията с практиката, при което нищо не работи и никои не знае защо!
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

gorskia написа:http://www.emagazin.bg/index.php?m=320&lev=138&lang=1
Тези тук и без лого на рибарска фирма ще ти отрежат главата.
Тия направо сечат от кръста на долу :D За такива пари ще вземеш чисто нов хладилник за каравана и на газ :wink: ,а това ни интересува най-много рибарите.Колко ли са продали в БГ :?: :D
Изображение
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

venci72 написа:здравейте значи требе ми некаква хладилна чанта днеска купих 800 гр белки повисех 2 часа на язовиро обаче духаше ебати и ветаро и примерно са ми останали 600гр белки друг пат ако ми останат 100гр примерно ги фърлим реката това дзвере дома го неуносим та камо ли да го турим у хладилнико та ако има такива хладилни чанти некои да ми даде линк ако може да видим коко пари са и ми кажете дали вършат работа мерси
Колега извинявай за въпроса....,ама нарочно ли пишеш така неграмотно или се опитваш да пишеш на диалект?Не се обиждай просто ми е интересно защото съм ти чел и нормални постове.А имам приятели от Кюстендил и те не говорят така........ :roll: :?: :?: :?: :shock:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”