Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

хладилна чанта
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
хладилна чанта
здравейте значи требе ми некаква хладилна чанта днеска купих 800 гр белки повисех 2 часа на язовиро обаче духаше ебати и ветаро и примерно са ми останали 600гр белки друг пат ако ми останат 100гр примерно ги фърлим реката това дзвере дома го неуносим та камо ли да го турим у хладилнико та ако има такива хладилни чанти некои да ми даде линк ако може да видим коко пари са и ми кажете дали вършат работа мерси
- Fishing_Fan
- разбира нещата
- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: хладилна чанта
Това дето ти го предлага колегата е красиво ,но вече им нямам доверие на тези топ шоп и т.н.Това което е с 6м.гаранция мерси,вече им сърбах попарата.В Метро също има хладилни чанти/то и това си такава чанта/на 220/12в.,реверсни-студят ,затоплят.Но имай в предвид ,че на 12в. го ползвай само в движение ,иначе акумулатора отива на кино 

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- сериозен играч
мерси ама искам да е нещо рибарско от рибарска фирма
- MITKO70
- кандидат преподавател
Не съм сигурен ,но може и да има от рибарска фирма .Само че заради фирмата /марката/дето ще я пише на хладилната чанта ,ще ти отрежат главата в цената
Иначе ще върши същата работа като другите.Като искаш да е рибарска и направи малко тунинг,залепи и лепенки на рибарски фирми и си готов 

Така е - само логото на такава фирма, при абсолютно видимо еднакви продукти, разбирай правени на едно и също място - нейде в Азия, прави цената поне двойна на каквото и да било.
Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Мммм-даа! Важен е процеса!
- gorskia
- научил се да хвърля
http://www.emagazin.bg/index.php?m=320&lev=138&lang=1
Тези тук и без лого на рибарска фирма ще ти отрежат главата.
Теорията е когато се знае всичко, но нищо не работи. Практиката е когато всичко работи, но не се знае защо.
Ние съчетаваме теорията с практиката, при което нищо не работи и никои не знае защо!
Ние съчетаваме теорията с практиката, при което нищо не работи и никои не знае защо!
- MITKO70
- кандидат преподавател
Тия направо сечат от кръста на долуgorskia написа:http://www.emagazin.bg/index.php?m=320&lev=138&lang=1

- CERRUTI
- сериозен играч
Колега извинявай за въпроса....,ама нарочно ли пишеш така неграмотно или се опитваш да пишеш на диалект?Не се обиждай просто ми е интересно защото съм ти чел и нормални постове.А имам приятели от Кюстендил и те не говорят така........venci72 написа:здравейте значи требе ми некаква хладилна чанта днеска купих 800 гр белки повисех 2 часа на язовиро обаче духаше ебати и ветаро и примерно са ми останали 600гр белки друг пат ако ми останат 100гр примерно ги фърлим реката това дзвере дома го неуносим та камо ли да го турим у хладилнико та ако има такива хладилни чанти некои да ми даде линк ако може да видим коко пари са и ми кажете дали вършат работа мерси