Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

Лодка под наем (или нещо такова)
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Лодка под наем (или нещо такова)
Един приятел има лодка и търси екипаж. Пращайте ми на лични телефони, ще ви свържа
Аз се интересувам от това за екипажаа и съм изпратил на лични.Ако някой друг има някакви предложения моля пишете.
Полезни занимания ..
Отнася се за Варна до Зл. Пясъци.
Имам моторна туристическа лодка, на която мога да кача до 3-ма човека. За риболов, разходка или гмуркания за мен няма значение. Сега ми се върти идеята да преследваме рапани това лято с приятелите, но още няма крайно решение. На борда имам сонар Humminbird 1190. Ако е за гмуркания мога дори да ви правя компания, заради сигурността. Пишете ми на 'лични' и ще побърборим ... да видим какво ще излезе.
Имам моторна туристическа лодка, на която мога да кача до 3-ма човека. За риболов, разходка или гмуркания за мен няма значение. Сега ми се върти идеята да преследваме рапани това лято с приятелите, но още няма крайно решение. На борда имам сонар Humminbird 1190. Ако е за гмуркания мога дори да ви правя компания, заради сигурността. Пишете ми на 'лични' и ще побърборим ... да видим какво ще излезе.
Re: Полезни занимания ..
Това не е добра идея!Питър написа: Сега ми се върти идеята да преследваме рапани това лято с приятелите, но още няма крайно решение.
Номера е да ги дебнете в засада. Един ги подгонва а другите дебнат. Бързички са, ама ако беше лесно, и аз щях да стана преследвач.

'... щях да стана преследвач.'
Преследвачима, следотърсач нямаме в бригадата.
Тука във форума може да сте все майтапчии повечето , наща банда сме сериозни пичаги , все аверчета ха ха ха ха ха , а такаа . Погнем ли ги ще си кажат биографията и на раците хотеографията - криви прави - Дядо Торбалан чака термометъра да даде добро. Но ми се чини малко сиромашка тая работа рибарлъка ... както се пее 'бедни ми рибарю'.
Важното е че ни върви лафа тука, голяма скука цяла зима.

Тука във форума може да сте все майтапчии повечето , наща банда сме сериозни пичаги , все аверчета ха ха ха ха ха , а такаа . Погнем ли ги ще си кажат биографията и на раците хотеографията - криви прави - Дядо Торбалан чака термометъра да даде добро. Но ми се чини малко сиромашка тая работа рибарлъка ... както се пее 'бедни ми рибарю'.
Важното е че ни върви лафа тука, голяма скука цяла зима.
- Ribar
- ще става разбирач
Ако някой търси компания (мале, как звучи..) за тия 1-2 дни, които предстоят...мъкна мотори, пия бири, пуша цигари и мога да разказвам вицове...
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
Искам да съобща най-отговорно - обобщено от март до сега - рибари верни другари в тоя град = нула
Никой ни е писал , една запетайка не е пратил ... коментари никви, акъл да даде някой - е нема ...
Един базик на един зевзек и тва е. То нема и кой да ме изгони вече в тоа форум , пътя да си фана пак ще съм сам, тука да се вдяна - пак съм сам ... като гледам. Морска култура в тоа град - е нема.
Да вземем да го върнем тва море, па и таа држава на византийците ли, на гърците ли - барем потръгнат нещата ...
Ще съм Петраки Зарганаки , може и Петрониус
Никой ни е писал , една запетайка не е пратил ... коментари никви, акъл да даде някой - е нема ...
Един базик на един зевзек и тва е. То нема и кой да ме изгони вече в тоа форум , пътя да си фана пак ще съм сам, тука да се вдяна - пак съм сам ... като гледам. Морска култура в тоа град - е нема.
Да вземем да го върнем тва море, па и таа држава на византийците ли, на гърците ли - барем потръгнат нещата ...
Ще съм Петраки Зарганаки , може и Петрониус
- Ribar
- ще става разбирач
Здравейте! Някой утре сутрин (19.10.2018, петък) дали ще влиза около Варна със свободно местенце в лодката, че съм със затруднения в кръста и не мога да си вляза с каяка? Както съм писал миналата година по-готе, мога да разказвам вицове и т.н..
... а мога и да не досаждам също

Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?