Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Марица / и притоците и/ 27 март
Марица / и притоците и/ 27 март
Днес следобед се разходих до реката за няколко часа. Въпреки че улових само една риба успях да взема днешната доза адреналин -имах здрав удар пред една паднала върба и въпреки че около минута увеличавах тягата и се опитвах да извадя рибата изпод дървото само усещах как тръска глава и все повече взима надмощие докато влакното / чисто ново Фендрийл 0,20/ изплющя като камшик и олекна....
А ето и хванатата риба -една от най едрите тази пролет...засега

А ето и хванатата риба -една от най едрите тази пролет...засега

- Николай Неделков
- учете се от него
Re: Марица / и притоците и/ 27 март
АААААААААААА , стига , ти не си човек , аз повече няма да чета твойте теми - или ще увеличиш бройката или размера , ай усети се
Няма да ти пожелавам да продължаваш в същия дух , че сичкото клен по Марцица штЪ изловиш
П.С. - Шегувам се , разбира се
Браво 

П.С. - Шегувам се , разбира се

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Сега си давам сметка че късането ме впечатли повече от уловената риба -винаги съм оставал респектиран когато РЕКАТА ми покаже че е по-силна от някакви си съвременни технологии и такъми.
-
- ще става разбирач
На какво клъвна ,ако не е тайна?
А теглото?
А теглото?
С татко кефал ще получите заслужените поздрави
Браво!Смятам вече да пробвам на жабче и аз .. не само да си играя тоя бял червей и дребни алай.

TICA FAN
Колега,за тебе трябвя отделен подфорум да се направи,със заглавие /кленоразбивач/ или нещо такова
А иначе,евала с интерес чета за всичките ти успехи по /Марица и притоците и/ Само така

А иначе,евала с интерес чета за всичките ти успехи по /Марица и притоците и/ Само така

-
- ще става разбирач
Колега на какво ги ловиш кефалите?.Аз тук на север в неделя хванах 2 броя , единият доста едар дори и за тук/ към 1,5. хванах го на стрида,но тук при нас водата е под 4гр, в момента и ги ловя на дъно.
-
- ще става разбирач
В неделя 23.03 бях на Марица под Пловдив.Към 11,30 след безрезултатна смяна на няколко места,на 1бавно изтичало- 1-2 плахи почуквания и задържане-засечка и нещо тежко тръгва надолу по течението.Взе към15м. аванс и тръгна обратно към мен.Опитах да отлепя рибата от дъното като я напънах на предела на влакното/пръчка "Шимано-Диафлеш"-4м;макара"Тика"-4лаг. от най-малкия модел;осн.влакно-"Колмик-Фендреел"-0,128;повод-0,10 на"Триана",кука№14;торен червей/ ,взе да поддава и на 1педя под повърността видях разкошен шарко,по моя преценка 4-5кг.В момента,в който видя слънцето рибока явно се усети,че става нещо нередно и отцепи към средата на реката -20м.аванс и късане на повода.Разтреперан,махам повода -и директно кука №12.Хвърлям 3топки захранка и мятам ентусиазирано.След 5мин.,в края на поредното изтичане-нов удар -20м.аванс надолу по течението без да мога да я спра и откачане. Превъзбуждам се и сменям шпулата с 0,16 и директно кука №10 -2ч.няма пипане-бял,торен,пинки,кус-кус и сънъмъ-не.Връщам старата шпула- и след малко вадя кефал около 300гр. -затворих се,пуснах го и си тръгнах.Не знам дали излета ще го причислите към успешни или не,но на мен си ми беше кеф-слънце,чист въздух,река и въдица/и далече от жената/-кво повече му трябва на човек,за да е щастлив!Наслука на всички!
Това найстина интересен риболов ша е било.angel.tr написа:В неделя 23.03 бях на Марица под Пловдив.Към 11,30 след безрезултатна смяна на няколко места,на 1бавно изтичало- 1-2 плахи почуквания и задържане-засечка и нещо тежко тръгва надолу по течението.Взе към15м. аванс и тръгна обратно към мен.Опитах да отлепя рибата от дъното като я напънах на предела на влакното/пръчка "Шимано-Диафлеш"-4м;макара"Тика"-4лаг. от най-малкия модел;осн.влакно-"Колмик-Фендреел"-0,128;повод-0,10 на"Триана",кука№14;торен червей/ ,взе да поддава и на 1педя под повърността видях разкошен шарко,по моя преценка 4-5кг.В момента,в който видя слънцето рибока явно се усети,че става нещо нередно и отцепи към средата на реката -20м.аванс и късане на повода.Разтреперан,махам повода -и директно кука №12.Хвърлям 3топки захранка и мятам ентусиазирано.След 5мин.,в края на поредното изтичане-нов удар -20м.аванс надолу по течението без да мога да я спра и откачане. Превъзбуждам се и сменям шпулата с 0,16 и директно кука №10 -2ч.няма пипане-бял,торен,пинки,кус-кус и сънъмъ-не.Връщам старата шпула- и след малко вадя кефал около 300гр. -затворих се,пуснах го и си тръгнах.Не знам дали излета ще го причислите към успешни или не,но на мен си ми беше кеф-слънце,чист въздух,река и въдица/и далече от жената/-кво повече му трябва на човек,за да е щастлив!Наслука на всички!

TICA FAN
Колега излета не е за успешни а за супер успешни. Благородна завист.